Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Sabun Muka Eksotika Wajah & Bedak Nasila Berubat

SABUN MUKA EKSOTIKA WAJAH

Sabun istimewa Eksotika Wajah dirumus khas dengan kulit kayu manis, ekstrak buah bunga tanjung dan madu. Kombinasi unik ini membantu meningkatkan seri wajah serta mengatasi masalah kulit jika diamalkan secara konsisten. Produk ini dibuat dengan tangan untuk mengekalkan keaslian dan dikeluarkan dengan edisi terhad. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya!

WM : RM 15.90 EM RM17.90


BEDAK NASILA BERUBAT

Digunakan turun temurun untuk mengatasi masalah kulit muka. Kini diproses dengan kaedah lebih mudah dan canggih untuk menjamin mutunya. Amat sesuai digunakan untuk menghilangkan jeragat, jerawat gatal-gatal, kudis, kayap serta menghaluskan kulit muka jika diamalkan selalu.

WM RM 7.70 EM RM 8.70


10 comments:

  1. Akak,saya nak beli bedak ni.insya allah hari ni atau lepas raya saya transfer duitnya

    ReplyDelete
  2. akak,saya nak order lagi bedak ni.ada ke?

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah..ada Rin.. dh bank in inform akak k..

    ReplyDelete
  4. akak nak order lagila sabun tu.hihi

    ReplyDelete
  5. Macam mana saya nak beli bedak air dan pencuci muka itu??

    ReplyDelete
  6. akak, sy nak oder pencuci muka eksotika mcm ner

    ReplyDelete
  7. Nak order klik kat sini ye :-

    http://www.kedaibestari.com/p/pembayaran.html

    ReplyDelete
  8. salam saya nak order bedak sejuk berubat nasila yg dlm botol tu kt akak..tpi x tao mcm mane cara nye?

    ReplyDelete
  9. salam nk tnya sabun untuk hilangkn parut jerawat ada x jual

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.