Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

FOOT DETOX PATCH MURAH-MURAH - UNTUK PEMBORONG & PERUNCIT..!!!!

Kami menjual dengan harga runcit/borong serendah 45sen sekeping dan merupakan harga yang terendah di pasaran. Yang paling penting ianya ORIGINAL DARIPADA PENGILANG JUN GONG SENDIRI!
Pakai Gerenti Puas Hati! Mesti Cuba Dan Bandingkan Dengan Jenama Yang Lain!


Foot Detox Patch Murah-Murah.

Produk yg tengah meletop2 di pasaran terutamanya online, Jun Gong FOOT DETOX PATCH!.. atau DETOX FOOT PATCH.. Pe bendenya mendalah nih? Meh ni nak citer sket..
Dia sejenis sticker berubat (herba tentunya) yg bila kita tampal kat tapak kaki (recommended) akan menarik segala toksin2 yg terkandung dlm tubuh badan kita melalui rongga2 peluh. Setiap bdn manusia ni mmg ade toksin ni.

Menurut Kamus Dewan Edisi Empat :-
TOKSIN - (Ubat) bahan beracun yg dihasilkan oleh bakteria dlm organisma hidup atau mati yg boleh menyebabkan penyakit tertentu.


Kenapa nak kene buang toksin??
Kesan ini, dalam jangka panjang, akan menyebabkan simptom :-

  • Kebas pada kaki dan jari
  • Migrain
  • Sakit kepala.
  • Pedih ulu hati.
  • Kekejangan otot kaki
  • Serangan penyakit jantung
  • Terutamanya PARA PEROKOK TEGAR DAN TAK TEGAR.

So, tanda2 toksin tu dah keluar drpd bdn ialah kita bleh nmpk kesan hitam pada sticker tu bila masa kita cabutkan. Maknanya herba2 yg terkandung dlm sticker tu akan menarik toksin tu keluar melalui peluh kita. Permulaannya, kesan patch tu hitam pekat, berlendir dan agak busuk. Lagi kerap dan teratur cara pemakaian kita, kesan tu akan semakin berkurangan..

(KANDUNGAN HERBA : lebih kepada detox + sedikit slimming

Jangan simpan toxin dalam badan anda. Gunakan foot patch untuk pembuangan toxin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda! ( ayat iklan ni..)

Dapatkan pelekat buang toxin yang murah dan berkesan di pasaran HANYA DENGAN KEDAI BESTARI!!
PERHATIAN : Info terbaru yang kami terima, telah ada segelintir pihak yang tidak bertanggungjawab membawa masuk sejumlah besar (berjuta-juta) produk patch PALSU dan tersebar di pasaran Malaysia yang mendakwa produk mereka juga berjenama JUN GONG. Mereka tiru sebiji-sebiji daripada yang original seperti TANDA HIJAU DI BUCU, JENIS KERTAS, CERTIFICATE kononnya daripada JUN GONG namun tanpa nombor siri!

KENAPA ANDA PERLU MEMBELI DENGAN KAMI?

- Original daripada pengilang berjenama JUNZHIGONG.
- Menjual lain-lain produk juga keluaran JUN GONG.
- Harga yang jauh lebih murah dan kompetatif.
- Kesan selepas pakai setanding dengan jenama-jenama mahal.
- Khidmat lepas jualan juga disediakan.
- Stok sentiasa ada.
- Servis penghantaran yang pantas. ( 1 ke 2 hari seluruh Malaysia)




ANTARA PRODUK2 BERJENAMA JUN GONG YANG KAMI JUAL.


Kiri - Soft box & Hard box
Kanan - Health Care Path berubat untuk sendi & otot.

Produk penjagaan kulit.


KIRI - Brosur tentang FOOT PATCH.
KANAN - GINSENG FOOT PATCH (tenaga & rawatan dalaman)


KIRI - JUN GONG FOOT PATCH GRED A (realese stress)
KANAN - GREEN FOOT PATCH

TANPA BAHAN TERLARANG KECUALI HERBA-HERBA TERBAIK!

