Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Kopi Jantan Tradisional - Rahsia Lelaki

Kopi Jantan Tradisional - Natural Herbs Coffee


Kopi Jantan Tradisional dirumus daripada 100% herba tradisional khusus untuk mengembalikan tenaga dalaman bagi yang ingin bergelar lelaki sejati. Memberikan kuasa kepadatan tenaga jantan yang padu walaupun setelah bahtera berlabuh! Kopi Jantan Tradisional juga dikenali sebagai Strong Man Coffee amat mudah diambil namun keberkesanannya amat menakjubkan. Anda sendiri boleh tentukan masanya!

AWAS!!! Tidak digalakkan untuk lelaki yang belum berkahwin!!!

Khasiat Kopi Jantan Tradisional:-
- Merawat kegagalan ereksi.
- Memanjangkan tempoh ereksi.
- Merawat pancutan pra-matang.
- Menambah pengeluaran air mani.
- Mengekalkan stamina dan tenaga.
- Mencuci buah pinggang.
- Melawaskan perkumuhan.
- Mengurangkan kelesuan.

Cara pengambilan Kopi Jantan Tradisional :-
1 jam selepas makan nasi. Dicampur dengan air panas. 
Setengah paket sudah memadai setiap kali pengambilan dan disyorkan sepaket sehari.
Sekurang-kurangnya 3 paket seminggu.

Bahan-bahan Kopi Jantan Tradisional :-
Tongkat Ali, Guarana, Maca, Instant Coffee Sugar, Non-Dry Creamer.

AMARAN :-
Tidak disyorkan kepada kanak-kanak, wanita mengandung, masalah jantung, darah tinggi dan alahan pada kopi. 
Elakkan mengambil bersama Air Kelapa, Alkohol dan Asam Limau.

25g x 20 paket (sekotak)

Harga :-
-Percubaan- 
3 paket RM20.00
10 paket - RM50.00
(Poslaju RM6.00 s'jung.. RM9.00 Srwk/Sbh)

1 kotak - RM80.00
(Poslaju RM9.00 s'jung.. RM13.00 Srwk.. RM15.00 Sbh)

Belian borong sila hubungi saya untuk mendapatkan harga terbaik..

Tag : Kopi jantan tradisional, natural herbs coffee, strong man coffee, tongkat ali, masalah ereksi, 







88 comments:

  1. I got a pack.. tonight I'm going to try it.. see how's the effect

    ReplyDelete
  2. I got a pack.. tonight I'm going to try it.. see how's the effect

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luke .... any updates on the "kopi" pack?

      Delete
  3. amazing... my dick are up all the time... power full even 24 hours passed... but the side effect is my continuous light headache, check to doctor, my blood pressure raise to 130/80. normal is 90/70. Must beware for high blood pressure person

    ReplyDelete
    Replies
    1. after taking coffe u take a bath first then start your journey

      Delete
    2. did you take a full packet of coffee ? Or just half a packet?
      Please advise? Thanks!

      Delete
  4. kat penang ada stokist ka? tlg beri alamat... tmksih..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I got another brand of tongkat Ali...not bad no side effect...u test saya punya u baru compare...
      Boleh call saya 016-2631599 Mr.Soon

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. batang saya keras seperti besi selepas minum kopi ini. saya dapat make love sebanyak 3 kali semalam. batang saya lebih panjang dan besar selepas minum 10 paket. memang hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, cakap besar. tunjukkan gambar batang kamu

      Delete
    2. tunjukkan...cepat

      Delete
    3. hahahahaha puaihhhhh..hahahahhaa

      Delete
    4. Keras tu betul la, yang panjang tu lucu betul. tembirang biar mcm betul, jangan cerita budak budak,, hahaha

      Delete
  7. Still new,,I bru minum 2 pkt memang menakjubkan,,, keras gile sampai 24 jam,, tpi bile x minum lenguh2 semua badan,,,l masih takut akan side effect ,,,ada sesape yg rase side effect dia x

    ReplyDelete
  8. memang ada banyak side effect. pening kepala, penglihatan kabur, tekanan darah tinggi, fikiran kurang siuman,bau mulut...Jangan minum abang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahan dia kopi campur herbal kenapa boleh mcm ye,,,ada bahan kimia ker???Ba

      Delete
  9. mmg ada chemical di campur,that y ada rasa pening,jgn minum

    ReplyDelete
    Replies
    1. pak cik di gerai makan pesan jangan minum kopi ini, dia kata agen sendiri pun tak berani minum. kalau abang nak prestasi seks bagus, buatlah senaman, banyak makan sayur dan buah, yang paling penting jagalah hubungan antara suami-isteri

      Delete
  10. Yg pelik dapat kelulusan halal dr jakim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Global penis sizes: Malaysia ranks 106




      An online site that lists the global penis sizes has become an Internet sensation, with Congo being placed at the top of the list.

