Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

SURIA SECRET RAMPING BALM TERMURAH

Suria Secret Ramping Balm

SURIA SECRET RAMPING BALM. Produk pelangsingan yg terhangat masa kini. Keberkesanan boleh dilihat dalam masa 14 HARI SAHAJA!!!

 Antara kegunaannya SURIA SECRET RAMPING BALM :-
 - Membakar/ mencairkan lemak bagi tujuan slimming
- Melegakan gout
- Sakit pinggang dan sendi
- Darah tinggi
- Penat/ letih/ lelah
- Migrain
- Senggugut
- Kanak-kanak kencing malam
- Sesuai utk wanita lepas bersalin

 Panduan penggunaan SURIA SECRET RAMPING BALM : -
 - Sapu 2x sehari (pagi & malam) selepas mandi di tempat yg diingini.
- Sapu sikit dulu utk uji ketahanan krim terhadap kulit (alergic krim panas)
- Sapu dlm bentuk pusaran hingga krim benar-benar meresap ke dlm kulit
- Kalau rasa terlalu panas, sapu krim dgn tuala basah & cepat-cepat cuci dengan sabun

 Cara guna SURIA SECRET RAMPING BALM :-
 - Utk buang lemak: sapu pd perut & pinggang
- Darah tggi & migrain: sapu blkg leher
- Penat/ lelah: sapu pd dada & blkg
- Gout/ senggugut/ sakit gigi: sapu pd bahagian yg sakit
- Kanak2 kencing malam: sapu sikit je kt bahagian ari-ari
- Wanita lepas bersalin: sapu pd perut & pakai bengkung.

Bahan-bahan utama Suria Secret Ramping Balm.
- Serai Wangi
- Pokok Kemarau Lima Bulan.

Tips pemakaian Suria Secret Ramping Balm supaya lebih berkesan.
- Amalkan minum air suam atau teh O bersama perahan limau nipis atau lemon. Nak sedap lagi tambahkan sedikit madu asli seperti Madu Khaula.
- Elakkan minum minuman berais selepas makan.
- Selepas disapukan Suria Secret Ramping Balm terutamanya di perut, amalkan berbarut atau berbengkung bagi memberikan tindakan optimum kepada bahagian yang diingini. Waist Trimmer with FIR, Bengkung Leesa,


Peringatan: 
Krim ni mmg panas.
Wanita mengandung tidak digalakkan sama sekali disapu pada perut.

BERAT : 50GM
Harga : RM50.00 termasuk poslaju s'jung.
Sabah & Srwk tambah RM4.00



 HARGA BORONG SURIA SECRET RAMPING BALM MIN 1 DOZEN (12pcs). SILA HUBUNGI KAMI. 

Senarai agen-agen SURIA SECRET RAMPING BALM dengan kami. Sms saya untuk dapatkan nombor telefon mereka.

1- Seri Kembangan
2- Veyna - Kota Kinabalu
3- Yati - K.Lumpur
4- Liza - Petaling Jaya
5- Iezhan - JPM Putrajaya, Salak Tinggi
6- Wanie - Bdr Sri Sendayan, Seremban
7- Sufiah - Rawang
8- Suhaila - Batu Caves
9- Amal - Kepong
10- Nourdania - Sibu
11- Alizawaty - Senawang / Hospital Tuanku Jaafar
12- Fadhilah - Seremban / Tmn Equin, Seri Kembangan.
13- Azlina - Kota Damansara
14- Nurafidah - Kuantan
15- Aeshah - Puchong
16- Shana Beauty - Econsave Sg Buloh / Saujana Utama Sg Buloh
17- Sanisah - K. Kinabalu
18- Estee - Kuching
19- Fiona - Kuching
20 - Khuraiza - Kuching
21- Shahnaz - Alor Setar
22- Fisha - Ampang
23 - Agnes - Miri
24- Wan Faira - K. Terengganu

Untuk sertai agen dropshipping, hubungi kami :-

http://www.kedaibestari.com/p/testimoni.html
kedaibestari@yahoo.com

*Bagi agen baru hanya utk pembelian kedua dan seterusnya sahaja akan mendapat harga dropshipping. Pembelian pertama masih pada harga runcit. Harap maklum..