Sangat sesuai utk lelaki, wanita, org tua, perokok.
.
DAPATKAN SEKARANG PADA HARGA YG TERBAIK HANYA DENGAN KAMI.

WHITE PATCH
.
.
'Flyers' dlm bahasa melayu juga akan disertakan sekali bagi menerangkan kebaikan, isi kandungan patch serta cara penggunaannya..
.
HARGA BARU!! KUALITI TETAP SAMA!!
HARGA TERBARU WHITE PATCH TANPA KOTAK!

** PRICE! Serius buyer only!
100 keping
300 keping
500 keping
1000 keping
.

SMS / WASSAP / EMAIL / CALL
019-2696917 - Wan

HARGA TERBARU BERKOTAK!
( Kotak jenis kertas licin berkualiti)

** Sila contact saya utk BEST PRICE! Serius buyer only!

.
019-2696917 - Wan


SERTAI KAMI UNTUK MENJADI PENGEDAR DI KAWASAN ANDA!!!
Hubungi - 019-2696917 - Wan
Email - kedaibestari@yahoo.com





Photobucket

SENARAI PENGEDAR WHITE DETOX PATCH KEDAIBESTARI.COM
- Sila sms 019-2696917 utk mendapatkan no tel dealer-dealer di kawasan anda :-

1- Suraya - Kluang, JHR
2- Nizwana - Masjid Tanah, MLK
3- Aisyah - Shah Alam, SLGR
4- Mas - Selayang, SLGR
5- Iskandar - KL
6. Wafi - Jempol, NS
7. Fauziah - Bintulu, SRWK
8. Nurul Hanis - Kepala Batas. PP
9. Dayang - Sabah
10.Frenz - Sri Aman
11.Mardiana - Sandakan
12.Norhafizah - Durian Daun, Melaka
13.Izwani - Kajang
14. Salbrinah - Tawau



SILVER PATCH

SMS / WASSAP / EMAIL / CALL
019-2696917 - Wan

100 keping
300 keping
500 keping
1000 keping



SMS / WASSAP / EMAIL / CALL
019-2696917 - Wan
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
** PRICE! Serius buyer only!
GOLD SLIMMING PATCH MURAH - ORIGINAL JUN GONG

100 keping
300 keping
500 keping
1000 keping
.
.


SMS / WASSAP / EMAIL / CALL
019-2696917 - Wan


Apa beza antara WHITE dan SILVER PATCH?
.
WHITE - Packaging daripada kertas terpilih.
SILVER- Packaging menyerupai GOLD SLIMMING tapi berwarna silver. Lebih menarik untuk dijual. Isi kandungan masih sama dengan white patch.
.
AMARAN
*Wanita mengandung & menyusu anak, pesakit jantung, kanak-kanak TIDAK DIGALAKKAN memakai Foot Detox & Slimming Patch. Bagi wanita menyusukan anak, ini dikhuatiri akan mengurangkan atau membuatkan susu menjadi cepat kering.
*Patch yg telah digunakan haruslah segera dibuang krn mengandungi bhn2 buangan yg merbahaya.
Gambar real detox patch tu..


HARGA - RM0.60/SEKEPING
'Flyers' dlm bahasa melayu juga akan disertakan sekali bagi menerangkan kebaikan, isi kandungan patch serta cara penggunaannya..

Cerita sket pasal akupuntur
Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita mempunyai lebih 360 titik akupuntur, di mana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki.Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai “jantung kedua” ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan “rumah” kepada pelbagai jenis toksik.
Apabila kita memakai Detoxifying Foot Patch, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, foot detox sachet akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau foot detox sachet (dari warna cerahke warna coklat perang/hitam).
.
Bahan2:
++ Bamboo Vinegar
++ Wood Vinegar
++ ++ Chitosan
++ Dokudami
++ Loquat Leaf
++ Vitamin C
++ Vegetable fiber
++ Tourmaline
++ Cornstarch

Fungsi:
- detoxification
- slimming
- metabolism
- enhance immunologic
- prevent constipation
- improve skin condition
- prevent smelly foot
- cell activation
- anti-aging
- support blood circulation
- improve quality of sleep
- help to relieve the burden on the immune system
.
Cara memakai:
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam
.
* Pakai selama 5 hari kemudian berhenti 2 hari.. Then sambung semula pakai. Ulang sehingga warna toksin pada detox patch semakin berkurangan.



