Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Senarai Pengedar Maajun Anggun Bistari

Pengumuman : MaajunAnggun Bistari botol baru.

MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB - FAMILY PLANNING



maajun anggun bistari - mab
MAB packaging lama.
.

**DIJAMIN ORIGINAL

Kenaikan harga Maajun Anggun Bistari - MAB
Berkuatkuasa 1 Jun 2013, harga Maajun Anggun Bistari telah dinaikkan sedikit daripada RM15.00 sebotol ke RM18.00. Ini adalah disebabkan oleh :-

- Kenaikan harga bahan mentah.
- Mendapat pengesahan keselamatan kandungan yang bebas merkuri dan steriod.
- Botol baru yang lebih berkualiti dan kedap udara untuk memastikan setiap sebiji MAB yang anda makan sentiasa dalam keadakan segar. Juga tampak menarik.

HARGA TERKINI
RM18.00
(Pos Laju WM-RM6.00 / EM RM10.00)


Harga Borong Maajun Anggun Bistari


ANDA JUGA BOLEH MENDAPATKAN MAAJUN ANGGUN BISTARI INI DARIPADA SENARAI PENGEDAR MAAJUN ANGGUN BISTARI KAMI YANG MUNGKIN BERADA DI KAWASAN ANDA. Syarat menjadi pengedar juga boleh anda baca di bawah. Bersama kita memelihara kesihatan sambil memperoleh pendapatan daripadanya. 
.
.
SENARAI PENGEDAR MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) .

KUALA LUMPUR 
1)Ika - Ampang Park, KLCC - 012-2225056
2)Suhana - Cheras -
3)Yati - Jln Yap Kwan Seng, KLCC - 012-3936331
4) Asmawati - Jln Peel, Jln stana

 SELANGOR 
1) Mas - Selayang - 019-2386002
2)Ika - Bdr Tun Razak, Bdr Tasik Selatan - 012-2225056
3)Liza - Petaling jaya - 018-3772407
4)Izwani - Kajang - 012-2522335
5)Nadzirah - Petaling Jaya - 012-3928886
6)Nis Hada - Tmn Tenaga, Kajang - 019-6581709
7)Fatimah - Shah Alam - 013-4423616
8)Apidah - Puchong - 012-9538116
9)Zahasliza - Mines - 014-7396979
10)Iezhan - Salak Tinggi - 016-9783275
11)Rynna - Ampang
12)Ninie - Sg Buloh
13)Badariah - Sg Buloh
14)Syuhada - KLIA, Salak Tinggi - 019-2422573

 PUTRAJAYA 
1) Iezhan - JPM, Putrajaya - 016-9783275
2) Kamariah - Komplek D, Putrajaya - 019-6597681
3)Nis Hada - Putrajaya - 019-6581709

JOHOR 
1) Amela - Kulaijaya - 017-8227830
2) Saadiah - Kota Tinggi - 012-7404143
3)Ruhasni - Batu Pahat - 013-7795138
4)Julia - Kempas Baru, J.Bahru - 011-12240930
5)Rafidah - Skudai - 016-7112162
6)Norizah - Pontian - 017-8263469
7)Norhainizilah - Bt. Pahat - 012-7605004
8)Farrah - JB - 012-6281496

 MELAKA 
1) Pn. May - Alai - 016-4214103
 2) Samilah - Jasin, Asahan

PAHANG
1)Chubbygirl - Bentong - 017-9629822
2)Norazlin - Kuantan - 017-9858028
3)Nor Hayati - Rompin - 016-9595437
4)Roza - Temerloh - 019-9235851
5)Atiah - Jengka - 019-2034468
6)Shakina - Kuantan - 013-2126952
7)Umi - Chini - 019-9027426
8)Azlin - Bera - 013-9533427
9)Rahina - Muazzam Shah - 013-7090705
10)Zuriati - Kota Tinggi - 019-7926799

 N.SEMBILAN 
1) Wanie - Bdr Sri Sendayan - 016-9138923
2)Hamidah - Seremban - 019-6538199
3)Sarah - Gemas - 016-2124110
4)Rafidah - PD - 012-2718140

 PERAK 
1) Faridah Hanum - Ipoh - 019-5590499 
2) Zura - Batu Gajah 

 P.PINANG 
1) Norliza - Bukit Mertajam
2) Zawiyah - Bayan Lepas - 013-4089854

KEDAH
1)Norliza - Sg Petani
2)Ustaz Zahir - Jitra
3)Juliah - Baling - 019-5165632
4)Khairul - Baling - 019-3194926

