Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

GOLD SLIMMING PATCH MURAH - ORIGINAL JUN GONG

JUN GONG GOLD SLIMMING PATCH MURAH!

(Kandungan Herba : lebih kepada slimming + detox)


ORIGINAL JUN GONG - GOLD SLIMMING PATCH


Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita dan sedikit membuang toksin. Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksin yg keluar melalui peluh.

Slimming patch ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan di hospital Tianjin.

1. Bahan ujian yang digunakan = Natural Slimming Patch dan lagi satu Product A
2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50 hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10 hari)
4. Skala keberkesanan

- Cured = Ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari -
Improved = Ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari
- Effect = Ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari
- No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari
.

ANALISIS KEPUTUSAN 
1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan GOLD SLIMMING PATCH MURAH - ORIGINAL JUN GONG

Berikut adalah keputusannya :-
Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%. 2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.
.


Senarai harga :-
100 keping - 0.60sen = RM60.00
300 keping - 0.53sen = RM174.00
500 keping - 0.50sen = RM275.00
1000 keping - 0.45sen = RM500.00
3000 keping - 0.45sen = RM1,350.00
5000 keping - 0.43sen = RM2,150.00
10k keping - 0.40sen = RM4,000.00



Photobucket


Bahan utama slimmimg foot patch :


Cara memakai:

1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 10 jam, Maksimum: 24 ~ 36 jam

36 comments:

  1. cmna nak order nie..plz email sy zia_2510@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. apa beza gold slimming patch ngan jun gong slimming patch?

    ReplyDelete
  3. Fungsinya sama shj, utk membuang lemak2 berlebihan dari dlm badan. Yang berbezanya GOLD lebih efektif dipakai di kedua tapak kaki manakala JUN GONG SLIMMING pula dlm sepeket hanya ada sekeping dan tidak boleh ditampal di tapak kaki melainkan di perut, bawah lengan, peha dan disyorkan pakai di pusat..

    ReplyDelete
  4. ada stok ke lau sy nk 100 keping

    ReplyDelete
  5. salam kak....mizie nie dari miri....nak tanya pasal gold slimming tu la kak....hari toik mizie ada minta sampledari akak 2 set malam kan???bukan ker benda nie dipakai ke kaki ka kak???
    confius saya kak....erm...

    ReplyDelete
  6. salam... antara gold patch ngan slimming patch mana yang lagi berkesan?

    ReplyDelete
  7. Salam leh bgtau x serbuk utk gold slimming ni warna ape yg ori punyer....

    ReplyDelete
  8. this one made in which country ?

    ReplyDelete
  9. arini 21/11/2011
    available lg xnie?huhu..sye berminat ngan gold ni n cadar bola...cmane?

    ReplyDelete
  10. 100 kpg= RM100 ek???

    ReplyDelete
  11. boleh tak beli dalam 150 ka

    ReplyDelete
  12. hello ....kira nak cuba product ni ...mana satu yang lebih berkesan ...gold patch tau slimming patch ...

    ReplyDelete
  13. dua2 ok sbb gold pakai di tapak kaki.. JG slimming patch pakai di bhgn bdan/perut..

    ReplyDelete
  14. i makan jamu susuk dara...boleh ke makan patch ni?

    ReplyDelete
  15. salam..gold slimming patch still available ke? sy dr sabah,nak oder 100kpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sajer...... sms/whatsapp 0143449691

      Delete
  16. still available? nak oder 10keping berapa harga? from sabah..

    ReplyDelete
  17. saya nak tau harga 100 keping tok GOLD SLIMMING PATCH....leh email detail kat hasaniyah87@gmail.com....tq

    ReplyDelete
  18. salam..nak order detox foot patch cam ner??? ada perbezaan ke?? leh email kat saya nlieya@gmail.com

    ReplyDelete
  19. salam

    gold slimming patch tu kalo order 100 keping berapa ringgit?

    ReplyDelete
  20. Salam... minimum pakai memang 10 jam? Kalau kurang dari 10 jam ada side effect tak?

    ReplyDelete
  21. salam,saya nak beli 100 kpg gold slimming patch,berapa harga termasuk pos?

    ReplyDelete
  22. Hеllο! I reаlize this is somewhat off-topic however I had to ask.
    Doeѕ managing a well-established blοg lіke yours
    take a lаrge amount of work? Ι'm brand new to blogging however I do write in my diary everyday. I'd like to start a blog so І can
    shaгe my personal exρeriencе and feеlings online.
    Pleasе let me κnоw іf yοu have any κind of
    recommendаtions οr tips for new aspіring bloggerѕ.
    Thankyou!

    Ηеre is my web blog phoenix carpet cleaning

    ReplyDelete
  23. I hаrdlу leaѵe a reѕponse, but i dіԁ a feω searching and wound
    up herе "GOLD SLIMMING PATCH MURAH - ORIGINAL JUN GONG".
    And I actuаlly ԁo hаѵе 2
    questionѕ fоr you if it's allright. Is it simply me or does it give the impression like a few of the remarks look like coming from brain dead people? :-P And, if you are posting at additional places, I would like to follow anything fresh you have to post. Could you make a list of all of all your social sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    Visit my site; garage door openers phoenix

    ReplyDelete
  24. PROMOSI!!!!!!!!! 100 patch =rm80 ringgit sahaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stock masih ada lagi....sms / whatsapp saya 0143449691....

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.