JUN GONG GOLD SLIMMING PATCH!
(Kandungan Herba : lebih kepada slimming + sedikit detox)
.

HARGA TERBARU


** PRICE! Serius buyer only!
100 keping
300 keping
500 keping
1000 keping
.

SMS / WASSAP / EMAIL / CALL
019-2696917 - Wan


Photobucket

Bahan utama slimmimg foot patch :

Bamboo vinegar,wood vinegar,chitin & chitosan,toormaline,vitamin c,minus ion powder,black haw,folium sennae,rheum officinate baill,magnolia officinalis ,sodium sulfate,coptis chinensis,dextrin.
Cara memakai:

1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 10 jam, Maksimum: 24 ~ 36 jam

235 comments:

  1. SALAM HRGA DETOX BRAPA SEKEPING LAU SERIBU KE ATAS?????

    ReplyDelete
  2. Nurin.. sila email kami utk mengetahui harga borong ya..

    ReplyDelete
  3. cmne nk order?? minimum pcs brape??

    ReplyDelete
  4. kalau bli more than 100 leh dapat berapa? sy pon buat bisnes gak.. reply ke rascal_9091@yahoo.com ok..takut dah x jumpa webby ni

    ReplyDelete
  5. Anonymous - kurang drpd 100 keping hg RM1.20.. 100 keping ke atas RM1.00.. bleh baca di 'prosedur pembelian' atau 'hubungi' kat kanan atas ya..

    katy - check ur mail.. tq

    ReplyDelete
  6. NOW FOOT DETOX PATCH OFFER 80SEN UTK MINIMUM 500 KEPING.. SAPE CEPAT DIA DAPAT!!!

    ReplyDelete
  7. TERKINI! Dengan pembelian foot detox patch 100 keping, dpt kurier FREE + SPECIAL GIFT.. Unik & Berfaedah...

    ReplyDelete
  8. Saya dah order produk ni dari Kedai Bestari ni. Dah 3 kali dapat dan selamat sampai ke alamat saya. Syabas kepada Kedai Bestari... Moga success selalu.. :-).. Kota Kinabalu, Sabah.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih juga atas kepercayaan dan kesabaran anda berurusniaga dengan pihak Kedai Bestari.. Diharapkan kerjasama ini akan berterusan dan kami akan sentiasa menambah baik perkhidmatan kami....InsyaAllah..

    ReplyDelete
  10. saya nak beli slimming foot patch tu

    but i cudnt find ur email n contact num
    email me the details to aidafazihrah@gmail.com
    thanks in advance

    ReplyDelete
  11. Salam... saya nak order slimming foot patch 100 keping, email kepada saya detail dan syarat2.
    mikety20@yahoo.com terima kasih....

    ReplyDelete
  12. Salam... saya nak order FOOT DETOX PATCH 100 keping, email kepada saya detail dan syarat2.
    zulchips@yahoo.com terima kasih....

    ReplyDelete
  13. kalo order 50keping...kos penghantaran brape??ke gombak..email sy ye..tkot xjmpe da lman web ni sya_spies@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Yg detox foot patch nie berkotak ker loose pack..? plis email goodish_24@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. brape harga kalau beli 20 keping...email saya cheaphone@hotmail.com

    ReplyDelete
  16. berapa harga kalau saya beli 40 keping dan harga pos ke perak. harga yang 1~99 keping - RM1.00 ni untuk yang mane... boleh email.detail kat saya :email saya nanalia07@gmail.com
    Terima kasih...

    ReplyDelete
  17. Camana nak order ni....sms boleh kah....

    reen..

    ReplyDelete
  18. Salam Reen..

    Boleh juga sms 019-2696917, 012-2613601
    atau email - kedaibestari@yahoo.com
    atau klik pada "PROSEDUR PEMBELIAN" kat kanan atas tu yek..