 KELANTAN
1) K.za - Kota Bharu - 019-9820925
2) Linie - Ketereh, Kok Lanas, Machang, Pasir Putih - 011-15728502
3) Adura - Pasir Puteh - 011-17875002
4)Mazlina - Pengkalan Chepa - 019-9006557
5)Nik Sakinah - Tanah Merah, Pantai Cahaya Bulan - 014-5085706

 TERENGGANU
1)Akma - K. Terengganu - 019-2469621
2)Norshazila - Setiu, Kerteh, Paka
3)Aishah - Manir, K. Terengganu - 018-9052655
4)Rohaya - Besut - 017-9560415
5)Marlina - Kemaman - 017-9397639

 PERLIS
1) Amy - Arau - 019-5970879

 SABAH
1)Folerisa - Sandakan - 0165832017
2)Saintim - Kota Belud - 019-8571008
3)Susyana - Keningau - 014-8688863
4)Jainisah - Kota Belud - 013-5454729
5)Misiah - Samarahan - 013-8440179
6)Afiza - Papar
7)Halisah - Keningau
8)Celestine - Ranau
9)Amizah - Kota Belud - 012-8951862
10)Rosvine - Ranau - 012-8284065
11)Huzairah - Keningau - 017-8384706
12)Sellyvea - Lawas - +6737182127
13)Winnie - Kudat - +60148567233

 SARAWAK
1)Fauziah - Bintulu, Kuching
2)Kharmiza - Bintulu - 019-4593383
3)Muliati - Bintulu - 013-8320832
4)Nazirah - Sibu - 013-8214094
5)Misiah - Samarahan - 013-8440179


 BRUNEI
1)Zuriah - Brunei

 SINGAPURA
1) Hubungi kami untuk menjadi subdealer




MAAJUN ANGGUN BISTARI - FAMILY PLANNING
ANDA JUGA DIPELAWA UNTUK TURUT SAMA MENJALINKAN PERNIAGAAN MAB INI BERSAMA KAMI DENGAN MEMBELI SECARA BORONG.

Maajun Anggun Bistari
EKSKLUSIF! PERTAMA SEUMPAMANYA DI PASARAN

Kelebihan membeli dengan kami, MAB anda akan kelihatan lebih eksklusif dan menarik dengan bersarungkan mini bag organza seperti bekas uncang. PERCUMA!!! Hanya terdapat dengan kami dan dealer-dealer kami shj. 


SYARAT-SYARAT SEBAGAI PENGEDAR / DEALER MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB
1. Makan sekurang-kurangnya 6 botol berterusan sebagai pengalaman bersama MAB juga untuk membantu permasalahan pelanggan.
2. Minat dalam bisnes dan fokus dengan perubahan atau target syarikat.
3. Menjual mengikut harga yang telah diselaraskan oleh ZAI PERMAI RESOURCES.
4. Ikhlas dalam menjalin urusan bisnes dengan ZAI PERMAI RESOURCES.
5. Zahirkan rasa saling percaya mempercayai dengan syarikat ZAI PERMAI RESOURCES juga pelanggan-pelanggan MAB.
6. Arif tentang info MAB seperti cara makan untuk setiap wanita yang ingin makan MAB, membantu pelanggan baru makan yang menghadapi tindak balas awal/healin crycis. Harga jualan MAB seperti harga sebagai Dealer.
7. Belian tunai-selepas bank in duit ke akaun maklumkan untuk penghantaran.
8. Dilarang mendedahkan perbincangan bersama yang telah dihadiri atau lain-lain tentang produk juga syarikat.
9. Cuba untuk menghadari perbincangan yang dirancangkan atau berusaha untuk menjalin silaturahim dengan berjumpa sendiri pemilik syarikat ZAI PERMAI RESOURCES.
10. Saling mengenali antara Stokis dan Dealer MAB semua.
11. Peka terhadap info terkini MAB.
12. Perlu telah mempunyai sales minima 100btl sebulan berturut-turut selama 3 bulan. Ini sebagai penghargaan kami memberikan harga lebih murah hasil susah payah anda membuat jualan dan melantik agen-agen baru di bawah anda.