      The Dem. Rep. Congo has taken top spot, with the average size being 7.1 inches or 18cm (self-reported), News.com.au reported.

      Second on the list is Ecuador where the average size is 6.9 inches or 17.5cm (measured), and Ghana is at number four with the average size of 6.8 inches or 17.3cm (self-reported).

      At number five is Colombia, where the average size is 6.7 inches or 17cm (measured), and number at six is Venezuela, where the average size is 6.7 inches or 17cm (measured).

      At number 7 is Lebanon, followed by Jamaica at number 12, Brazil at number 15, France at number 17, Czech Republic at number 22, the Netherlands at number 27, Italy at number 31.

      Egypt was placed at number 33, Denmark at number 42, Mexico at number 49, Morocco at number 51, Sweden at number 58, Greece at number 61, Chili at number 64, Germany at number 68, Norway at number 72.

      United Kingdom was at number 82, Spain at number 85, Australia at number 94, USA at number 98, Ireland at number 99, Romania at number 101, Indonesia at number 104, Malaysia at number 106.

      Last but not the least, Japan at number 110, China at number 112, India at number 116, Thailand at number 117, and South Korea at number 119.

      The information is attributed to Australia's national agency for health and welfare, as per the data from: http://www.everyoneweb.com/worldpenissize

      Delete
    2. SAYA RASA KOPI INI BAGUS BAGI ORANG YANG TIDAK DAPAT MELAHIRKAN ANAK BAGI KAUM LELAKI...HAAHA

      Delete
  11. Average kepanjangan batang lelaki Malaysia hanya 11.49cm sahaja

    ReplyDelete
  12. Tiap- tiap hari minum kopi strongman pun tak guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sembang macam bodoh punya orang...kalau berani tunjuk la lu punya profile batang tu.....berapa round boleh p ko punya.... ni kopi baik punya...hang tak taw apa2,jangan sampai wa cari llu potong lu punya btg kasi anjing makan

      Delete
    2. Sembang macam bodoh punya orang...kalau berani tunjuk la lu punya profile batang tu.....berapa round boleh p ko punya.... ni kopi baik punya...hang tak taw apa2,jangan sampai wa cari llu potong lu punya btg kasi anjing makan

      Delete
    3. khu zairi org mana?

      Delete
    4. Khu zairi gay ke?

      Delete
  13. Kopi ni mmng bgus tp utk org yg than la...side effect utk org yg dah berumur cuma skit kpla dan bla tiap2 mlm "main" akansengal2 peha dan betis la jwb nya. Maklum lah dah berumur!

    ReplyDelete
  14. Kopi ni mmng bgus tp utk org yg than la...side effect utk org yg dah berumur cuma skit kpla dan bla tiap2 mlm "main" akansengal2 peha dan betis la jwb nya. Maklum lah dah berumur!

    ReplyDelete
  15. Kopi ni mmng bgus tp utk org yg than la...side effect utk org yg dah berumur cuma skit kpla dan bla tiap2 mlm "main" akansengal2 peha dan betis la jwb nya. Maklum lah dah berumur!

    ReplyDelete
    Replies

    1. Airi RahimJanuary 30, 2013 at 1:25 PM
      kilang kopi strong man diserbu semalam oleh bahagian farmasi sg petani kerana mengandungi VIGRA....baca harian metro hari ini

      Delete
  16. aku belum try lagi..kopi ni ada lesen kemnterian Kesihatan ke.kalau tak ada baik jangan cuba.Aku pernah terbaca dulu..banyak ubat-ubat kuat haram(termasuk kopi power) mengunakan streroid dalam kandungan mereka.Aku bukan dengki..cuma mengingatkan.

    ReplyDelete
  17. Aku ada jumpa stokis kopi ni, memang bagus kopi ni tapi batang xleh besar semulajadi cuma keras dan power bila guna, bila x minum jadi cam lama. Tapi dia bagitau pakai produk Catuaba, mahal sikit tapi batang boleh besar dan keras semulajadi...ni fb dia www.facebook.com/blessniaga

    ReplyDelete
  18. I got stock. If want contact me.
    0162631599 soon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr Soon ..... can you deliver to Singapore?
      You can send me an e-mail ..... armanas@gmail.com

      Delete
    2. call me. 214-598-3030. I want to buy today!!