    ReplyDelete
  19. saya nak tau harga kalau saya beli 1000 keping atau 500 keping ...tlg email saya di chipsensorang@yahoo.com..... sharifah tlg bg no hp skali ye TQ...

    ReplyDelete
  20. saya berminat nak jadi pengedar nie..tapi sebelom tu saya nak kene pakai dulu bagi terbukti keberkesanan produk nie seblum dijual.....

    saya nak order detox patch 20 unit...

    mcam mane nak buat pembayaran nya...die punye prosedur pembyaran xde pon....

    buleh emel saya nie...gunstyer_03@yahoo.com

    atau mesej kat facebook...http://www.facebook.com/extramoney009

    akak area mane nie?kalau dekat buleh COD terus...

    ReplyDelete
  21. salam. ada produk lain foot patch jugak tapi function dia 2 in 1 slimming n dtox ada beza ker ngan produk KB yang single function?

    ReplyDelete
  22. salam. saya nak kepastian ye sis, 100 keping= 50 pasang ke? so boleh sis bagi detail pada saya termasuk harganya sekali untuk 50 pasang ye. emailkan di (puteri_4294@yahoo.com).. trima kasih :)

    ReplyDelete
  23. sy b'mnat nak bli slimming foot patch...
    tp xd respon pon..

    ReplyDelete
  24. Anonymous- Jk berminat nak beli Slimming patch, bleh email/sms kami utk keterangan lebih detail. termasuk nombor akaun kami. kedaibestari@yahoo.com atau 019-2696917.. TQVM :)

    ReplyDelete
  25. nape tak nampak tulisan...background kaler gelap

    ReplyDelete
  26. sye da email tapi xd tndk blas pon..
    lau blh nak gne a.s.a.p..

    ReplyDelete
  27. saya nk 1000 pcs...emel saya sofeyahalemz@gmail.com

    ReplyDelete
  28. saya nak order 1000 pcs...emel saya suhaimieallen@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Boleh cek email masing2 ya.. Jika xde, sila cek di SPAM BOX juga.. thanks

    ReplyDelete
  30. salam...saya nk order 500pcs...emel saya ummi_amsyar@yahoo.com...tqvm

    ReplyDelete
  31. saya nak 1000pcs..email saya landee19@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. salam...saya nk order 500pcs...emel saya
    malaysia8180@yahoo.com...tqvm

    ReplyDelete
  33. salam...saya nk order 500pcs...emel saya
    malaysia8081@yahoo.com...tqvm
    sori silap email td

    ReplyDelete
  34. salam...boleh bagi alamat...nak g beli kt umah..
    saplilie@yahoo.com.my........tqvm

    ReplyDelete
  35. Salam...

    Puan Julia kt Putrajaya ya? Boleh bg address tak nk beli detox foot n nk ambil kt umah. plz email... annaudir@gmail.com ...thanks

    ReplyDelete
  36. Salam pn. julia,

    nak order foot detox 100kpg blh advice cara plg mudah n x...salwa 0123846894

    ReplyDelete
  37. klw just nk try dlu mcm ne yek..?

    nk amik dlam 50 keping dlu

    pls email cra pembayarn n harga berapa ye..

    thanks

    puteri_aqua21@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. salam...
    saya ingin mnjadi ejen....
    leh email saya harga2 tuk ejen??
    n1ez4m@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. saya nk 100 keping..dari Sabah. pls email detail to princess_nana80@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. salam..saya ingin mencuba detox feet patch ni..klu sy nk order 10 keping.berapa harga termasuk post?..nnti reply kt sbox..

    ReplyDelete
  41. brape harga kalau beli 20 keping...email saya chips_bez07@yahoo.com

    sertakan skali cr pembayaran ye..

    TQVM..

    ReplyDelete
  42. saya nak order 20 keping juga. email saya cara pembayaran dan prosedur penghantaran.
    alamat email muhamadsokeri@gmail.com

    ReplyDelete
  43. salam
    saya nk order 40 keping...
    brapa harga termasuk post ke sarawak
    email saya
    zmah_aza@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  44. salam....
    brape harga kalau beli 20 keping... email saya adk_ujie@yahoo.com.my

    sertakan skali cr pembayaran ye..