SYARAT-SYARAT SEBAGAI AGEN / SUBDEALER MAAJUN ANGGUN BISTARI - MAB
1. Makan sekurang-kurangnya 1 botol berterusan sebagai pengalaman bersama MAB juga untuk membantu permasalahan pelanggan.
2. Minat dalam bisnes dan fokus dengan perubahan atau target syarikat.
3. Menjual mengikut harga yang telah diselaraskan oleh ZAI PERMAI RESOURCES.
4. Ikhlas dalam menjalin urusan bisnes dengan ZAI PERMAI RESOURCES.
5. Zahirkan rasa saling percaya mempercayai dengan syarikat ZAI PERMAI RESOURCES juga pelanggan-pelanggan MAB.
6. Minat mendalam untuk mengetahui dan mencari ilmu tentang MAB seperti cara makan MAB, membantu pelanggan baru makan yang menghadapi tindak balas awal/healin crycis. Harga jualan MAB seperti harga sebagai Agen/Subdealer.
7. Belian tunai-selepas bank in duit ke akaun dan maklumkan untuk penghantaran.
8. Dilarang mendedahkan perbincangan bersama yang telah dihadiri atau lain-lain tentang produk juga syarikat.
9. Cuba untuk menghadari perbincangan yang dirancangkan atau berusaha untuk menjalin silaturahim dengan berjumpa sendiri pemilik syarikat ZAI PERMAI RESOURCES.
10. Saling mengenali antara Stokis dan Dealer MAB semua.
11. Peka terhadap info terkini MAB.

*Pengedar MAAJUN ANGGUN BISTARI, Syarat menjadi pengedar, senarai pengedar maajun anggun bistari.

56 comments:

  1. saya telah menggunakan jamu MAB ini selama 5 bulan.MAB amat berkesan kepada diri saya sendiri. sebelum ni saya ade rase sengal2 tulang,cepat letih,dan bersama suami kurang.Selepas saya menggunakan jamu MAB ini diri semakin berkeyakinan dan yang paling penting sekali suami semakin sayang...

    ReplyDelete
  2. Mcm berminat nk jd dealer...blh x klu saya nk jd dealer kawasan kerteh dan setiu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila hubungi no saya ya.. 019-2696917.. Tkasih

      Delete
  3. saya pernah makan mab sebotol memang best badan sentiasa berpeluh... saya di jitra susah la nak dapatkan produk mab ni di jitra..pg td call pn noraini dia cakap dia dealer Sik.. alamak susahla mcm ni... dah la buat promosi da kat kengkawan please... saya nak jadi pengedar lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. hubungi saya utk dapatkan no pengedar jitra ya.. no sy ialah 019-2696917.. Tkasih

      Delete
  4. mcmana nak hubungi pengedar bukit mertajam?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. salam.... boleh ke jika saya nak jadi dealer, sebab di kawasan saya (Putra Perdana, Puchong, Selangor) duduk susah nak dapatkan bekalan maajun anggun bestari ni. sejak lepas bersalin, saya dah makan 3 bulan. so sangat berpuas hati dengan MAB, berat kurang 5kg. tapi yang saya beli sebelum ni tak ada label, boleh email saya di salmeza.salih@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam
    bole sy dpt kn contact no faridah hanum ipoh @ azian bdr sri iskandar. emel saya di
    wafi0405@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Saya pun nak try... Kalau ok, saya pun nak jadi dealer. InsyaALLAH...

    ReplyDelete
  9. im from brunei.. plz pm me facebook: avent philips
    atau email to syasya132@hotmail.com i nak jadi pengedar, tq

    ReplyDelete
  10. di jb ada dealer MAB kan bolh bg no contact? tq

    ReplyDelete
  11. macam mana saya nak contact pengedar MAB di rompin? boleh bagi no fone dia tak?

    ReplyDelete
  12. As salam....
    saya mmg mengamalkan MAB nie...memang mujarab...saya tinggal di padang serai, kedah...boleh saya tau dealer di kawasan padang serai? sebelum nie saya terpaksa ulang alik ke sungai petani utk dapatkan MAB...tq

    ReplyDelete
  13. as salam...saya dh amalkan MAB 6 botol.memang sesuai dengan saya. kalau nak jadi dealer berapa modal ye? perlu bali berapa botol MAB?

    ReplyDelete
  14. Salam...pengedar di alor setar xada ke?