      Delete
  19. kaum hawa yg x mengandung bole minum ke?

    ReplyDelete
  20. have tried this product several times. Admit ..it really works but with some side effects like blood presure , palpitations and light headed , I would advice to down with just with quater or half a pack . Try not to go with the entire pack and try not to get hooked with the product..Usage Once in a very blue moon should be alright. The effects of hard BONE(with vascular veins protruding) is quite instant after about 15 or 20 mins. Use with caution brothers!!! Good luck

    ReplyDelete
  21. kopi ini memang hebat abang, suamiku yang telah berusia tu telah lama x fuck dengan saya. Mlm itu utk celebrate kemenangan BN, dia minum dua paket kopi ini. Suamiku fuck me 5 kali berturut-turut, buat saya betul betul nikmat dan klimaks berpuluh puluh kali tidak terhenti-henti sampai airku kering kontang lalu pengsan. Ah~, terimakasih kopi strongman,kini puki saya ini pulih main peranannya semula. Malam ini suami tiada, pergi jumpa orang ternama BN, saya akan buat kopi ini kaw-kaw untuk anak lelaki saya yang baru berumur 18 tahun itu...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu kopi jantan,satu batang keras, yeah!

      Delete
    2. Main dgn anak ker?

      Delete
    3. Rosak pompuan ni

      Delete
    4. saya tak percaya dia tu pompuan. lelaki la tu. mengaku wanita pulak, rosak rosak

      Delete
  22. Betul ke.? Power.. Kat kangaq belambak lambak.

    ReplyDelete
  23. Kopi 29 atau Kofi 29 terbukti berkesan dan tiada kesan sampingan dan bebas kimia dan mendapat lesen daripada Kementerian Kesihatan. Saya adalah pengedar berdaftar 012-3957659...boleh sms..atau whatsapp

    ReplyDelete
  24. Ramai juge jahat2 dalam nie.....org bjual buat gangguan.....cuba dia bjual org kacau, mane rase???
    Cuba fikir yg positif.....org berniaga...bukan mencuri or merompak.....!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. abang ,kami ni semua penyokong setia kopi strongman dan telah banyak recomment kepada kwn-kwn.xberniat jahat, memang berfikiran positif, hanya kongsi sikit pengalaman aje, xboleh ke?

      Delete
    2. Cmna klo yg psan dri lua mlysia., apa boleh tu.?

      Delete
  25. Bro. Camana nk beli?

    ReplyDelete
  26. Siapa yang munum kopi ini, mereka mempunyai masalah kesihatan dan tahap keupayaan kurang yakin dan lemah tenaga batin....komengdi@s

    ReplyDelete
  27. memang kopi jantan ni ada bahan terlarang iaitu sindenafil
    atu pun vigra..cuba try makan vigra ada side effect pening,kabur maa,badan panas..dulu memang org takut nak kluar produk ni,sebnarnya kopini...kopi maut

    ReplyDelete
  28. saya baru ja minum kopi jantan nie.....batang mmg terangkat tp sakit kepala x henti....

    ReplyDelete
  29. Kopi jantan memang terbaik...cukup power..tqvm

    ReplyDelete
  30. I ada stocks. If u want stocks pls contact me....
    mr soon
    0162631599

    ReplyDelete
  31. I ada kopi strong man. Siapa minat boleh watsapp or call I...
    0162631599

    ReplyDelete
  32. saya bekerja membuka ladang hutan untuk ditanam sawit, saya ada mengumpul lebih kurang 10 tan akar kayu tongkat ali untuk di jual - RM45 / kg sila hubungi saya 0198533777 email: syimosman@gmail.com.

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Sy bru beli satu packet. Nk try. Tp bape lama lps minum bru ble mula game?
    Agak2 kesannya bape lama klu sy mnum satu packet tu?
    Mntk info pls sape2 yg da cuba...tq

    ReplyDelete
  35. Memang terangkat.. 40 minit..

    ReplyDelete
  36. nak tnye kopi ni selepas minum batang terus keras ke..bila main jer tahan lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. abang, kopi ini berbisa, jangan minum, boleh mati

      Delete

    2. Senarai kopi yang diharamkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
      MALAYSIA, NEGARA YANG PALING RAMAI HAKIM DI DUNIA.