    TQVM..

    ReplyDelete
  45. salam..

    berapa harga kalu beli dlm kuantiti 500 keping + postage

    boleh email saya

    along_beck77@yahoo.com..

    ReplyDelete
  46. salam
    nak tanya..harga untuk slimming footpatch 100 keping beserta delivery...saya tinggal area bangi

    adel_dext@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  47. Salam
    Saya nak order 300 keping....nak jadi pengedar di Kedah...email butiran yang diperlukan.. cheman.jpnked@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Salam. harga 100 keping termasuk kos kurier berapa ? Saya di kuala selangor.

    rr6771@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. salam....
    brape harga kalau beli 20 keping... email saya ummie201173@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  50. Salam...minta cara macam ne nak order harga dan semua detail berkaitan...emel sy di nurisha_isatie@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  51. Salam. Saya nak dapatkan harga borong.email saya di algsist_78@yahoo.com.

    ReplyDelete
  52. salam. sy nk order gold slimming patch 100 pcs. minta detail berkaitan..email sy di atie_9@yahoo.co.uk
    sy di johor.tq..

    ReplyDelete
  53. puan julia, saya nk order 100 pcs...sent detail ke chubby00@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Nk order 100kpg slimming patch. Tlg email detail ke razif@muna.net

    ReplyDelete
  55. salam. sy nk order gold slimming patch 100 pcs. dan foot patch biasa 100 pcs. minta detail berkaitan..email sy di missnita76@gmail.com sy di taiping, perak..tq..

    ReplyDelete
  56. asal mende ni kalau kena air je dia itam n belendir gak? means kalau kita x pakai pon,,renjis je air dia itam gak,,maknanya yg itam kat kaki tu pasal kene peluh je la kan?? tlg bg penjelasan... mekasih

    ReplyDelete
  57. rasa bersimpati kt saudara/saudari kt atas ni, dr di renjis air baik pakai patch tu, baru la dpt rasa dan tahu kebaikannya :)

    ReplyDelete
  58. tumpang ye puan julia;
    lg pun contain detox ni cuka buluh dan tourmaline yg membantu proses detoxification which mean proces perkumuhan dlm bdn,manusia berkumuh dan buang toksik melalui peluh dan berak,manusia skng x sehat berak pun x selalu, berpeluh lagi la jarang, mcm mane kita perlukan pil vic tuk suppliment mcm tu la fungsinya detox ni yg menyedut toksik dlm bdn kita, sama ada membantu regulate darah, process pencernaan, peluh and etc..belum pernah lg dgr org tapak kaki keluar air, ni pakai detox tuk enhance process perkumuhan mmg bagus..so harap jelas la isu air dan peluh, bende tu hitam terkene peluh dan pakai detox tu buat kite berpeluh dan membuang toksik ketika tidur, lubang2/salur akuputur di tapak kaki mmg jalan terbaik tuk keluarkan toksik bdn..
    so btul la isu membazir klu direnjis2 air, baik pakai tuk sedut toksik ye..dan harap tukar mindset anda..
    salam semua

    ReplyDelete
  59. Salam.. Terima kasih kpd yg sudi menjawab bagi pihak saya..mmg betul sesangat sangat jawapan tu. Bezanya kalau dah biasa/pernah pakai KINOHIMITSU dan bandingkan dgn patch yg KB edarkan, rasanya sama cuma lebih murah. Badan rasa ringan dan mudah bgn pagi. Ada juga yg sakit2 kepala dan sendi makin baik.

    Sesiapa juga yg biasa bersauna dan bersukan, tentu akan rasa segar akibat drpd proses perpeluhan yg berlaku. Jadi peluh yg hanya sedikit di tapak kaki mampu membuatkan rasa bdn segar ketika bgn tidur. Menakjubkan betul tak? Itulah kesan rawatan pd titik akupunture.

