Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

3 Cara Termudah Untuk Guna Link Wasap. My

Sebelum ini kita akan letak nombor telefon pada iklan dan minta pelanggan sendiri yang whatsapp kita kan.. Cara ini agak menyusahkan bakal pelanggan kita di mana mereka perlu salin nombor kita, save di telefon, cari semula di whatsapp dan baru dapat mesej kita..
.
3 Cara Termudah Untuk Guna Link Wasap. My
.

Kini telah ada cara termudah dan pantas untuk pelanggan respon dengan iklan kita tu sekiranya mereka berminat dengan satu² produk tersebut. Bakal pelanggan anda hanya perlu klik pada satu link dan akan terus dibawa ke personal chat pada whatsapp kita.. 
.

Mudah kan?? Tapi bagaimana caranya??
Ok.. Ikut step-step di bawah ya.

  1. Contoh ni nombor telefon saya - 0192696917
  2. Kemudian type macam ni.. www.wasap.my/60192696917
  3. Tepekkan link tersebut di mana-mana bahagian iklan anda.
.
Now bakal pelanggan anda dah boleh terus whatsapp anda dengan cara terus klik pada link tersebut. Jangan lupa tambah angka 6 selepas palang dan sebelum nombor tel anda ya.
.

Selamat mencuba dan selamat berniaga. Diizinkan share sekiranya bermanafaat.
Nak beri kredit kepada blog ni atau tidak terpulang kepada anda.
.

Saya doakan anda semua kaya dan berjaya dunia akhirat.
Mohon doakan saya dan keluarga juga ya.
.

Terima kasih.
.
.
Sebarang feedback hubungi saya,
019-2696917 - Wan

Tag : perancang keluarga, cara tradisional, senggugut & keputihan, dealer mab, manafaat, mab murah, cara makan mab, pengedar mab terdekat, herba tradisional, haid tak teratur, kesan sampingan, stokis aktif.

1 comment:

  1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Hariyati Dewi Tki Hongkong, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya saya menemukan jalan /solusi melalui Program Pesugihan Dana Gaib Tanpa Tumbal. saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Dengan keyakina dan keberania saya ikut bergabung untuk mengikuti Program Pesugihan Dana Gaib Tanpa Tumbal dan memohonkan dana sesuai kebutuhan dan kesanggupan saya. Cuma dalam waktu 1 hari 1 malam saya mendapat telpon dari pihak Program tersebut, Alhamdulillah dana yang saya mohonkan sudah cair dan sudah dapat saya gunakan untuk melunasi hutang. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi
    Ki Witjaksono: 085-2222-31459
    Atau kunjungi website

    Klik-> PESUGIHAN DANA GAIB

    ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya.

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.