Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Lax-17 & Gain Eight

Lax 17 Cherry Plus Collagen & Pearl Powder

 Lax 17 ini boleh dijadikan minuman yang sedap, dan ianya dapat menurunkan berat badan. Kalau rajin di amalkan mengambilnya berat badan akan turun sebab selepas minum kita terasa kenyang sebab Lax 17 ini akan menjadi pekat dan kembang di dalam perut kita. seolah-olah kita full dengan makanan. Jadi dengan tidak secara langsung, bila kita dah kurang makan, maka proses penurunan berat badan akan berlaku. Di samping ianya juga boleh membantu memecahkan lemak. Jadikan Kehidupan kita sihat dan bertenaga sepanjang hari...

- Membantu melawaskan pembuangan toksid - Membantu menurunkan berat badan - Membantu mencuci usus kecil dan usus besar - Membantu mencantikkan struktur kulit - Kaya dengan Vitamin C - Membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan - Membantu tidur dengan nyenyak - Membantu kecergasan Minda

Cara Penggunaan :- Campurkan 1 uncang LAX-17 ke dalam air sejuk, kacau dan minum segera. Sekali sehari selepas makan.

PERHATIAN :- Jika mengalami masalah sembelit yang terlampau, anda digalakkan mengambil 2 uncang LAX-17. BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.

RM49.90

GAIN EIGHT


GainEight merupakan satu rumusan bagi membantu mereka yg menginginkan penambahan berat badan dan pertumbuhan yg seimbang dan sesuai, tanpa kesan sampingan, samada peningkatan tahap kolestrol atau sebagainya.

Antara formula GainEight termasuklah protein soya, protein susu, susu skim, oligosakarida, lysine, mineral dan pelbagai vitamin. Bahan protein dan fiber digunakan untuk pertumbuhan tubuh badan, merangsang hormon pertumbuhan (HGH) dan membekalkan badan dgn tenaga yg diperlukan.


WM RM39.90 EM RM 43.90

43 comments:

  1. berapa lama baru kita boleh nampak hasilnya? sebab skrg ni saya amalkan herbalife F1, dlm tempoh 2 minggu saya berjaya naikkan berat bdn sebanyak 2 kg. tapi herbalife agak mahal melebihi rm100..so skrg ni nak cari alternatif lain plak..yang sesuai dgn bajet. tq

    ReplyDelete
  2. betul ke berkesan? any successful story? for gain weight...

    ReplyDelete
  3. Setakat ni kami belum mengumpulkan lagi testimoni2. Namun mmg terdapat byk permintaan utk produk ini. Anda boleh mencuba dan lihat sendiri hasilnya..tq

    ReplyDelete
  4. sy mkan gain eight tp xberkesan pon

    ReplyDelete
  5. Sesetengah org kesannya akan nmpk lebih awal. Dah cuba berapa botol yek? kalo x mau jgk maybe mmg x serasi dgn anda.. Wallahualam..

    ReplyDelete
  6. Bolehkah ibu yang menyusukan meminum Gain Eight?

    ReplyDelete
  7. berapa botol baru berkesan?

    ReplyDelete
  8. Hi pemilik kedai bistari..pernah kah anda mendengar tentang produk herba prima marketing formula Dr Rozmey pkr penyelidik obesiti dan pkr sakit puan? jika ingin tahu sila layari blog saya http://pengedarjusmate5.blogspot.com
    atau call Awin Mazuin di 012-6950200..
    Anda mungkin boleh menjadikan produk ini sbgai tmbhan yg sedia ada dlm web ini..terima kasih..

    ReplyDelete
  9. ade yg dh cuba tak produk nie?coz sy tgh cri produk nak nekkn brat bdan..nak cba sbrang tkut tak bkesan plak..ade sbrang kmen tak?

    ReplyDelete
  10. klu area putrajaya, kat ner nk dptkn gain eight ni

    ReplyDelete
  11. leh naik kn berat badan ker..saye kurus sgt la..38kg jer..wuwuwu...