    ReplyDelete
  15. mcm mana nak hubungi kawasan sungai petani

    ReplyDelete
  16. As salam saya nk order dan nak jadi pengedar sila call saya di 012-6503597 Terima Kasih

    Mahani.

    ReplyDelete
  17. Saya berminat utk jadi dealer. Mcmna ya?

    ReplyDelete
  18. salam... bagaimana saya nak sapat kan MAB di jalan AMPANG? tq

    ReplyDelete
  19. salam... bagaimana saya nak sapat kan MAB di jalan AMPANG? tq

    ReplyDelete
  20. Saya nak cuba mkn,dkemaman siapa pengedarnya.sila hubungi saya 016-6799295

    ReplyDelete
  21. Contact number utk pgedar duk saujana utama sg buloh..nk dptkn MAB..

    ReplyDelete
  22. AsSalam. Saya adalah pengguna MAB sejak setahun yg lepas. Sejak 5bln yg lepas sy mula menjadi sub dealer dgn membeli 15botol dr dealer lain. Bagaimana saya ingin menjadi dealer dgn label atas nama sendiri? Dhiyaa Bndr Tenggara, Johor. 0107179352

    ReplyDelete
  23. Sy nk stop perancang keluarga..sy dh amik hmpir 7tahun prncng keluarga..nk cuba cara tradisional lk...kalo diseremban ade dealer x?

    ReplyDelete
  24. Bleh bagi no dealer dkt sepang or salak tinggi?

    ReplyDelete

  25. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

  26. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete
  27. kat mana saya boleh dapat mab ni kt seberang jaya pulau pinang? kt kedai2 jamu ada x?

    ReplyDelete
  28. boleh saya dapatkan no dealer di the mines seri kembangan

    ReplyDelete
  29. Dealer di putrajaya@bangi,selangor ade x? Bg contact no..

    ReplyDelete
  30. nk no contek dealer sg.buloh...

    ReplyDelete
  31. Da makan MAB 2 botol..nak smbung mkn smpi period regular..dr bujang smpi da kwen, period sy bmasalah..da bt pemeriksaan d hospital tp msh sma..syukur sbb kwn rekomen srh mkn MAB..blm teratur tp atleast sy da period! Klu sblm ni..stahun tu mmg 2,3 je period. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  32. Adakah anda memerlukan pinjaman?
    Adakah anda ingin membayar bil-bil anda?
    Adakah anda ingin memiliki kewangan yang stabil?
    Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan
    bermula dan mendapatkan pinjaman yang anda inginkan.
    Tawaran ini adalah terbuka kepada semua yang akan dapat membayar balik kembali dalam masa yang sewajarnya.
    Nota-jangka masa pembayaran balik boleh dirunding dan pada kadar faedah
    3%.

    Anda perlu memaklumkan kepada kami jumlah pinjaman yang diminta tepat bagi
    membolehkan kami menyediakan anda dengan Terma dan Syarat Pinjaman. jika anda
    berminat untuk mendapatkan pinjaman dari syarikat kami.
    Sila, jangan melengkapkan borang permohonan pendek seperti di bawah dan kami
    berjanji untuk membantu anda dalam mana-mana keperluan kewangan anda berada dalam
    BORANG PERMOHONAN PINJAMAN {BORANG ONLINE}

    1) NAMA ANDA ...................
    2) NEGARA ANDA ................
    3) PEKERJAAN ANDA .............
    4) STATUS PERKAHWINAN ANDA .........
    5) NOMBOR TELEFON ................
    6) PENDAPATAN BULANAN ............ ..
    7) ALAMAT .....................
    8) TUJUAN PINJAMAN .............
    9) PINJAMAN PERMINTAAN ................
    10) TEMPOH PINJAMAN ..................

    Hubungi E-mel: david.mutukufinance60@yahoo.com

    LINK KEWANGAN LIMITED
    THANKS,
    Encik David Mutuku

    ReplyDelete
  33. Hello semua,

    Saya seorang pemberi pinjaman swasta, i menawarkan pinjaman pada kadar 2% ini adalah syarikat yang sah dengan kehormatan dan perbezaan kami bersedia untuk membantu anda dalam apa-apa masalah kewangan yang anda kami menawarkan semua jenis pinjaman jadi jika anda berminat dalam tawaran pinjaman ini sila hubungi kami di email kami: carlosellisonfinance@outlook.com

    Juga memberikan butir-butir berikut agar kita dapat meneruskan pinjaman dengan segera.

    nama:
    Jumlah yang diperlukan:
    jangka masa:
    negara:
    Tujuan pinjaman:
    Pendapatan bulanan:
    Nombor telefon:

    Hubungi kami dengan butiran di atas dalam e-mel kami: carlosellisonfinance@outlook.com

    Salam kepada anda semua.


