Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

LOSYEN SYIFA' INDAH - LOSYEN SERBAGUNA

Losyen Syifa' Indah

losyen syifa indah

Antara kegunaan LOSYEN SYIFA' INDAH ialah :-

MEMECAH KETULAN ANGIN
MEMBAKAR LELEMAK DALAM BADAN
LUMPUH
PATAH
BISA-BISA SENDI
SAKIT PINGGANG
SAKIT LUTUT
BENGKAK
GHAUT
KEBAS KAKI TANGAN
TERKENA API
AIR PANAS
TUMIT PECAH
SAKIT KEPALA (MIGRAIN)
SELSEMA
SEMBELIT
IBU-IBU LEPAS BERSALIN

Kandungan :
Ekstrak herba, Selfemulsifying Wax, Glycerine,Calsmine Powder,
Minyak Putih, Minyak Tea Tree, Ekstrak Halia Bara,Minyak kayu Putih
Vitamin E dan Ekstrak sireh.

Harga :
RM 25.00
125ml

Untuk pembelian borong minimun 10 btl, sila hubungi kami utk mendapatkan harga terbaik.


LOSYEN SYIFA MEMECAHKAN LEMAK DAN KETULAN ANGIN..


(TESTIMONI DARI SUMBER INTERNET)

sya dah guna. ok sesuai dengan saya.especially buang angin tu…sapu jer hmm lepas tu he he kalau untuk lelemak nie, kena rajin sapu,so far ok. bila sya sapu jer sya kerap ker toilet buang air kecilyang bestnya bila buang air besar tu, rasa macam mkn buah2an lawaaaaaaaaas ia sememang wangi. bukan bau serai wangi…tapi memang macam losyen …
sya dah guna 2 botol.
lupa pula nak bagi tahu,kalau rasa pening kepala sapu sikit kat kening kalau rasa sembelitsapu kat perut tu kalau rasa nak buang lemakrajin-rajin sapu kat perut or tpt yg nak buang lemak tu tapi hati2 sapu kat pehajgn terlebih nanti jadi kanggarooo hu hu panaaas woo
----------------------
morning sume…me punya losyen dah dapat dah semalam…thanks ..ni nak bagi feedback lak..x sabau rasa.. malam tadi pakai losyen ni..memang wangi..baunye best, x ada bau minyak angin..yang lagi best memang kuar angin.. sebenarnya me ni jenis yang x senang nak kuar angin.. kalau diurut pun, org yang mengurut tu kuar angin.. rasa panas tapi x la pijar mcm sesetengah losyen 2..pas2 i noticed pakai losyen ni kulit jadi lembut…yang ni paling best..n seperti yang dikata..senang membuang..memang best sesuai dengan nama..multi purpose cream.. anyway thanks kak pohon sebab sudi share dengan we all..nak suruh mak try lak…mesti dia suka..
--------------------------
saya dah pakai losyen tu memang ok setakat ni…losyen ni memang panas.x bleh pakai byk2 nanti rasa pijar jer.hehehehe..tp memang best pakai losyen ni.saya punya husband pun pakai…pasal hr tu husband saya sakit2 kat area buku lali lps tu bila dah urut kat area situ dah ok.pastu bila saya pakai kat area perut yg byk lemak ni.nmpknya byk juga berkurngan skrg ni..hehehehe…ermm nampaknya lemak2 kat area perut dah peha dah nk mula nmapak kecik skit ..
--------------------------
ehee btol tu..lagi satu saye aritu gatal pi calit sket kat jerawat… esok dah kering wakakakkakaksbenarnye dok tingat terbaca kat sini pasal pening kepala boh sket kat kepala kan….tapi jerawat den nih wat sakit kepala… so bubuh jek ahahahhahha sesuke ati …
--------------------------
dapat td terus pakai……mmg betulla kak, angin x ingat nak kluar…. maunye satu badan saya sapu nie….tp kak…x der la pannas sangat losyen ni…just nice….thanks ye kak, kenalkan losyen ni….
-----------------------------
huhuhu dah selamat menggunakannya mu mula memang x panas tp dah seharian tu wahduh hehehehehebest angin memang keluar thanks kak pohon and hubby hahahahahahaha
---------------------------------
kebetulan hari ni half day . apa lagi… sebelum sampai opis… belasah dulu pakai kat mana yg patut… mula2 pakai best sejuk2 gitu… macam losyen pati halia tu… pastu dalam kete nak gi keje.. panas ler sebab kete berjemur kat tengah panas.. kat dalam tu apa lagi.. panas giler… mak oii… sampai ofis berpeluh2… hausss…. dah siap standby air 1 botol lam opis nih..
----------------------------------
semlm try lah losyen ni kat jerawat atas dahi ni skit,sebelum tido lps tu pg td bangun mandi cuci muka tgk jerawat tu dah kering.alhamdulillah dah xde.bestlah losyen ni.tp jgn sapu byk2 kat muka area jerawat tu nanti panas pulak.skit2 jer.lps tu dah dekat seminggu pakai losyen ni kat area perut dah nampak area perut ni dah kempis.saya pakai losyen ni sapu kat perut selepas mandi.sapu juga kat area peha nmpk nya semakin berkesan lah..hehehehehe.tak tipu tau ni betul2 kejadian…
---------------------------------
best kan bulat ahaa lah yg kat jerawat tuh jgn sapu banyak2tulip aritu pun lepas sapu2 kat perut… kat tangan masih lagi ada rasa2 losen tuh baru calit kat jerawat tuh… takde lah efek panas kih3x tak beranilah i nak boh kat jerawat setepek gitu… panas looo kui3x
---------------------------------
baru je lepas sapu losyen syifa ni . (brg baru dpt tadi)…fuhh…angin kuar berdesup2..pantas sungguh efek dia. Losyen nie mmg totally tak sama cam losyen biosireh, pati halia tu. Baunya wangi mmg tak berbau minyak angin langsung macam losyen badan . Memula sejuk je lepas tu ni ku dah rasakan kepijarannya dah….. Bulat81 sbb kau dah guna lamakan……sebotol tu agak2 berapa lama leh tahan……
------------------------------
barang dah sampai, dah guna dah sapu dah kuar angin…sampai hubbyku naik hangiiinnnnn zai pujuk2 dier, sapu gak kat perut dia,bagi dia pun kuar hangin gaakkk,,, so hubbyku pu hepi gak tq kanda sudi share ngan zai, produk syifa nie…
------------------------------
smlm g dptkn produk syifa ni….balik umah terus sapu….tgh malam 2 kali bgn g toilet buang air kecil….ptg ni lps mandi sapu plak…..berangin jaa rasa…..
arini masuk ari kedua pakai…..panas aaa jugak plus berangin….sapu lps mandi …..sapu b4 mkn….lps mkn bleh rasa lagi panas tu….so far rasanya better than ……
------------------------------
Mmg losyen ni better than losyen PH….nhk sapu tiap kali lepas mandi and b4 tido kat lengan, perut n peha.Memula sejuk sampai gigil2…tapi lepas tu panasnya..emm hingga berpeluh2.Tapi bagi nhk lah panasnya mmg lama sangat sehari semalam pun masih terasa, hingga jari jemari pun naik pijar….lagi satu mmg melegakan sembelit juga…so far dah dapat rasa lengan yg gelebeh ada perubahan lepas sapu losyen syifa' indah ni..

2 comments:

  1. camna nak oder..untuk harga borong email hanizazaman@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Salam. Macam nak mendapatkan losyen ni? Boleh bagi email ke besut2004@yahoo.com.

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.