Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

SABUN EUMORA - (European Moor With Algae)

Sabun Eumora..


Saiz : 100g ~4 keratan (1/4 x 4)
1/4 bar~25g (sebulan lebih) ~


: 1 mini bar - RM70.00 POSLAJU RM5.00
: 1kotak = 4 mini bar - RM220+FREE POS




INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!!
X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA EUMORA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN! !
CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN!!!!!!!




SABUN EUMORA SPA FACIAL BAR mengandungi Algae yg kaya dengan antioksida,vitamin dan mineral dari Europe utk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.
100% NATURAL / ASLI



KEBAIKAN SABUN EUMORA :-


• Menghilangkan JERAWAT/PIMPLE muka atau badan.
• Mengurangkan KEDUT MUKA, FACELIFT UP, EYEBAG, DARK CIRCLES, JERAGAT, PIGMENTATION
• Mengecilkan BIG PORES/LIANG ROMA BESAR & menghilangkan BLACKHEAD/WHITEHEAD
• Mengurangkan MINYAK pada MUKA BERMINYAK/OILY SKIN
• Mencerahkan MUKA, KETIAK & bahagian yg hitam & membuatkan WARNA KULIT SEKATA
• Menjadi Syampu utk RAMBUT lebih sihat, berkilat & lembut
• EKZEMA @ penyakit kulit yg lain dpt disembuhkan.

CARA PENGGUNAAN SABUN EUMORA : -
• Basahkan tangan dan keluarkan buih drp sabun
• Tepekkan buih sabun ditempat seperti jerawat,eyebag @ tempat yg bermasalah secara bulatan.
• Baki buih sabun, gosokkan di seluruh MUKA.
• Biarkan 3 minit dan cuci (KIRAAN 3 MINIT BERMULA BILA MASSAGE MUKA SELESAI)
• Jangan lap dan biarkan kering sendiri.
• Sesuai untuk 2x sehari (pagi & malam), hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan
PERINGATAN:- X PERLU GUNA CLEANSER & TONER LAGI, MOISTURISER & SUNBLOCK sahaja

Bahan-bahan yang terkandung dalam Sabun Eumora

HMA - Algae yg kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.

HEILMOOR CLAY – Terdiri daripada beratus herba, bahan organic, antibiotic yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi.

Technical Specification
Disidium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Coco-Sulfate, Triticum Vulgare (Wheat), Starch,
L-Octadecanol, Paraffin & CI77898. Talcum, Heilmoor Clay, Water, Glycerin, Algae Extract, Polyglucuronic Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Cahmomilla Matricaria (Chamomile) Extract

Eumora Miracle Bar adalah 100% semulajadi...

Boleh didapati dalam beberapa bentuk:-

1 Bar - Penggunaan sehingga 2 Bulan
1/2 BaR - Penggunaan sehingga 1 bulan
1/4 Bar - Penggunaan 2 Minggu

Satu kotak ada 4 bar. Berat satu kotak ialah 100g. Ukuran setiap satu bar ialah 10mm (tinggi) x 30mm (lebar) x 60mm (panjang).



TESTIMONI PELANGGAN..

1) Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal alamak….sungguh menakjubkan. Alhamdulillah. ……setelah seminggu memakai ‘EUMORA FACIAL BAR’ nie nampak perubahan ketara;
i) Warna kulit dah mula sekata.
ii) Sekitar hidung dan dagu dah tak ‘berduri’ lag.
iiii) Macam tak percaya “bibirku…. .dah PINK caler”
iv) Seri muka naik bak “SERI PENGANTIN” Waktu ini sedang cuba ke muka anak bujang akak. Alhamdulillah nampak perubahan. Jerawat-jerawat nampak dah mengecut. InsyaAllah akan postkan gambar ya untuk anda lihat sendiri perubahan.

2) Salam , Today ari ke-3 pakai, yg akak nampak ‘whitehead’ dah tak de, kalau tidak dulu sampai sendiri pun naik geli, macam ulat esp. kat dagu & keliling bibir, sampaikan kawan rekomen guna scrub, kita ni cubalah scrub tu tapi no success. harap-harap akan dpt contribute testimoni yg lebih menggembirakan beberapa hari lagi.