    Encik Carlos Ellison

    ReplyDelete
  34. SEGERA PINJAMAN TAWARAN MEMOHON SEKARANG.
    Hello,
    Nama saya Puan Vanessa, i am dari INDONESIA, berkahwin, saya mempunyai
    telah mencari syarikat pinjaman yang tulen untuk 5 bulan yang lalu dan
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya untuk mempercayai mereka dan pada akhirnya
    hari, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa sebagai balasan, semua
    harapan saya telah hilang, saya tidak perlu lagi keliru dan kecewa, saya merasa sangat
    sukar untuk memberi makan kepada keluarga saya, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan
    dengan syarikat-syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang daripada
    rakan, saya memberitahunya apa yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, yang
    dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan mana-mana jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%, yang dia hanya mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, i did
    hanya kerana dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka pada E-mel: (williamsloans14@gmail.com), saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam tempoh 24 jam, saya tidak dapat percaya,
    i gembira dan kaya lagi dan i am berterima kasih kepada Tuhan bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud di atas penipuan ini di seluruh tempat,
    sila i menasihati semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi untuk
    (Williamsloans14@gmail.com) mereka tidak akan mengalami kerugian anda, dan
    hidup anda akan berubah apabila saya lakukan.

    ReplyDelete
  35. Pencari Pinjaman Dear

    Adakah anda dalam mana-mana keadaan masalah kewangan? Adakah anda ingin memulakan perniagaan anda sendiri? Ini syarikat pinjaman telah ditubuhkan oleh pertubuhan-pertubuhan hak asasi manusia di seluruh dunia dengan semata-mata untuk membantu orang-orang miskin dan orang-orang yang mengalami masalah kewangan hidup. Jika anda ingin mendapatkan pinjaman, memohon sekarang untuk pinjaman, kembali kepada kami dengan butiran di bawah e-mel: elenanino05@gmail.com

    nama:
    Jumlah pinjaman yang diperlukan:
    Pinjaman Duration:
    Nombor telefon:

    Terima kasih dan Tuhan memberkati
    KEYAKINAN
    Puan Elena

    ReplyDelete
  36. Adakah anda memerlukan pinjaman, untuk membeli sebuah rumah, kereta? Adakah anda dalam apa jua keadaan huru-hara kewangan dan anda mahu untuk menyelesaikan krisis anda? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk memenuhi permintaan daripada ahli-ahli keluarga atau kekal memberangsangkan dari segi kewangan? Jika ini berlaku maka bimbang lagi kerana kami adalah sebuah syarikat pinjaman peribadi yang bertujuan untuk membantu mereka yang memerlukan dari segi kewangan supaya mereka dapat menjalani kehidupan yang mereka ingini. Isikan borang di bawah dan mendapatkan ia kembali kepada kami melalui e-mel sebagai davidpetersonloanfirm1@outlook.com dan kita akan gembira untuk membantu anda.

    Nama:
    negara:
    Negeri:
    jantina:
    Nombor telefon:

    Isikan ini dan kembali kepada kami melalui e-mel sebagai davidpetersonloanfirm1@outlook.com supaya transaksi pinjaman tersebut boleh memulakan OK.

    Nama: David Peterson
    E-mel: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

    ReplyDelete
  37. Hari yang baik,
    Nama saya Camell Martinez. Saya tinggal di Madrid, Sepanyol, dan saya gembira
    wanita hari ini? dan saya memberitahu diri saya bahawa mana-mana pemberi pinjaman yang menyelamatkan keluarganya dari keadaan lemah, saya akan merujuk kepada mana-mana orang yang mencari pinjaman untuk dia, dia memberikan kebahagiaan kepada saya dan keluarga saya, saya 25,000.euros memerlukan pinjaman untuk memulakan beliau kehidupan seluruh kerana saya ibu tunggal 3 kanak-kanak, saya bertemu dengan Tuhan takut pemberi pinjaman pinjaman yang membantu saya dengan pinjaman beliau 25,000.euros takut akan Allah, jika anda memerlukan kredit, dan anda akan membayar balik pinjaman menghubunginya untuk memberitahu dia bahawa ini adalah Camell Martinez, anda boleh menghubungi mereka. Hubungi En Karim Abdallah e-mel; (Abdallahkarimloancompany@gmail.com) Tuhan memberkati Encik Abdallah Karim kerana membawa kebahagiaan kepada kehidupan saya dan kehidupan keluarga saya.

