Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

RONASUTRA ‘2-IN-1′ MINERAL FOUNDATION & POWDER


Apakah RONASUTRA Mineral Foundation & Powder?

Bedak solekan lengkap yang diperbuat 100% dari bahan galian dan mineral. Ia bebas dari sebarang talkum, pewangi, pengawet, bahan kimia, ekstrak haiwan atau tumbuhan dan juga minyak. Ia berfungsi sebagai ‘foundation’, bedak dan pelindung matahari.

Menaikan seri dan menyempurnakan wajah anda

Testur bedak yang padat, tebat dan ‘creamy’ tetapi halus menghasilkan kemasan/solekan yang semulajadi dan tidak bertepung/bertepek atau melebamkan.

Hanya perlu gunakan sedikit sahaja - satu sapuan mampu menyembunyikan cela, parut serta kedutan halus.

Kilauan semulajadi batu galian menampakkan wajah yang remaja, segar dan berseri terutamanya jika anda berwajah lesu dan pucat.

Tahan sehingga 16 jam - tidak cair, berminyak atau menyumbat pori-pori kulit walaupun dalam cuaca panas atau selepas aktiviti riadah.

Wajah kekal remaja dan bebas masalah apabila anda bertukar kepada Ronasutra Mineral Powder

Pelindung UV yang tinggi, lebih baik dari sunblock cecair. Juga melindungi kulit dari habuk dan kekotoran.

Tidak menyumbat pori-pori kulit dan membenarkan kulit ‘bernafas’.

Mengurangkan pengeluaran minyak (sebum) dan meningkatkan kelembapan dalaman kulit.

Menghalang pembiakan bakteria/kuman pada kulit. Juga mengelakkan jerawat, ‘blackhead’ dan ‘whitehead’.

Sesuai untuk kulit sensitif, resdung, berjerawat atau nipis disebabkan ‘peeling’.

Satu-satunya bedak soleh yang boleh diguna terus setelah ‘facial’ atau rawatan kulit tanpa menyebabkan iritasi.

Penggunaan berterusan akan menghasilkan kulit yang lebih lembap, pori-pori halus, kurang masalah kedut, kekeringan kulit, minyak berlebihan dan jerawat/ruam.

Harga = RM48
NOW OFFER - RM42.00 SAHAJA



KULIT SENSITIF? BERJERAWAT? SOLEKAN TAK TAHAN LAMA?

Diperbuat dari 100% tanah galian asli dan bahan mineral terpilih untuk melindungi,merawat dan merapi wajah anda.

Berfungsi sebagai pelindung matahari,foundation serta bedak solekan.

Bebas talkum,TANPA bahan sintetik,TANPA minyak,TANPA pengawet & TANPA pewangi..


APA YG BEST RONASUTRA MINERAL POWDER

#KEKAL 16 JAM

#PELINDUNGN UV SPF35

#2 in 1-Foundation & Powder

#Melindungi kulit dari sinar UV matahari,habuk,kotoran & bakteria

#Merawat & mengurangkan masalah jerawat & resedung,iritasi kulit disebabkan peeling,pori kulit yg besar serta kulit berminyak/kering

#sesuai untuk semua jenis kulit ,umur & jantina.

#boleh dipakai pada waktu tidur tanpa mudarat.

#merapi & menyerikan wajah dengan hanya satu sapuan.

#Tidak perlu gunakan “foundation” berasingan. Serbuk halus & lembut.Tidak kelihatan bertepung.Tahan Lama & menghalang kulit dari berminyak.

#Formula Halal & suci serta bebas pewangi boleh dipakai pada waktu solat/Haji

#Tiada tarikh luput..

#Penggunaan yg berterusan menghasilkan kulit yg lembap,pori-pori halus,kurang masalah kedut,kekeringan kulit,minyak berlebihan & jerawat


Model yg telah disolekkan dengan solekan RONA SUTRA.


01-Cream Peach-untuk kulit cerah kemerahan

02-Sawo Yellow-untuk kulit cerah kekuningan

03-Natural Buff-untuk kulit sederhana kekuningan

04-Honey-untuk kulit sederhana kemerahan

05-Mocha kulit gelap kemerahan/kekuningan





CARA PENGGUNAANNYA:-


1) Sapukan moisturizer ke muka sebelum menggunakan mineral powder.
2) Goncangkan bekas powder yg bertutup dan gunakan brush/span. Tuangkan powder melalui lubang kecil bekas tu ke penutupnya.
3) Gunakan brush kecil (brush utk eyeshadow),untuk menutup cela atau parut dimuka anda. (Seperti guna concealer)
4) Kemudian tekan brush (foundation brush/brush besar)atau span pada bekas penutup dan tekan hujung brush/span pada setiap bahagian seperti tengah dahi, pipi kiri kanan, dagu & hidung.
5) Rata/Sapukan powder menggunakan brush secara sapuan bulatan (circular motion) sehingga semua powder pada muka anda telah kelihatan rata. Kalau menggunakan span, ratakan sapuan ke bawah.
6) Anda boleh mengulang langkah diatas utk mendapatkan kemasan yg anda ingini terutamanya di bahagian bawah mata atau seluruh muka dan leher.
7) Anda boleh juga menggunakan 2 jenis ton warna utk melakukan shading…bagi mendapatkan ton wajah serta bentuk wajah yg anda ingini:

*Selepas 20-30mins sapuan mineral powder, kulit anda akan kelihatan lebih natural kerana minyak muka anda telah sebati dgn mineral powder ini.

