Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

PROSEDUR PEMBELIAN

4 LANGKAH MUDAH UTK ANDA MENDAPATKAN BARANGAN DAN BERURUS NIAGA DGN KEDAIBESTARI.COM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kedaibestari.com

LANGKAH 1: Jika anda berminat dengan mana-mana produk di sini, sila EMAIL kepada kedaibestari@yahoo.com atau SMS ke no 019-4231185, 019-2696917, 012-2613601 butir-butir di bawah:

Nama:
Alamat:
No h/p:
email :
Item & kuantiti :


LANGKAH 2:
Pihak kami akan mengesahkan order anda dalam tempoh 24jam.

LANGKAH 3:
Selepas disahkan, sila buat pembayaran melalui salah satu akaun bank kami seperti yang terdapat di bawah.

LANGKAH 4:
Selepas bukti pembayaran diSAHkan, barangan akan di hantar selewat-lewatnya 3~5 hari bekerja bergantung kepada jenis barang dan kawasan penghantaran. Ada jenis barang yang hanya memerlukan masa 2 hari sahaja penghantaran. Sila maklumkan kepada kami sekiranya anda masih tidak lagi menerimanya dalam tempoh masa tersebut.

* Di KedaiBestari kami amat menitikberatkan kepuasan pelanggan. Sebarang permuafakatan dgn pihak kami adalah dialu-alukan bagi kesenangan bersama.


TERMA DAN SYARAT

* Hanya pembeli yang benar2 berminat akan dilayan!

*Pembayaran perlu dijelaskan sebelum barang dihantar.

*Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kecacatan/kehilangan barang pesanan sepanjang proses penghantaran melalui pos.

* Semua barang yang telah dijual tidak boleh ditukar kembali dan wang tidak akan dikembalikan.

* Urusniaga adalah dalam bentuk Ringgit Malaysia (RM)

*Bayaran pos adalah tanggungan pembeli KECUALI dinyatakan sebaliknya. Tertakluk kepada harga pos semasa yang akan diberitahu kelak. Anda dianggap telah bersetuju dengan segala terma & syarat di atas sekiranya bayaran telah dibuat kepada pihak kami. Pihak syarikat berhak menambah abaikan mana-mana syarat selagi dirasakan sesuai pada bila-bila masa.

KLIK BAWAH UNTUK BUAT BAYARAN

Photobucket

CIMB - 12090000185102 - BESTARI BUSINESS ENTERPRISE

Photobucket

MAYBANK - 108168251691 - JULIA MOHAMED

Photobucket
BANK ISLAM - 16018021264436 - QAIRA TSAMARATULQOLBI

.

Yang Benar,

http://kedaibestari.com

28 comments:

  1. ermm nak tanya..ada side effect tak kalo kita guna sabun nie(EUMORA FACIAL SOAP)..sbb akhir2 ni kan byk sgt produk2 kosmetik yg berbahaya...adakah produk ini tdk mendatangkan side effect...dan jika kita ada kesan sampingan jika menggunakan produk ini,adakah kita dpt wang akan dikembalikan..dan bagaimana mahu mendapatkan produk tersebut..

    ReplyDelete
  2. Salam...

    saya mcm berminat nak bli STOP! Kit Berhenti Merokok tu. produk tu mcm mana ye? utk minum ke atau hidu?

    tq

    -sakurabiru, kuantan

    ReplyDelete
  3. Harap maaf ya semua.. Sebarang pertanyaan sila emailkan kpd kami krn tu lebih mudah utk kami reply semua. Tak semua komen di sini dapat kami baca segera. So emailkan ke kedaibestari@yahoo.com ..TQVM

    ReplyDelete
  4. puan julia , kedai awk ni cam best sgt. suka nak beli. tp procedure sgt leceh. kan bgus jawab je soalan pelanggan. n sapa nak beli terus bankin kat akaun awk n terus order cam kedai2 online lain.kdg2 customer ni just blog hopping, bila byak sgt procedure nak email la etc tkt customer lari. Sekadar mencadang. Jgn marah.

    ReplyDelete
  5. Thanks dgn feedback yg diberi. Kami sgt menghargainya.

    1) Kami kdg2 tak jwb/lambat jwb komen krn kami menguruskan byk blogshop, lebih drpd 5, dan terdapat kekangan plugin, so bg kami, email lebih mudah kami utk menjawab setiap soalan.

    2) Akaun no pun tidak kami sertakan di sini atas alasan khuatir disalahgunakan oleh pihak2 tak bertanggungjwb jg sebagai langkah berjaga2. Jd pelanggan tetap kene email/sms/call kami utk mengetahui nombor akaun serta status stok produk.

    3) Kami amat mengalu-alukan serious buyer.

    Diharapkan jawapan kami mencapai kehendak anda yg bertanya. Dari masa ke semasa kami akan melihat2 semula cara mana yg terbaik utk pelanggan lebih mudah utk mendapatkan barangan di sini. Terima Kasih atas maklum balas anda.

    ReplyDelete
  6. 2 set cadar dan langsir telah terima semalam, 5/5/2010...cantik sangat..terima kasih..

    *surina

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. kami jg gembira Surina dan anak2 sukakan cdr & langsir tu. Terima kasih krn terus menjadi salah seorang pelanggan setia KB.. Kita lebih kurang lah ya.. saya jual.. TQ

    P/s: Jk tak keberatan, emailkan kami gambar2 deco2 bilik anak yg dah siap dipasang cadar dan langsir tu yek.. bleh lah dikongsi bersama kat www.cadar-kedaibestari.blogspot.com .. hehehe

    ReplyDelete
  8. dari jawapa n yg diebri..ini satu pemboho9ngan besar dalam dnia perniagaan...