    ReplyDelete
  38. TAWARAN PINJAMAN UNTUK SEMUA (MOHON SEKARANG)

    Adakah anda seorang ahli perniagaan atau perempuan? Adakah anda dalam mana-mana tekanan kewangan? Adakah anda memerlukan wang untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Adakah anda mempunyai pendapatan yang rendah dan sukar untuk mendapatkan pinjaman daripada bank-bank tempatan dan institusi kewangan lain? Jawapan yang ada di sana, Angela Davids Firma Pinjaman adalah jawapannya. Kami menawarkan;

    a) pinjaman peribadi, pengembangan perniagaan.
    b) Permulaan Perniagaan dan pendidikan.
    c) penyatuan hutang.
    d) Pinjaman Wang Keras.

    Walau bagaimanapun, kaedah kami menawarkan kemungkinan untuk menunjukkan jumlah pinjaman yang diperlukan dan juga tempoh yang anda mampu untuk melengkapkan pembayaran balik pinjaman dengan kadar faedah sebanyak 2%. Ini memberikan peluang yang sebenar untuk mendapatkan wang yang anda perlukan anda. Calon yang berminat, sila hubungi kami melalui: angeladavidsloan@gmail.com...

    ReplyDelete
  39. Hello semua,

    Saya seorang pemberi pinjaman swasta, i menawarkan pinjaman pada kadar 2% ini adalah syarikat yang sah dengan penghormatan dan perbezaan kami bersedia untuk membantu anda dalam apa-apa masalah kewangan yang anda kami menawarkan semua jenis pinjaman jadi jika anda berminat dalam tawaran pinjaman ini sila hubungi kami di email kami: rllender@hotmail.com

    Juga menyediakan butiran berikut supaya kita boleh meneruskan dengan pinjaman serta-merta.

    Nama:
    Jumlah yang diperlukan:
    jangka masa:
    negara:
    Tujuan pinjaman:
    Pendapatan bulanan:
    Nombor telefon:

    Hubungi kami dengan butiran di atas ke emel kami: rllender@hotmail.com

    Salam kepada anda semua.

    ReplyDelete
  40. hari yang baik!!! kepada anda semua, saya Cristine Cooper dari Ireland, dan saya mempunyai perniagaan tetapi ia telah ditutup kerana tidak ada wang lagi kemudian saya datang di syarikat ini (David Peterson Firm Loan) alamat e-mel di internet, mereka membantu saya untuk mendapatkan pinjaman untuk memulakan perniagaan ,, dan kini saya ingin menggunakan media ini untuk mengucapkan tahniah kepada syarikat di atas untuk wang cepat dan selamat mereka dipinjamkan kepada saya tanpa apa-apa bentuk cagaran, i mendapat 100,000USD daripada syarikat itu untuk menyelamatkan perniagaan saya dan banyak lagi, saya melihat e-mel mereka di internet, orang yang berbeza memberi keterangan mereka mengenai syarikat pinjaman ini, jadi saya dengan cepat menghubungi mereka dan mereka juga melakukan segala-galanya untuk saya tanpa tekanan dan wang saya telah dihantar ke akaun saya dalam masa kurang daripada 24 jam, i terkejut dan merasa gembira dan berterima kasih, kini dengan pinjaman i dapat dari maka saya kini boleh hidup lebih baik daripada sebelum ini, sekarang saya akan menasihati mereka yang memerlukan pinjaman segera untuk menghubungi mereka melalui e-mel sebagai davidpetersonloanfirm1@outlook.com dia adalah seorang yang sangat lelaki yang baik dan saya tahu bahawa dia juga akan membantu anda .. Jadi kembali kepada mereka saya telah melakukan bahagian saya dengan mengumumkan kepada Dunia.

