Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

PRO MONTOK CREAM D'HERBS

Ramuan PRO MONTOK CREAM D'HERBS dirumus khas untuk wanita yang menginginkan payudara kelihatan anjal. Ia dapat membina otot-otot di sekitarnya payudara anda dan dengan itu keanjalan payudara akan lebih tahan lama dan meyakinkan. Gunakan PRO MONTOK CREAM D'HERBS sekerap yang mungkin pagi dan malam dan anda akan dapat lihat kesannya dalam masa yang singkat..






CARA GUNA :-

  • Sapukan PRO MONTOK CREAM D'HERBS di kawasan payudara pada waktu pagi dan malam.
  • Boleh juga disapu di bahagian puting serta dapat mencerahkannya.
  • Buat urutan secara bulatan ( bahagian kanan sapuan buat pusingan jam manakala bahagian kiri pula sapuan lawan arah jam)
  • Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudaya ke atas, sehingga paras garisan leher. 
TIPS :-
* Untuk kesan lebih efektif, sila amalkan bersama JUS PERAWAN PLUS COLLAGEN D'HERBS.

HARGA : RM38.90
POSLAJU : RM6.00
SABAH/SRWK : RM9.00

25 comments:

  1. salam sy nk tumpang tanye..sy xnk besar tp nk tegang je mcm mane ek?sbb payudara sy dah besar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk klu nk tegang kan sy boleh bantu...awk email kepada saya faizal.tahir87@yahoo.com..klu nk berkesan dgn cepat boleh guna suntikan...hasil mmg memuaskan dan tiada kesan sampingan...harini suntik harini jgk dpt hasil yang tegang dan montok...klu nk tgok gambar real org yang pernah buat..boleh email ke saya..

      Delete
    2. Btl ke ole menyebabkan kanser payudara..tkt la nk pakai

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. kat kl ke? klu nk cod blh?kat ner eh kedai?

    ReplyDelete
  4. KALAU MENYUSUKAN BAYI BOLEH PAKAI KER

    ReplyDelete
  5. kalau kat kuantan katne nk beli?? takut terkena yang tiruan...boleh bagi alamat kedai yang jual produk tulen?

    ReplyDelete
  6. Saya dh sapu hampir sebulan, cam x de kesan jer..masih camtu. Saya amalkan bersama jus perawan, tlg saya..

    ReplyDelete
  7. saye br beli & br mencube..org kdai jamu tu kate dy pakai & bagos kesan dy nmpk dlm mse 2 minggu..nmpl dy punye besa tp bdn kecik je.erm saye xboleh nk ckap produk ni bagos @ x..kne la tgu nmpk perubahan @ sebaliknye..

    ReplyDelete
  8. oopsss takot trslh tafsir pulak..sy gune acct hubby..yew :)

    ReplyDelete
  9. betul ke produk pro montok tu berkesan macam dia orang cakap...saya nak beli gak untuk isteri tersayang...

    ReplyDelete
  10. Smlm sy bli produk ni,tp kt kotak tlis ingredients produk ni dcampur dgn bahan aktif spt methyl paraben,ethyl paraben,propyl paraben & butyl paraben..then sy search kt google,byk kajian didapati adk beradik paraben ni blh menyebabkan kanser payudara..so,persoalannya adakah produk ini selamat dgunakan dlm jangka masa panjang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. so tk perlu guna lebih selamat...bersyukur kerana kita masih ada payudara...masih cantek apa..:)

      Delete
  11. i nak besarkan payudara i...produk pro montok ni bagus kew untuk besarkan payudara i???

    ReplyDelete
  12. saiz payudara 28...blh tak i gune produk pro montok untuk jadikan size payudara i jadi 38???tlng i plzzz...

    ReplyDelete
  13. Ρrettу! Thіs has bеen an extremely wonderful агtiсle.
    Thanκs fοr ѕupρlying thiѕ infο.


    My web ρage - 3dtattoos.net/

    ReplyDelete
  14. With a keylogger, adware or spyware on your computer text
    editor which will then be downloaded by the attacker who will scan it for useful information.


    Feel free to visit my weblog ... key logger

    ReplyDelete
  15. Start thіs game οut by saying, “I'm going on a trip and I'm bringing.
    It's also a way to fill time, if the wedding planners know this isn't a "dancing" group
    or if you want to loosen people up for a long night of celebrating.
    Thе i - Рod Touсh versiοn has eѵerything the original had, from the top
    doωn view to the funny characters. The
    monster walκs forωard with the grouρ following
    cаlling out Franκеnstein arе
    you alive. Any setting you сan think of has bеen created for the system.


    Take a look at my web blog ... http://fununblockedgames.com/

    ReplyDelete
  16. Τhe final person rеsіdіng іn the ciгcle ωіns the oνeгall game.
    It іs something many kids are gіven evеrу dаy оf thе ωeek, anԁ a sіmple glаss оf Kоol-Aid is nο longer ѕpeciаl.
    The сhild whο is hοlding the sombrегo ωhen thе musiс stops
    shall be out of the gamе. Exeгсising utilіzіng thе trаmpoline videо gamеѕ just
    became аn еfficіent аnd fun ωays to get clеаnse and toned.
    Unlike уour tуpіcal Kinect danсіng game there
    aгe no breaks in betweеn sοngs with Zumbа.


    Here iѕ mу websіte - unblocked games at school

    ReplyDelete
  17. They can be used in numerous ways to assist your young puppy in learning where the proper place to go to the bathroom is.
    Over exercising your puppy before his bones is fully developed will
    only give him problems as he gets older in age. Little Fido will not just chew this item but swallow it and the Little Greenies do not digest well in the puppy
    tummy. The crate is going to be the place where the dog will retreat to, to get away from the stress
    of it all. Owners need about 1 to 2 weeks of consistent time so take the time off from
    work, school or play and devote it to this wonderful creature chosen to spend it's life with your family.

    Also visit my webpage - motapuppies

    ReplyDelete
  18. Saiz payudara trlalu kecil...adakah...ada cara yg lebih berkesan untuk mempercepatkan saiznya??

    ReplyDelete
  19. ap beza pro montok dgn pro anjal? mne satu fake mne satu original. ke lain2 ? knp kotak sama , cream pom sama. ke versi baru pro montok. mohon jelaskan..

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.