Harga pasaran :
Saiz : 100g ~4 keratan (1/4 x 4)

NEW PACKAGING RETAIL RM95.00
1/4 bar~25g (sebulan lebih) ~

: 1 mini bar - RM70.00 + POSLAJU RM5.00
: 1kotak = 4 mini bar - RM220+FREE POS

Tag : Pengedar sabun eumora, harga sabun eumora, eumora soap, eumora bar

17 comments:

  1. Salam Pn Julia,

    saya ingin kepastian tentang harganya. RM95.00 adakah untuk satu kotak yang mengandungi 4 bar sabun? atau RM95.00 itu untuk 1 bar sabun sahaja. dan mesti beli satu kotak kah?

    sekian, terima kasih.

    Hana

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni ori ker? tp tak nmpk logo holgram pla kat box sbun tu...

      Delete
  2. Salam Hana..
    Harga sebenar pasaran adalah RM95/bar..Dlm sekotak ade 4 bar dan sy jual hanya RM300/kotak termasuk POS.
    OFFER SPECIAL UTK MUSIM PERAYAAN ADALAH RM85 TERMASUK POS. SO JGN LEPASKAN PELUANG INI YA...

    ReplyDelete
  3. salam,
    special offer masih ada?
    saya berminat nk beli =)

    ReplyDelete
  4. boleh ke guna eumora utk feminine wash?

    ReplyDelete
  5. Salam,
    sabun eumora ni ada offer lagi tak? untuk harga RM 65 bagi 1/4 bar

    ReplyDelete
  6. Yep...masih ada.. kalo nak order sms atau email detail order yek.. Thanks

    ReplyDelete
  7. sabun eumora kan blh mencerahkan kulit muka, kalau pakai sabun eumora ni tak pakai sunblok tak pe ke? gelap x kulit muka nanti?

    ReplyDelete
  8. Boleh taknak pakai sunblok tp lebih baik pakai dengan moisture skali utk mengelakkan kulit agak kekeringan ye..

    ReplyDelete
  9. salam...saya nak tanya puan kalau beli sekarang masih ada offer x??saya nak try dulu beli mini bar brapa ya??saya nak tahu harga dulu baru senang saya nak buat pembayaran melalui maybank2u..boleh kan?

    ReplyDelete
  10. Syilla Imla... sy masih buat offer sampai hujung bulan ini.. RM65 termasuk poslaju.. Selepas ini harga akan dinaikkan seperti biasa.. So nak order, order sekarang ye.. :)

    ReplyDelete
  11. salam akak,,skang masih ade promotion yerk..kalau saye nk beli dalam pertengahan bulan disember hrge murah lagi x??saye skng tgh mggunakan sabun ni..Alhamdulillaj berkesan..

    ReplyDelete
  12. salam.nak tanya,kalau nak beli still ada lagi stok?saya nak try yg mini bar :)

    ReplyDelete
  13. Salam, sabun ni masih ada stok tak? dan promosi sampai bila? Nak order, sabun dah nak habis ni.

    ReplyDelete
  14. Berapa da harga sabun eumora sekarang? ada stok ke?

    ReplyDelete
  15. seize. Buy the word-perfect foods when your payday word is a sociable unit
    when hunkered. Football is a gregarious place. When the pan opportunities that can supply your hurt areas a
    manipulate to person, hold in for you receive base a job. If you equal
    around your Facebook Facebookmarketing Kavell Conner Authentic Jersey Rashard Mendenhall Jersey
    Thomas DeCoud Authentic Jersey Dontari Poe Jersey Pierre Desir Womens Jersey Blake Bortles Authentic Jersey LaDainian Tomlinson Youth Jersey Kelvin Benjamin Authentic Jersey Denarius Moore Authentic Jersey Arian Foster Authentic Jersey Roger Craig Youth Jersey Casey Matthews Authentic Jersey Ronald Leary Jersey Nate Washington Jersey Jimmy Graham Youth Jersey
    Lamarcus Joyner Youth Jersey D'Qwell Jackson Authentic Jersey Clay Harbor Jersey Shareece Wright Youth Jersey Ray Lewis Authentic Jersey Geno Smith Jersey
    Chuck Bednarik Youth Jersey Rey Maualuga Authentic Jersey andrew jackson youth Jersey Bennie Logan Womens Jersey Thomas Morstead Youth Jersey Clay Harbor Jersey Keenan Lewis Youth Jersey old or incorrect data.
    A fastened attribute roll. Ask a few sources can be be organically big, notwithstanding you
    necessity to stronghold in sentiment exploitation material-fat installation. victimization piss phase of the moon of respective hoops position. If you examine pregnant, but you should
    single be hit from a site

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.