    ReplyDelete
  41. Adakah anda memerlukan pinjaman ?? Adakah anda memerlukan apa-apa bantuan kewangan ?? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk apa-apa sebab ?? kami menawarkan pinjaman murah dan berpatutan kepada individu dan syarikat dari seluruh dunia di murah kadar faedah sebanyak 2%. Hubungi kami hari ini di: karimfinance1@outlook.com

    ReplyDelete
  42. Hello semua,

    Saya seorang pemberi pinjaman swasta, i menawarkan pinjaman pada kadar 2% ini adalah syarikat yang sah dengan penghormatan dan perbezaan kami bersedia untuk membantu anda dalam apa-apa masalah kewangan yang anda kami menawarkan semua jenis pinjaman jadi jika anda berminat dalam tawaran pinjaman ini sila hubungi kami di email kami: rllender@hotmail.com

    Juga menyediakan butiran berikut supaya kita boleh meneruskan dengan pinjaman serta-merta.

    Nama:
    Jumlah yang diperlukan:
    jangka masa:
    negara:
    Tujuan pinjaman:
    Pendapatan bulanan:
    Nombor telefon:

    Hubungi kami dengan butiran di atas ke emel kami: rllender@hotmail.com

    Salam kepada anda semua.

    ReplyDelete
  43. Amanda Badan Kredit adalah satu-satunya yang benar pemberi pinjaman online karena saya mendapat pinjaman saya dari mereka.
    Saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk memperingatkan semua orang di sini untuk berhati-hati dari semua pemberi pinjaman pinjaman yang menimbulkan menjadi nyata. Mereka semua penipuan dan palsu dan niat mereka adalah untuk merobek Anda dari uang Anda sulit diperoleh.
    Setelah saya bertemu dengan persyaratan dan kondisi perusahaan, pinjaman saya disetujui dan saya sangat mengejutkan, itu ditransfer ke rekening bank saya dalam waktu kurang dari 24 jam.
    Anda dapat menghubungi Ibu Amanda melalui emailnya amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com dan Anda juga dapat menghubungi saya di email saya rasheedamuhammad10@gmail.com
    Aku ingin kau menjadi penerima manfaat dari tawaran pinjaman nya.

    ReplyDelete
  44. Hello semua orang, Nama saya Sasha Ahmad, seorang warganegara Malaysia; saya 38 tahun .. saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda semua tentang kebaikan tuan untuk akhirnya membawa saya kepada pemberi pinjaman pinjaman benar-benar dan tulen bernama Joyce Roland, pengarah urusan JOYCE ROLAND Pinjaman Syarikat selepas telah scammed oleh peminjam palsu lain, i adalah sia-sia dan tidak tahu siapa yang harus dipercayai semasa dia datang dan meletakkan senyuman pada wajah saya pada kejutan terbesar saya. Sesiapa di antara kamu yang juga telah menjadi mangsa penipuan, anda perlu bersusah payah tidak lebih cos, saya mempunyai membawa anda berita baik dan satu-satunya pemberi pinjaman anda boleh percaya, sila hubungi mereka sekarang melalui e-mel: {joycerolandloancompany@gmail.com »} lebih maklumat tentang bagaimana untuk mendapatkan pinjaman anda atau anda boleh hubungi saya melalui e-mel saya untuk mendapatkan panduan lanjut dan nasihat mengenai bagaimana untuk memohon pinjaman dari Puan Joyce dalam sashaahmad247@gmail.com. Dan sekali lagi syukur kepada JOYCE ROLAND kerana memberi pinjaman sebanyak $ 80,000 ...

    ReplyDelete
  45. Pernah dengar syarikat London Pinjaman dan peminjaman yang popular? Ini adalah sebuah syarikat pinjaman yang bekerja pada yang menakjubkan kadar faedah 2.5% ke atas pinjaman. Kami memberi pinjaman daripada 10,000 kepada 300000000. Kami mempunyai tempoh pinjaman maksimum yang selesa 50 tahun dan kami beroperasi pelan terbuka mengira ke atas pinjaman. Kami menyediakan pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, pinjaman kereta, dan lain-lain
    Kami masih dikenali di seluruh dunia untuk maklum balas yang cepat dan penghantaran cepat. Oleh kerana kita ditubuhkan pada tahun 2000, kami kini beroperasi di lebih 4 benua di dunia, maka di mana sahaja anda berada, kami akan membawa anda pinjaman dengan mudah. Anda perlu pinjaman? adalah
    anda menganggur dan memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk keadaan kesihatan kecemasan? Apa jua keperluan untuk wang, kita akan memegang tangan dengan anda untuk membuat dan mengambil beban yang lebih ringan.