 Tag : Krim ramping, balm ramping, balm panas, losyen ramping, suria secret, harga borong, ramping balm murah, pengedar suria secret ramping balm

50 comments:

  1. Replies
    1. Beri sy alamat email atau email sy dahulu di kedaibestari@yahoo.com ya.. tkasih

      Delete
    2. Please email me harga borong
      azue7788@gmail.com

      Delete
  2. pls email harga borong kat amira_ilyana@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. sorry, kalau deal ngan ajen boleh dapat barang terus? Post office jauh..

    ReplyDelete
  4. Ade x outlet yg boleh saya beli trus di area seri kembangan? Klau ade bg taw sye kat email usalwa29@gmail.com

    ReplyDelete
  5. macam mana nk order?sy stay dkt Putrajaya.

    ReplyDelete
  6. Untuk kecilkan payu dara ada...

    ReplyDelete
  7. Ada ejen area kota kinabalu?kalau ada sya mahu beli hand by hand...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sms sy dan sy akan reply no tel agen tersebut.. 019-2696917..

      Delete
    2. ejen area kota kinabalu ada tak?coz sya mahu beli teruz........

      Delete
  8. Emailkn sy utk harga borong.engkodokchanteq@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Emailkn sy utk harga borong.engkodokchanteq@gmail.com

    ReplyDelete
  10. salam,boleh beri kan harga borong dari sedozen hingga 10 dozen..sy nak cari harga yg paling murah kalau borong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ila.. sms sy utk dapatkan harga borong ya..
      019-2696917..

      Delete
  11. emailkn sya harga borong...waniviva@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  12. hi, sms sya harga borong termasuk pos laju ke kuching sarawak. sya berminat nak beli borong 0138103400

    ReplyDelete
  13. nk bnkin bnk mana.nk cuba satu.ada stokis kt penang x

    ReplyDelete
  14. Salam pn julia..boleh saya tau ade tak dealer kat kuala terengganu utk suria secret ramping balm...tolong info saya utk harga 1 dozen...plz email lina_smtgg@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. tolong pm harga borong untuk suria secret balm ramping

    ReplyDelete
  16. salam berapa harga sedozen? email sye darshinia99@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Tlg emailkan kpd saya harga borong..tq

    ReplyDelete
  18. Salam....
    Blh email saya harga borong... tkasih
    adziekarmila@gmail.com

    ReplyDelete
  19. mintak tolong sms no tel wan Faira - K. Terengganu
    ke nombor 0199042305

    ReplyDelete
  20. tlg emailkan ke salpekan@gmail.com
    berminat utk belian borong....

    ReplyDelete
  21. emailkn hrg borong ke hanizazaman@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. bole sya dptkan num sanisah_kota kinabalu sent ke 0138521362

    ReplyDelete
  23. tolong sms no wan faira- k.terengganu
    no sy 0139679611.

    ReplyDelete
  24. nak no agent yg dkt miri blh x?

    ReplyDelete
  25. sms no agen di kuching ke 019-2427006
    tq.

    ReplyDelete
  26. hi! boleh emailkan i harga borong?? tq

    ReplyDelete
  27. agen di penang ada tak

    ReplyDelete
  28. agen di Putrajaya? i keje kat parcel D

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Hi, Boleh bagi contact no. Agnes dari Miri tak?
    saya dari miri nak order barang..

    ReplyDelete
  31. Agen kat Penang Mainland / Parit Buntar ada ke?

    ReplyDelete
  32. May i know how much each of the balm if buy borong?n can please give me no phone of the suria agent in kuching....contact me at this no 0135692926

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.