    ReplyDelete
  12. sy mmg nk naikkan berat badan...dah mcm2 produk sy try..
    xlame lg nk kawin ni... berat 35 jer... baju kawin pn xder yg sesuai tau...
    HELP ME!

    ReplyDelete
  13. salam..boleh x kita bertukar link?
    Ini blog saya : www.azanwatch.blogspot.com
    amirol_zulkifli@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. sy ni kurus.. tinggi 170, berat 50 jer.. BMI tak cun la..msh underweight.. sy dah cuba nutralife weightgain, tp mahal sangat.. jd sy nak try gaineight ni.. berkesan ke?

    ReplyDelete
  15. Hi Anonymous..
    Apa pun saya saran anda mencuba dahulu utk beberapa ketika dan lihat hasilnya kpd diri sendiri..lgpun x mahal dan yg penting x rugi mencuba. Ramai yg berjaya dan tak kurang juga gagal oleh sebab berhenti sekerat jalan jek.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puan..kalau dkt Sarawak dkt mana ada jual..

      Delete
  16. salam...
    kt area setapak KL mana blh dpt ek produk ni?
    kt mana2 farmasi ade x?

    ReplyDelete
  17. salam
    camne saya nak dpt gain eight ni..berkesan ke utk naikkan berat bdn..??

    ReplyDelete
  18. InsyaAllah..ramai yg dah mencuba. Namun semuanya terletak pada kesungguhan diri sendiri. Kalo x istiqomah, telan ape pun x jadi..huhhu :)

    ReplyDelete
  19. berat sy 37, sy nk tanye berapa lama produk ni nak berkesan. help me.... BMI sy tak cun sgt5.brape lame ye nk tunjuk kesan

    ReplyDelete
  20. ada jual kat farmasi x..........?????

    ReplyDelete
  21. azlie b. md. yaakubNovember 8, 2009 at 12:13 AM

    saya azlie. ahli farmasi. pemilik farmasi bestari, dungun, terengganu..tahniah utk pn. julia utk ruangan sehebat ni.. selain kepakaran dlm ubat-ubatan, saya bersedia berkongsi ilmu dan pluang biznez utk kesihatan dan perawatan penyakit. saya berpengalaman luas menggunakan produk2 hebat seperti alphalipid, shaklee dan yg terkini, slim diet II sbg 'senjata utama' dlm program diet utk mencapai berat bdn ideal.. alhamdulillah.. dgn izin Allah jua, para pelanggan berpuas hati dgn setiap sen yg dibayar dan pada masa yg sama, mbuka pluang mjana pdapatan tambahan... jika berminat, hubungi saya di: azlie.bestari@gmail.com atau d talian : 014-5234185, 012-9218639...wassalam.

    ReplyDelete
  22. dimana saya boleh dapatkan gain eigth nie...saya tinggal di cheras..taman tasik permaisuri

    ReplyDelete
  23. diman boleh sy dptkan produk gain eight ni..sy kt Nilai..kt farmasi ada tak

    ReplyDelete
  24. Mungkin juga ada di farmasi atau kiosk2.. tp kami kurang pasti lah..

    ReplyDelete
  25. gain eight mmg berkesan..saya ade 1pkt lg x hbs..brat dah naik 5kg dlm msa 1bulan n pinggul pun naik..mungkin atas org jgak la yg pakai..sy jd slera mkn tgah mlm n subuh pon sy bgun makan biar pon trase ngantuk..tp gain eight mmg bagus

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah.. mudah2an awk akan dpt berat badan ideal yg diidam2kan.. InsyaAllah.. Tahniah..

    ReplyDelete
  27. exx untuk naik 5kg lepas minum bpe botol ae?