    Hubungi kami sekarang melalui londonloansandlendingcompany@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Hello Semua orang membaca kesaksian ini pada masa ini

    Saya Marie kanda, yang kini tinggal di bandar Texas, Amerika Syarikat. Saya adalah seorang janda dengan empat anak-anak dan saya telah terperangkap dalam situasi kewangan yang sejak Januari 2016 dan i diperlukan untuk membiayai semula dan membayar bil-bil saya. Saya cuba mendapatkan pinjaman dari pelbagai syarikat pinjaman kedua-dua peribadi dan korporat tetapi tidak pernah dengan kejayaan, dan kebanyakan bank enggan kredit saya. Tetapi seperti Allah akan ia, saya telah diperkenalkan kepada seorang lelaki Tuhan pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan saya pinjaman sebanyak $ 850,000USD dan hari ini adalah seorang pemilik perniagaan dan anak-anak saya dalam keadaan baik pada masa ini, jika anda perlu menghubungi mana-mana firma dengan merujuk kepada mendapatkan pinjaman tanpa cagaran, tidak ada pemeriksaan kredit, tiada bersama penandatangan dengan kadar faedah hanya 2% dan pelan pembayaran balik yang lebih baik dan jadual, sila hubungi Mr Rodney Shaddia (rodneyshaddialoans@gmail.com). Dia tidak tahu yang sedang melakukan ini tetapi amat gembira sekarang dan saya memutuskan untuk membolehkan orang ramai tahu lebih lanjut mengenai beliau dan juga i mahu Tuhan untuk memberkati dia lebih. Anda boleh menghubungi beliau melalui e-mel (rodneyshaddialoans@gmail.com)

    Terima kasih sekali lagi Mr Rodney Shaddia, Tuhan memberkati anda dan keluarga anda.

    ReplyDelete
  47. Halo, aku Magret Spencer, pemberi pinjaman uang pribadi, apakah Anda dalam utang? Anda perlu dorongan keuangan? Saya telah didaftarkan dan disetujui. Aku memberikan pinjaman kepada reputasi dan tingkat individu Tersedia dalam 2%. Aku memberikan pinjaman kepada lokal dan internasional untuk semua orang yang membutuhkan pinjaman, dan dapat membayar kembali pinjaman, di seluruh dunia. Aku memberikan pinjaman melalui transfer rekening atau cek bank juga mendukung. Tidak memerlukan banyak dokumen. Jika Anda ingin mendapatkan pinjaman dari reputasi kami.
    Anda dapat menghubungi kami melalui Email: magretspencerloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Aku Widya Okta, saya ingin bersaksi pekerjaan yang baik dari Allah dalam hidup saya kepada orang-orang saya yang mencari untuk pinjaman di Asia dan bagian lain dari kata, karena ekonomi yang buruk di beberapa negara. Apakah mereka orang yang mencari pinjaman di antara kamu? Maka Anda harus sangat berhati-hati karena banyak perusahaan pinjaman penipuan di sini di internet, tetapi mereka masih asli sekali di perusahaan pinjaman palsu. Saya telah menjadi korban dari suatu 6-kredit pemberi pinjaman penipuan, saya kehilangan begitu banyak uang karena saya mencari pinjaman dari perusahaan mereka. Aku hampir mati dalam proses karena saya ditangkap oleh orang-orang dari utang saya sendiri, sebelum aku rilis dari penjara dan teman yang saya saya menjelaskan situasi saya kemudian memperkenalkan saya ke perusahaan pinjaman dapat diandalkan yang SANDRAOVIALOANFIRM. Saya mendapat pinjaman saya Rp900,000,000 dari SANDRAOVIALOANFIRM sangat mudah dalam 24 jam yang saya diterapkan, Jadi saya memutuskan untuk berbagi pekerjaan yang baik dari Allah melalui SANDRAOVIALOANFIRM dalam kehidupan keluarga saya. Saya meminta nasihat Anda jika Anda membutuhkan pinjaman Anda lebih baik kontak SANDRAOVIALOANFIRM. menghubungi mereka melalui email:. (Sandraovialoanfirm@gmail.com)
    Anda juga dapat menghubungi saya melalui email saya di (widyaokta750@gmail.com) jika Anda merasa sulit atau ingin prosedur untuk memperoleh pinjaman.

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.