Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

DIGITAL WALL CLOCK c/w ISLAMIC PRAYER TIME


DIGITAL WALL CLOCK - ISLAMIC PRAYER TIME
BRAND NEW
SPECIFICATION :-
- MODE - ISLAMIC PRAYER TIME (5 SOLAT TIME)
- 2 COMBINATION LIGHTING BACKGROUND
- ADZAN ALARM FOR EACH CLOCK
- OPERATE WITH ELECTRIC
- SIZE : 2' X 3'
- READY STOCK
RETAIL : RM250
NOW OFFER : RM200 excluding postage.
**Wholesale purchase are welcome!

6 comments:

  1. Puan Julia, saya cadangkan puan bina laman e-commerce menggunakan sistem Lot.my. Percuma je sistem ni. Tapi kedainya cantik. Cubalah tengok ye.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih En Azam..Jika ok sy akan pertimbangkan sewajarnya cadangan ini. Terima kasih juga atas keprihatinan anda dan teruskan berziarah ke sini ya! :)

    ReplyDelete
  3. saya dah ada jam yg macam tu satu tapi tak de instruction camana nak set jam ikut waktu kajang. dah set kod tempat 606 utk kl tapi nak adjust utk hulu langat tak menjadi. boleh tunjukkan?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. berminat untuk menjadi agent dropship dengan pihak tuan

    http://www.iklanmudahblog.blogspot.my/

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"