Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Testimonial Cocoa Collagen Power Plus

Testimonial Cocoa Collagen Power Plus

Kami merupakan stokis dan pengedar untuk produk COCOA COLLAGEN POWER PLUS. Kami mengalu-alukan pemborong dan juga dropshipper untuk menyertai kami menjana pendapatan.


MAKLUMBALAS YG DIDAPATI DARI PENGGUNA :

SEMINGGU PERTAMA~ Tumit pecah kembali licin,terasa denyutan dipayudara,bertenaga dan cergas(tak lapar),jerawat mengecut,

MINGGU KEDUA~ Payudara lebih bulat dan tegang,wajah kemerahan dan berseri,susuk tubuh lebih kemas dan tidak menggelebar ( bumper pun dah up ckit..),

SEBULAN~ Faraj lebih ketat dan rapat,badan mula ringan,bibir tidak pecah, rambut kurang gugur n wajah kelihatan lembap semulajadi (awet muda gituu…)

~Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini,maklumbalas berbeza-beza mengikut penerimaan sistem tubuh individu ~

Sijil halal utk produk2 crystal liz…

Testimoni cocoa collagen ~
CREDITS TO ASFRIM & BELLA

Testimonial 1:
“Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.
-breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.”

Testimoni 2:
“akak….nak update lagi nih…
JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat…
BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih…
TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe…
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….
YANG PALING BEST….!!!
MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asek teka 20 jer…)hihi..
padahal umur dah 24…wakakakaaa….
nanti update lagi ya….”

Testimoni 3:
Nadia says:
” Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… “

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak…pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm….



Testimoni 5:

sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je


Originally by :

Iqa dah minum lebih dr 2 bulan…dah 3 set habis…mula2 minum badan jd makin letih..masa try cc ni iqa stop jamu yg iqa tgh mkn dan juga makanan kesihatan yg lain sbb nak test power cc ni…cuma ...

Originally testimonial posted by sahira
nak join gak..
br try nk masuk 2bln..
saya pun dah try….. dah 1.5box…amik pagi2 masa bekpes…mmg seddaaappp…..
tujuan amik tuh sbb sejak 2 menjak nih cepat penat…ptg2 nantuk sangat…. x leh nk fokus kt keje…. (sbb bgn pagi sgt ) sejak amik ni, Alhamdulillah… segar bugar…..

Amirdaa wrote :
suka sgt pasal rase kenyang.. pastuh bertenaga
tang montok2 tuh xnampak sgt lagi..
tp mmg berdenyut2 la kat breast..
nanti update lagi kalu ader perubahan

Testimonial untuk cocoa collagen power plus yang lain boleh anda search di internet...

2 comments:

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.