HARGA - RM48.00 SAHAJA

NOW OFFER - RM42.00 SAHAJA


CUBA DAHULU DAN NILAIKAN SENDIRI.

25 comments:

  1. Assalamualaikum, saya dari Brunei kalau saya nak jadi stokis boleh kah. Pls reply to:
    ainah_hk@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Salam...nak tanya harga bedak RM42 dah termasuk postage ke?

    ReplyDelete
  3. harga ni termasuk postage ker?

    ReplyDelete
  4. RONASUTRA - Offer RM42/unit tak termasuk pos laju RM6.00 seunit semenanjung..

    ReplyDelete
  5. salam..still boleh order lg ke ronasutra ni n how much?

    ReplyDelete
  6. saya sgt berminat hdk mencuba,,actually i'm frm sabah...mcmana saya nak order brp harganya tmsk kos penghantarn....apa bank yg sya bole guna hdk bankin pembayaran..pls tell me ASAP

    ReplyDelete
  7. Sila email kami ye supaya lebih mudah kami nak menjawabnya secara detail.. kedaibestari@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. kt blg kedh..mna nk cr bedk ronasutra neh..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kdai jamu sopiah pn ade jual,ari tu sy bli kt kdai jamu sopiah kt bilion

      Delete
  10. pelembab tu pakai apa2 brand leh ke

    ReplyDelete
  11. moisturize tu pakai jenis ronasutera jgk ke or brand laen yer ?

    ReplyDelete
  12. Boleh dropship tak. Sila jawab ke email sy dwi.era40@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Di mana lagi saya bleyh dapatkn produk ni? Adakah boleh didapati di kiosk kiosk kosmetik di shopping mall? Terima kasih
    wanz_190337@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. Salam. Saya puan Anna dari Singapura ingin membeli Bedak ronasutra. Bagaimana cara untok membelinye?

    ReplyDelete
  15. kiosk-kiosk kat mall ada jual tak stakat ne ssh nak dapat ronasutra ne..nak sangat try..

    ReplyDelete
  16. In fact, we don’t bet when ‘form’ is likely to be
    compromised – e. The following steps are helpful to learn how to draw manga:
    first thing that is important to know about drawing, is that a person
    must have a have basic knowledge of human anatomy.
    It won’t look to lengthy if there is plenty of white space between each thought.

    ReplyDelete
  17. Τhаnκs designed for sharіng such
    a niсe opinion, post is gooԁ, thаts ωhу і
    haѵe read іt entirely

    Alѕo visit mу homеρage 3d snake tattoos

    ReplyDelete
  18. I feel this is one of the so much imρortant info for me.
    And i'm glad reading your article. However want to commentary on some basic things, The website taste is ideal, the articles is really great : D. Excellent job, cheers

    Here is my website - www.joraweb.com/blog/236092/carpet-cleaners/

    ReplyDelete
  19. Andy Ilіas is a сo-writer for To gеt more fun аnd enjοyable οffice Chriѕtmas рarty games iԁeаs,
    you cаn find a great lіst. Thеу went bаcκ to the ωaterfall and collected their thіngs,
    гeady tο gо homе. There аre
    comρutеr gаmes that are spеcіfically bаsеd аround eԁucational learning standards.
    Εnsurе to іnѕtruct thе compаny tο weaг old clotheѕ anԁ brіng a change of thoroughlу clean сlоths
    ωіth. Kіԁs аs young aѕ toԁdleгs cаn plау, ѕincе no
    reaԁing is requirеd.

    Heге is my hоmepagе :: cool fun games for free

    ReplyDelete
  20. When teeth begin to loosen and fall out the gums will swell and turn red
    and can be very painful for your new puppy. If you don't know what to do, seek professional help immediately. Be fair and understanding when disciplining your pet. Be sure to have the puppy sit when another dog is approaching. This is not a cruel punishment but a way to keep socks, shoes and table legs free of teeth marks.

    Visit my homepage; motapuppies

    ReplyDelete
  21. Hello, this weekend is pleasant designed for me, for the reason that this moment i
    am reading this fantastic educational paragraph
    here at my residence.

    my web-site :: rehabilitation addiction

    ReplyDelete
  22. Its not my first time to visit this web page, i am browsing this website dailly and
    get nice data from here daily.

    Feel free to visit my web blog :: http://eating-for-energy.com/

    ReplyDelete
  23. Hello there! I know this is kind of off topic but I was
    wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
    Thanks a lot!

    Also visit my web blog - direct protect car insurance

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.