Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

REDUX BREAST SERIES



Set untuk mengecilkan payudara. Terdapat 3 produk dalam set ini:

• Redux Breast Cream
• Lobata Furming Herbs
• Firming Up Cream

Cara guna Redux Breast Series.
Letakkan di kedua tapak tangan dan sapukan payudara dari bawah ke atas pada posisi berbaring.
- Lakukan 2 kali sehari.

Harga Pasaran - RM59.90
HARGA KEDAI BESTARI - RM52.00
Poslaju RM6.00 sjung
Sabah & Sarawak RM9.00

31 comments:

  1. rm 52 tu include postage ke? n x de side effect ker?tq

    ReplyDelete
  2. pe side effect lau pakai produk ni?

    ReplyDelete
  3. 1la,lau kat kota bharu,kelantan..kdai mana saya blh cari redux breast series ni?

    ReplyDelete
  4. Setakat ni xde lagi komplen drpd pembeli2 mengatakan samada kulit mereka problem atau lain2..

    Kalo di KB sy tak pasti di mana utk dptkan.. namun membeli o9 jauh lebih mudah. Harga termasuk poslaju RM58.00 shj.. Masih di bawah harga pasaran di kedai luar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesanya dpt dlihat dlm brapa hari? N lau skitar seremban brapa hari bru dpt?

      Delete
  5. kalau kat sabah, tak ada ke yang jual redux breast?

    ReplyDelete
  6. Maaf.. sy kurang pasti di Sabah sana. Namun jika awk nak beli, kami boleh hntr secara pos. Hanya perlukan masa 3 ke 4 hari maksimum, awk akan terima brg.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  7. redux breast ni ssuai x untuk remaja?
    adakah ia kekal sehingga lepas brkhwin?

    ReplyDelete
  8. mcmne pakai? xde instruction pon

    ReplyDelete
  9. ibu menyusu boleh pkai produk ni x?

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Hi Alex..

      Nk beli gunakan link ini ya:-

      http://www.kedaibestari.com/p/pembayaran.html

      Delete
  11. mcm mna cara pengunaannya,saya xfaham la,adakah dlm satu masa kita guna trus 3komponen nie,?

    ReplyDelete
  12. berkesan tak product ni ? kalau yea saya nak beli yk

    ReplyDelete
  13. DEKAT KLANG,SELANGOR MANA SAYA BOLEH DAPAT PRODUK INI??

    ReplyDelete
  14. DEKAT KLANG REDUX BREAST VREAM MANA I BOEH DAPATKAN???

    ReplyDelete
  15. dekat penang dimana ada jual produk ni ?

    ReplyDelete
  16. saya nak beli macam mana ye kakk?

    ReplyDelete
  17. slain dari order guna on9,cmne lg nk order?

    ReplyDelete
  18. akak jual lgi x produk ni

    ReplyDelete
  19. salam..ade.lagi tidak stok untuk redux breast.series.tq

    ReplyDelete
  20. salam sis boleh saya dapatkan contact no sis..

    ReplyDelete
  21. Ada stock lg x?? Klau ad pm sy.. 0129832274

    ReplyDelete
  22. Ada stock lg x?? Klau ad pm sy.. 0129832274

    ReplyDelete
  23. ada stok lagi x?kalau ada saya nak order.

    ReplyDelete
  24. ada stok lagi x?kalau ada saya nak order.

    ReplyDelete
  25. Ada lagi? Saya nak order jugak.

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.