Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Kopi Mahkota Dewa - Kopi Pra-campur 14 IN 1


Kopi Mahkota Dewa dicipta untuk penggemar kopi yang ingin memiliki yang terbaik di dalam kehidupan. Diadun dengan biji kopi Arabica Mendahling dan ekstrak Mahkota Dewa serta 10 herba pilihan yang terbaik dan berkhasiat.

SEJARAH
Pohon Mahkota Dewa ( Phaleria Macrocarpa ) berasal dari hutan belantara di Papua New Guinea dan jika tanahnya subur ketinggiannya boleh mencapai hingga 5 meter. Buahnya berwarna merah menyala seperti epal dan boleh berbuah sepanjang tahun jika tidak diganggu oleh pencemaran aktiviti manusia.


Sudah berkurun khasiat Mahkota Dewa menjadi rahsia istana Kesultanan Kepulauan Jawa. Sejak diketahui umum, Mahkota Dewa kini digunakan secara meluas dalam perubatan alternative untuk pelbagai penyakit di Indonesia.

KHASIAT
Mahkota Dewa ( Phaleria Macrocarpa ) dan 10 herba pilihan.

Kajian saintifik menunjukkan khasiat Kopi Mahkota Dewa mempunyai pelbagai bahan bioaktif yang berfungsi bagi mencegah berbagai penyakit antaranya kanser, penyakit jantung, hepatitis, diabetis, kolestrol tinggi, melancarkan perjalanan darah, lenguh-lenguh sendi, penyakit hati, mengurangkan berat badan, mengurangkan kadar gula dalam darah dan menambah tenaga kelelakian.
Ianya juga mempunyai Vitamin C, Protein, Kalsium, Magnesium dan Potassium. Mengikut kajian empiric sehingga kini masih belum terdapat lapuran mengenai kesan sampingan kepada para pengguna. Jika diamalkan selalu insyaAllah boleh mencegah penyakit-penyakit tersebut.

KANDUNGAN
Krimer bukan tenusu, kopi, gula, ekstrak herba Mahkota Dewa, Lempoyang, Temulawak, Goji, Jerangau, Kayu Manis, Halia, Buah Pala, Kulit Manggis, Mengkudu dan Ginseng.

Bertenaga Dan Kesegaran Maksima !

HARGA - RM28.00
30GM X 20 SACHETS

2 comments:

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"