      Monday, September 15, 2014




      Senarai kopi yang diharamkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.










      Kementerian Kesihatan Malaysia telah mengharamkan beberapa produk kopi beracun kerana mengandungi kimia berbahaya yang memudaratkan kesihatan, termasuklah menyumbang kepada peningkatan kejadian serangan jantung.




      Hasil ujian mendapati kebanyakkan produk tersebut mengandungi kimia berbahaya seperti hydroquinone, sildenafil, steroid, antihistamin dan antibiotik.




      Berikut adalah senarai kopi yang diharamkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
      •1. Cafe Abang Yes
      •2. Goji Guarana
      •3. Goji Guarana Extra
      •4. Guara Cafe
      •5. King Cappucino
      •6. Knight Cofee
      •7. Kolek Cafe Power Plus
      •8. Kopi Angguk
      •9. Kopi Asmara
      •10. Kopi Bagus AAA
      •11. Kopi Campuran Kedai Kopi Ali Bagus
      •12. Kopi Pahlawan
      •13. Kopi Super Angguk
      •14. Kopi Tenaga Tok Lebai Plus
      •15. Night Café
      •16. Kopi Panggung Al Ambiak
      •17. Kopi Jantan Tradisional



      Kimia Analog Penyebab Mati Muda.




      Pengunaan berleluasa kimia analog oleh sindiket atau syarikat penghasilan kopi ‘seks’ menyebabkan ramai lelaki muda mati mengejut.




      Menurut Timbalan Pengarah Kesihatan Bahagian Penguat Kuasa Farmasi, Mazlan Ismail, Kimia Analog merupakan satu kaedah atau proses mengubah struktur kimia asal Taladafil atau Sildenafil kepada kimia baru. Kaedah ini mungkin membabitkan campuran beberapa kimia lain yang mempunyai bahaya tersendiri.




      Menurutnya lagi, kopi campuran untuk ransangan seks di pasaran mengandungi campuran satu atau dua kimia analog serentak. Ini amat merbahaya kepada kseihatan berikutan kajian menunjukkan kimia analog mempunyai kesan buruk berkali ganda kimia berbanding kimia asal yang belum diubahsuai. Kajian juga menunjukkan kamia analog ini bukan hanya menyebabkan serangan sakit jantung, malah boleh menyebabkan pendarahan pada otak , pendarahan dalaman, mata kabur, sakit buah pinggang dan pelbagai penyakit bahaya yang lain.

      Delete
    3. yakah? beracun ke? i memang minum kopi ini dua kali seminggu. Tanpa kopi ini, memang susah nak naik. apa boleh buat? sudah berusia tapi isteri masih muda

      Delete
  37. How do I by kopi Jantan tradisional ? If anybody have some for sale e-mail me at Lbrad1971@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. Area shah alam kat mane yg ade..sye nk sepeket..asap..tq

    ReplyDelete
  39. Kalau Melayu nak berniaga, macam-macam lah diaorang nie.
    Beracunlah, bahayalah. Macam kopi panggong al ambiak tu
    dah perpuluh peket dah aku telah, bukan nak cakap gebang
    kat sini, Takda apapun, tak mati pun aku, Ajal maut di tangan tuhan.
    Macam mana pun ambil ikut arahan seperti tertera di peket. Salam...

    ReplyDelete
  40. ada stok lagi ke?

    ReplyDelete
  41. Want to buy kopi Jantan tradisional.
    kismet1karma2@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Bolehkah wanita minimum Strong man coffee

    ReplyDelete
  43. Hi...macam mana boleh beli

    ReplyDelete
  44. Saya adalah pembekal kopi Songkok/ Misai/ Panggung, Kopi Strongman dan Kopi Natural Herbs. Sesiapa yg berminat boleh hubungi saya 0122315196 atau email choywengchong@gmail.com
    Sesiapa yg berminat utk jadi reseller, pemborong, atau agent juga boleh whatsapp saya.

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. Ada kelulusan KKm tak? Kopi jantan tradisional atau kopi herba tradisional ni...

    ReplyDelete
  47. Masuk hospital coz x boleh nk turun nurse tlg bagi turun

    ReplyDelete
  48. Bagaimana awak nak beli awak dr indonesia

    ReplyDelete
  49. dah guna mmang power, 2 jam blh btahan..baru minum setengah pek jee

    ReplyDelete
  50. Semua bini tlg papah ke bilik air nak mandi wajib

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.