    ReplyDelete
  9. Terpulanglah.. kami tak memaksa awak (Anonymous) untuk membeli dengan kami. Bagi kami, awk yg tak jujur krn tak berani utk mempamerkan identiti setelah berani bagi komen. Kami sudah masak dengan sikap sesetengah pelayar web sebegini..

    ReplyDelete
  10. mcm mana awak sbgai pengedar nak yakinkan kmi untuk membeli produk awak?

    ReplyDelete
  11. Salam Zila..
    Terima kasih, soalan yang bagus yg harus difikirkan oleh kita sebagai seorang pelanggan.

    Di Kedaibestari.com kami berusaha utk menjadikan setiap keuntungan yang masuk adalah halal dan berkat menuruti pandangan ekita berniaga cara islam. Kami ingin berada di dunia perniagaan ini selama yg boleh dan seharusnya kami perlu jujur dan disertai niat yg ikhlas dalam berniaga..
    Alhamdulillah, kedaibestari.com akan menjangkau 3 tahun secara rasminya pada 1hb Okt 2011 ini.

    Kedaibestari.com juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pemegang nombor syarikat 001855372-D. Ini bagi membuktikan kami benar2 serius dalam bidang ini.

    Para pelanggan kami juga telah meliputi pelbagai kaum melayu, cina india dan juga sabah dan sarawak juga Singapura serta Brunei yg kebanyakannya kembali membuat 'repeat order' dengan kami.

    Sememangnya akan ada kelemahan2 kami di sana-sini dan ianya akan kami atasi dari semasa ke semasa.. InsyaAllah

    Seharusnya kita samada sebagai peniaga atau pembeli harus jujur. Adakalanya para peniaga juga harus berhati-hati berurusan dengan segelintir pembeli yg tidak jujur dan berniat untuk menipu. Ini juga harus diambil kira juga.

    Apapun segala rezeki datangnya dari Allah.. Di pihak kami, akan sentiasa memberikan yang terbaik dan berusaha utk berjaya dalam perniagaan ini.. Terima kasih ('',)

    ReplyDelete
  12. sya suke je kedai bestari ni...barang yg diorder pun sampaicepat...kalaupun xada stock diberitahu...poyolah sape yg nk kutuk2 tu...boooo~

    ReplyDelete
  13. Salam, saya berminat dgn bekas beras tu. cam mana ye nak buat tempahan dan penghantaran ke sabah. kalau boleh saya nak jadi pengedar yang sah untuk bekas beras tu di sabah.

    ReplyDelete
  14. macam mana nak buat bayaran? tranfer ke akaun je ke?

    ReplyDelete
  15. When I originally commented I appear to have clicked the -Notify
    me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is
    added I get 4 emails with the same comment. Is there a means you
    can remove me from that service? Thank you!
    Review my webpage ... acne overnight fast

    ReplyDelete
  16. Definitely believe that which you stated. Your
    favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of.
    I say to you, I definitely get irked while people
    think about worries that they just do not know about. You managed to hit the
    nail upon the top as well as defined out the whole
    thing without having side-effects , people could take a signal.
    Will probably be back to get more. Thanks

    My weblog; cruise vacation

    ReplyDelete
  17. I think the admin of this web site is really
    working hard for his web site, for the reason that here every information is quality based material.


    Here is my web page :: ルブタン シューズ

    ReplyDelete
  18. Appreciate this post. Let me try it out.

    My web site ... http://petpax.ru/Dora1135

    ReplyDelete
  19. Hi to every body, it's my first go to see of this webpage; this blog contains remarkable and genuinely fine data in support of readers.

    my web site コーチ 財布

    ReplyDelete
  20. Wow! In the end I got a website from where I be able to truly get valuable facts regarding my study and knowledge.


    Also visit my web page ... トリーバーチ

    ReplyDelete
  21. I think the admin of this site is actually working hard in favor of his
    site, because here every data is quality based
    material.

    Feel free to surf to my webpage: クリスチャンルブタン

    ReplyDelete
  22. Hi there mates, its great piece of writing concerning educationand entirely
    defined, keep it up all the time.

    Look into my site :: Replica Rolex Watches

    ReplyDelete
  23. I do not know if it's just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your website. It appears as though some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a issue with my internet browser because I've had this happen before.
    Appreciate it

    My web-site :: クリスチャンルブタン

    ReplyDelete
  24. Hola! I've been reading your website for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to say keep up the excellent work!

    Also visit my web-site: christian louboutin shoes

    ReplyDelete
  25. Many customers have stated that whenever they have ordered these counterfeit, fake, imitation UGG's, they will arrive in a plain, brown box that looked battered. Buy cheap UGG boots visit: When it comes to purchasing due to the fact, world-wide-web retailers offer them lower prices than others from local sellers. And utilization from the preserving stratum in the knock-off might be a easy preventative pelage - not the real authenticated guy who can conflict users; the assembly is her toes when her vernacular users of sea boots check within the U.

    Feel free to visit my website シャネル 財布

    ReplyDelete
  26. There are various online auction sites that you just can check out every so often if you
    wanted to have the best prices on your uggs. There are numerous types for babies, nevertheless the very top in the favorites list include:.
    Delicately wipe it by using a damp material, is
    not going to brush it fiercely that has a brush, don't melt away these shoes with boiled water, , nor use washing detergent and alkaline cleaning fluid to scrub it with the same time.

    my web blog - chanel

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.