Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

2BE MODEL - SLIMMING DRINKING TERHEBAT DAN LAZAT..!!!!


2BE MODEL - Strawberry/White Coffee flavour..

TERMURAH & TERHEBAT DI PASARAN

KENAPA ANDA PERLU AMALKAN 2B MODEL :

* Lazat..Sedap...Best.
* Lebih berkesan dari produk slimming/ diet yg lain
* Perut terutamanya akan berasa lebih kemas/tegang.
* Lebih murah dan jimat dari segi harga.
* Menurunkan berat badan dengan efektif.
* Mengempiskan berut yang buncit.
* Mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha.
* Membakar lemak di rahim dapat membantu mendapatkan zuriat.
* Berasa kenyang.
* Membersihkan usus tanpa kerap ke tandas.

CARA HIDANGAN
Campurkan satu paket kandungan ke dalam segelas air sejuk (STRAWBERRY) atau air panas (WHITE COFFEE), kacau hingga sebati dan sedia utk diminum.

CARA PENGAMBILAN
Ambil 1 paket selepas sarapan dan 1 paket selepas makan tengah hari.

CARA PENYIMPANAN

- Simpan di tempat dingin dan kering.

- Jauhkan daripada kanak-kanak.


HARGA Pasaran : RM60.00

HARGA KEDAI BESTARI
RM50.00 (20 SACHET)
RM30 (10 SACHET)


*Pos Laju semenanjung / Sabah & Srwk
1 box - RM6.00 / RM9.00
2 box - RM8.00 / RM12.00
3 box - RM10.00 / RM15.00

SPECIAL DISKAUN.. 3 kotak boleh campur perisa.
RM42.00 sekotak.

* Dr0pshipping dialu-alukan..

21 comments:

  1. salam...offer ada lg kew??

    ReplyDelete
  2. saya x fhm cara pembayaran..bila kita dah byr mcm ne pihak kedai bistari nak tahu bahawa saya telah membuat pembayaran tersebut?

    ReplyDelete
  3. Pembeli perlu menyatakan kepada kami yang pembayaran telah dilakukan samada paste kan transaction ke alamat email kedaibestari@yahoo.com atau sms kami detail seperti ref number, date, bank dan kuantiti.. kami akan sahkan sekiranya pembayaran telah berjaya then barulah pesanan akan di hantar.. harap maklum

    ReplyDelete
  4. 2be model minuman kegemaran saya. bukan jer sedap tp buat berat badan saya totally drop n masih continue ngn minuman ni lagipon saya memang penggemar coffee.....

    ReplyDelete
  5. offer lagi ke skang....n 1 kotak ade brape sachet...

    ReplyDelete
  6. dalam 1 box ade berape sachet ye?

    ReplyDelete
  7. offer masih valid?

    ReplyDelete
  8. macam mana nak oder ni? tlg PM sy kat emel mate_shanteque@yahoo.com
    please~~

    ReplyDelete
  9. Saya nak taw jugak cara nak order..tolong email ye.. lina_syira@hotmail.com..terima kasih

    ReplyDelete
  10. mcm mana nak order ye? e-mail kat saya detail eh.. normishuhada@gmail.com

    ReplyDelete
  11. macam mane nak order? email saya haziqah.eqa_93@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. ada lg x??? pls emel detail d nurlaila@kpdnkk.gov.my, sy nk 3box @ rm42.00

    ReplyDelete
  13. ada lg x??? pls emel detail d nurlaila@kpdnkk.gov.my, sy nk 3box @ rm42.00

    ReplyDelete
  14. Τhankfulnеss to my fаthег who informed me on the topic of thіs wеbрage,
    this blog iѕ reаlly awesome.

    Look at my homeраgе: storm 3D tattoos

    ReplyDelete
  15. ΜҮSTERIOUS BALLOON RELAY: Сut papег into smаll pіeces.
    They wеnt back tо the ωatеrfall аnԁ collectеd their things, reaԁy to go home.
    Sοme of these are ѵidеo games based around winter themеs, playable
    online through a usеr's web browser. Ensure to instruct the company to wear old clothes and bring a change of thoroughly clean cloths with. In this game blocks are given with some numbers with some empty blocks.

    Also visit my web blog ... play unblocked games at school

    ReplyDelete
  16. Hello there! This is my first visit to your blog! We are a team of
    volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!


    Visit my web page :: arrange money (http://www.amateurnetzwerk.com/index.php?m=member_blog&p=view&id=23389&sid=161714)

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.