Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

ZUREAT - Atika Beauty

ZUREAT
Atika Beauty
(Sesuai untuk lelaki dan wanita)

MASIH BELUM MENDAPAT ZURIAT ?Jangan putus asa dan ikhtiar di dalam mendapatkannya, kerana putus asa adalah penghalang bagi segala harapan. Cubalah ZUREAT ATIKA BEAUTY. Mungkin di sini bermulanya harapan baru anda!

ZUREAT ATIKA BEAUTY adalah dihasilkan  bagi meningkatkan peluang untuk anda hamil.  Ianya telah diformulasikan secara saintifik  yang sah untuk mengoptimumkan kesuburan dengan selamat  dan secara semulajadi, untuk lelaki dan juga wanita.

ZUREAT ATIKA BEAUTY adalah satu-satunya supplemen menambah kesuburan melalui nutrien herba dengan kajian formula secara tradisional dari masyarakat Mali.  ZUREAT menyediakan keperluan vitamin, mineral dan anti oksida lengkap untuk lelaki, serta wanita yang ingin hamil.

ZUREAT ATIKA BEAUTY merupakan campuran herba-herba terpilih di mana kajian telah menunjukkan herba-herba tersebut dapat meningkatkan kesuburan dan meningkatkan peluang anda untuk mengandung.  Antara kandungan aktif yang terbaik terbaik adalah :
 1. Bayam Merah (Amaranthus Tricolor)
  Kaya kandungan protein, lemak, karbohidrat, kalium, zat besi, amarantin, purin dan vitamin (A, B dan C). Daun bayam merah digunakan sebagai pengubatan berkhasiat untuk membersihkan darah sehabis bersalin dan memperkuatkan sperma.
 2. Buni (Antidesma Bunius (L.) Spreng)
  Dapat mengubati kekurangan darah.
 3. Som Jawa (Talinum Paniculatum)
  Berkhasiat pula untuk mengubati kitar haid yang tidak teratut, keputihan dan meningkatkan produksi air susu ibu.
 4. Biophytum Petersianum.
  Telah lama dimanfaatkan oleh bangsa Mali untuk menyembuhkan luka, menebalkan dinding rahim (dinding rahim yang tebal memudahkan sperma melekat dan sekaligus memudahkan proses kehamilan).
Peranan herba-herba di dalam ZUREAT ATIKA BEAUTY telah disahkan secara saintifik dalam meningkatkan kesihatan system reproduktif wanita juga lelaki.
Dari segi wanita ZUREAT ATIKA BEAUTY dihasilkan untuk menggalakkan keseimbangan hormone yang memainkan peranan utama dalam pusingan haid sihat dan ovulasi tetap, dan menyokong reproduktif wanita dan membina tisu-tisu reproduktif. Ianya juga membantu mengelakkan kelahiran cacat.
Di sudut lelaki pula, ZUREAT ATIKA BEAUTY adalah rumusan yang dihasilkan untuk menggalakkan pengeluaran sperma yang sihat dari segi kuantiti, berkualiti dan berketahanan. Kaya dengan sumber kuat anti oksidan untuk menyokong system reproduktif lelaki.

CARA PENGAMBILAN ZUREAT ATIKA BEAUTY :

Sila goncang dahulu botol sebelum diminum. Ambil sebanyak 15ml, minum 2 kali sehari dengan menggunakan cawan sukatan yang telah disediakan, seblum sarapan pagi dan malam.

PERHATIAN :
 1. Warna, rasa dan cecair tenunan dalam ZUREAT akan berbeza antara setiap kelompok yang dihasilkan kerana bahan ramuan yang digunakan adalah semulajadi.
 2. Simpan di peti sejuk (< 8ÂșC). Jauhkan daripada kanak-kanak.
 3. Wanita yang mengandung dan kedatangan HAID tidak digalakkan mengambil ZUREAT ini. 

| SAIZ : 250ML | HARGA : RM45.00 |
ZUREAT Atika Beauty

1 comment:

 1. Agak mhal jga. Harga ni skali cas penghantaran ke?

  ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"