    ReplyDelete
  28. sy cuma nak berkongsi pengalaman.sy sudah mencuba pelbagai produk untk menaikkan berat badan.tapi tidak bejaya.sehinggakan sy berjmpa doctor dan menjalankan ujian darah dikhuatiri mengidap tiroid.tapi ternyata sy sihat sihat.doktor juga dah dah boleh nak ckp apa kerana metabolisma terlalu tggi.dan disarankan utk mkan 6-7kali sehari..dan sy masih mencuba sehingga sekrng masih belum berjaya.

    ReplyDelete
  29. gain eight jual di kelantan kat mane eik?

    ReplyDelete
  30. kat kelantan maner ada jual gain eight???
    boleh bgtahu x?

    ReplyDelete
  31. macamana cara pembungkusan untuk penghantaran Gain Eight ni? masuk dalam kotak ke? malu pla kalau geng ofis nampak. hehhe..

    ReplyDelete
  32. Gain Eight ada dlm Times square..tingkat 3..farmasi guardian..ade 2 perisa..soya & chocolate..sy da beli perisa chocolate.. tambah lg sy beli supplement One Day..botol kecik warna oren tu..
    1hal yg sy dpt tahu,,leicin tu penting utk buka selera..so,,cuba la Gain Eight..
    from me catmus_86@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. saya mempunyai alahan terhadap susu, tetapi bukan semua jenis susu., adakah produk ini tidak memberikan alahan dan selamat untuk saya???

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum,

    Kak Nor nak share pengalaman untuk naikkan berat badan.
    1. pernah guna produk herbalife tapi tak berkesan
    2. pernah guna produk doktor romzi pu tak berkesan.
    3. jumpa petua kat laman web buat jus pisang tambah madu minum-nampak kesan sikit

    So sekarang akak nat cuba gain eight ni. Dulu tak de sachet susah juga nak agak so tak try, ni dah ada sachet lebih mudah. Mudah-mudahan kali ni berkesan, inshaallah.

    Kak Noor juga nak minta laluan untuk kongsi produk yang Kak Noor baru jumpa ni. Pati Jus Delima dari turki. Baru masuk pasaran Malaysia tahun 2010. Tengah top. Syarikat antarabangsa bumiputera punya. Kak Noor cuba untuk mak Kak Noor dulu yang berusia 81 tahun. Alhamdulillah, mata yang rabun makin ok, selera datang semula, boleh jalan tanpa di pimpin dan yang paling jelas kencing manis turun dari 22 ke 13 setelah guna lebih kurang 3 minggu tanpa ambil ubat doktor. Banyak masalah kesihatan lain yang dia tak sedar hilang. Kalau nak tau lebih lanjut boleh la e mail Kak Noor di noorulemaan@yahoo.com yer atau ke http://norazlina.pomepureasia.com/

    Tq

    ReplyDelete
  35. boleh saya tahu 1 gelas gain eight mengandungi berapa gram protin?

    ReplyDelete
  36. hye..bley tanya.. produk ne ada jual d sini area kota kinabalu sabah kah?..sy nak sngat lar..produk ne..

    ReplyDelete
  37. asyik gain eight jek...tak de ke komen atau cerita pasal loose weight??? mcm lax 17 tu mcm mana pula??? berkesan ke? and how it works??? berat saya 75 ketinggian 154.. berape byk yg saya perlukan lax 17 tu??? =,(

    ReplyDelete
  38. emm. . .b0le cye ke. . .

    ReplyDelete
  39. It's sort of a storybook game, created from a child'ѕ dream and filled
    with whimsical artwork, and it reаlly teaсhes κids to think strategіcаlly anԁ mаke choicеs bаsed on а deѕired outcome.
    It is ѕomething many κids аrе given еvery day of the week, and a sіmplе
    glaѕs of Кool-Aid is nо longer ѕpeciаl.
    Ѕome of these are video gamеs bаseԁ аround winter thеmes, рlayable onlіne through a useг's web browser. Various adventure games are designed for this purpose for letting them have more fun while also stimulating their imagination. Any setting you can think of has been created for the system.

    Also visit my web page: fun unblocked games

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.