    Jadi, jawapannya 'YA', hitam pada patch disebabkan peluh yg keluar masa kita berehat/tidur. Kalo perasan, kaki adalah 1 kawasan yg agak sukar nak berpeluh. Lama kelamaan kesan lendir/berminyak2 pd patch semakin berkurangan dan boleh pakai berselang-seli.. TQVM

    ReplyDelete
  60. salam. sy baru mencuba produk ni. mmg terasa ringan bila bangun tdr waktu pg. tp bila tgh hari rasa sakit n pening kepala. adakah produk ni ada kesan sampingan?

    ReplyDelete
  61. oo,,ok mekasih,,,sy yg tanya pasal renjis air tu,,jgn la marah lak,,bukan membazir,,tp sy x sengaja tekena air ritu,,mekasih atas penjelasan,,so sy da leh jawab kat org yg x penah pakai mende ni.. mekasih :)

    ReplyDelete
  62. salam kak julia..
    nak tanya...
    1.kaedah sebenar penggunaan produk nie macam maner kak???
    sama ada ia digunakan sebelum tidur atau pun semasa tidur??
    2. maksimum penggunaan (masa) berapa jam???
    3. penggunaan boleh di siang hari??(semasa bekerja??)

    ReplyDelete
  63. pls email me about the qoutation of this product.
    i mcm tertarik sebab ada slimming. nak try.
    email me at nurul.purplechumel@blogspot.com a.s.ap

    thanks.

    ReplyDelete
  64. pm sy 20 keping + kos pos...tq
    hafiz@mutiara.net.my

    ReplyDelete
  65. pm saya bugeenazihah@yahoo.com...
    nak beli 50

    ReplyDelete
  66. detox 20pcs brapa+pos?nk try dlu,bru leh juai.mohdhakimy@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. sy pun nak order foot detox patch dlm 50 keping.bleh bg harga & kos penghantaran. email sy fiydz@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. salam...saya dh cuba product foot detox sgt impressive!nk cuba yg slimmng lak. btw saya berminat nk jd dealer.pm me at diva_jentayu@yahoo.com.

    ReplyDelete
  69. saya nak order 100 keping
    email saya jojie2210@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  70. kalau saya nak order 40 keping
    boleh bagi harga + pos?
    email saya kawaii_faizah87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  71. saya nak order 20 keping. email saya cara pembayaran dan prosedur penghantaran.
    alamat email shazuan_ste@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. salam, kalau kt area kl blh ambik sendiri ke..? sy nk cepat...100 keping..-haryani-

    ReplyDelete
  73. salam, saya dari melaka nak bertanya 1 keping untuk sepasang ke? kalau nak order 30 keping berapa harga + pos? email : virgo_cute_99@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  74. pn,sy nak tau,slimming pacth ni kursus utk slim ke?sy nak tau detail fungsi slimming patch...email sy....nsab85@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. salam...sy berminat nk tau produk ni dlm bentuk loose pack ke dlm kotak?kalo kotak 50 kotak@500 pcs brp skali ng postage ye?yg loose pack plak mcmn kalo 500 pcs+ postage k..pls email sy...linda_anfa27@yahoo.com..tenkiu..

    ReplyDelete
  76. Salam...saya dr Kuala Terengganu
    saya nk order 200pcs
    boleh bgtau detail pembayaran dlm email saya
    aidah0121@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  77. sy nak order detox. first time nak pakai. tlg terangkan sy..
    emailkn sy dkt honeydew_da@ yahoo.com.my.
    plze.. tq

    ReplyDelete
  78. saya nak order 20 keping. email saya cara pembayaran dan prosedur penghantaran.
    alamat email ladykembara_5115.yahoo.com.my

    ReplyDelete
  79. saya nak order 20 keping. email saya cara pembayaran dan prosedur penghantaran.
    alamat email ladykembara_5115@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  80. salam,
    sy nk order 30 kpng yg white patch. emailkn sy details cr pembayaran zaharaniazrin@yahoo.com
    tq.

