Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

'HANGER' TUDUNG SERBAGUNA 28 LUBANG - HARGA BORONG


HANGER TUDUNG SERBAGUNA
  • Mempunyai 28 lubang boleh menampung lebih banyak barang
  • Sesuai untuk menyangkut tudung, selendang, tudung awning, tali pinggang, tali leher, stokin dan lain-lain.
  • Pelbagai pilihan warna-warna menarik untuk anda pilih. Tertakluk pada stok lah ye..

KELEBIHAN HANGER TUDUNG SERBAGUNA.
  • Awning tudung tak mudah rosak atau kemek.
  • Menjimatkan ruang penyimpanan
  • Boleh dibawa ke mana-mana kerana boleh lipat.
  • Amat mudah digunakan


Pilihan warna yang ade setakat ni... Sila pilih dan sebaiknya anda mempunyai pilihan ke-2 sekiranya pilihan pertama tu xde stok..



1 pc - RM10.00 .. POSLAJU RM6.00
BORONG 10 pcs ke atas - RM7.00 / pc.. POS kene timbang berat..

9 comments:

  1. http://apps.facebook.com/sekolahkuberbakat/?entry=81

    tolong undi bumcakes,undian anda didahului dengan ucapan terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. When will they get this battery issue fixed. My battery lasts about 3 hours if I'm talking alot. It drives me crazy. The iphone is no better.
    Forget about WIFI. I have tried all of the tricks and I don't get any better performance. I'm thinking about going back to my old Palm!

    Trade Show Display

    ReplyDelete
  3. Askm,

    Kalau borong 10 pcs, brp caj pos klu antar kat sabah? TQ.

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.