Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

BACA SAMPAI HABIS SEKIRANYA AWAK ORANG BISNES.

BACA SAMPAI HABIS SEKIRANYA AWAK ORANG BISNES.

Semoga rezeki kita semua sentiasa dalam keberkatan.
Sesi soal jawab bersama ustaz.

Soalan suka suki: CONTOH
Ustaz mcm mana kalau saya buat bisnes yang dimana
Hq suruh jual rm60, tapi saya jual dengan harga rm40 sebab saya nak cepat habis stock yg ada ni?

Jawab ustaz:
Hukumnye rezeki itu haram.

Kenapa haram?
Walaupun awak tidak mencuri, Tapi tetap jatuh haram. Sebab itu bukan produk awak, tapi produk hq, HQ tidak benarkan sesekali org jual harga bawah dari yang dah ditetapkan oleh HQ.

Jual dengan harga yg berbeza tanpa kebenaran tuan empunya barang, ibarat mencuri atau menjatuhkan kualiti produk tanpa pengetahuan pemilik.

Berterusanlah rezeki yg haram tadi tu kita salurkan untuk hulur kepada mak ayah di kampung, bagi makan ke mulut anak-anak, darah yg mengalir itu dari sumber yang tidak berkat.

Dalam bisnes dia menjadikan seseorg itu jujur jadi tidak, atau sebaliknye.

Kawan jadi lawan
Lawan jadi kawan
Dan lain lain.

Jadi berfikir lah sebelum kita mencari jalan singkat utk melepaskan sesuatu tanpa kebenaran hanya kerana nafsu dan keinginan semata.

Cara utk kita menebus?
Bertemulah dgn founder tersebut mohon maaf dari dia sbb itu produk dia, sehingga dia boleh maafkan dan halalkan.
Semoga ianya bermanfaat buat kita semua.
In shaa Allah.

No comments:

Post a Comment

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"