    ReplyDelete
  81. saya nk order silver patch 100 pcs..emailkan saya details ttg pembayaran termasuk caj kurier..
    shirose87@yahoo.com -TQ

    ReplyDelete
  82. TVMC. sy da trime tpahan yg sy buat smlm.. sungguh mudah berurusan dgn kedai bestari :-)

    ReplyDelete
  83. sy berminat nak cuba foot patch ni.. kalau 20 kpg+kos pos berapa? email sy erdawatie_83@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  84. sy berminat nak cuba foot patch ni.. kalau 20 kpg+kos pos berapa? email sy mohdnazib@ymail.com
    tq.

    ReplyDelete
  85. saya ingin beli foot detox patch n gold sliming patch.macam mana nak order.serious buyer ni.berminat nak jadi dealer,bleh la beli dengan harga istimewa.no tel saya:0139289530

    ReplyDelete
  86. kanak-kanak usia 4 thn ke atas boleh ke gunakan detox foot patch ni?

    ReplyDelete
  87. salam..
    email saya harga foot detox patch tuk 10 keping = 5 pasang termasuk pos..
    amnan_06@yahoo.com

    n ape beza antaea foot detox patch dengan silver detox patch??

    ReplyDelete
  88. sy dh dpt dh foot detox patch yg sy beli ritu..thanks ya..:)

    ReplyDelete
  89. saya sedang menjual secara kecil2an product ini tetapi mengambil dari Sabah...
    Kalo Kedai Bestari boleh memberitahu cara pembayaran dan urusniaga dilakukan ke email saya, saya amat hargai..
    Dan saya ingin tahu juga product ini di beri secara loose atau berkotak?
    TQ

    ReplyDelete
  90. email saya: syabrie@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. ALIN - Thanks... sy jual ya..
    Ayei - Check email pls.. =_=

    ReplyDelete
  92. pn, tlg email sy babymecd83@gmail.com harga utk 20 kpg + kos pos skali ye.. sy dok kat putrajaya je.. sy berminat nak try, dulu sy pakai kinohimitsu, tp mahal la, tak mampu nak beli selalu... tk..

    ReplyDelete
  93. salam puan..emel sy zamang86@gmail.com..terangkan harga untuk 20 keping..sy mengalami sedikit mslh berat bdn dan sy ingin mencuba foot detox ni..plus, cdngkan yg mana 1 perlu sy ambik dlu + kos pengankutan (terengganu)

    ReplyDelete
  94. salam pn.julia..sy brminat ng foot patch ini tapi sy ade bbrp prtanyaan. Apa perbezaan antara pack white, silver n gold ini selain harga dia dan apa fungsi masing2?kalau untuk org tua (sbnrnya utk mak sy) yang mana sesuai?
    plz email me asap. ni email sy putrilyda@gmail.com
    tqvm.

    ReplyDelete
  95. please email sy erdawatie_83@yahoo.com mengenai 20kpg+kos pos (kalau dok putrajaya pun ade kos pos jugak ke) segera... sy berminat sgt nak cuba...tk

    ReplyDelete
  96. salam..
    saya baru menggunakan produk ini semalam..
    mmg betul bangun pagi agak segar..tapi kenapa menjelang tengah hari, saya sakit kepala..ada kesan sampingan ker??

    ReplyDelete
  97. Salam Amnan... sy tak pasti, namun ianya tak berlaku pd semua org terutama sy.. Apapun cuba awk teruskan pakai utk beberapa hari lg dan lihat sekiranya masih tindak balas yg sama, mungkin awk boleh berhenti dahulu dan dapatkan nasihat doktor.. mungkin tak sesuai utk awk.. Wallahualam..

    ReplyDelete
  98. salam,
    sy nk order 40 kpng yg white patch. emailkn sy details cr pembayaran...leonorabanadus@yahoo.com..
    tq.

    ReplyDelete
  99. salam..saya berminat nak membeli white patch sebanyak 40 keping..emailkan saya cara pembayaran+kos penghantaran(SABAH)
    ..leonorabanadus@yahoo.com..

    ReplyDelete
  100. sy nk beli 20kpg footdetox termasuk penghantaran ke sg petani kedah....sila email ke hasmawatiramli@gmail.com

    ReplyDelete
  101. Salam...
    saya nk order 100 keping JUN GONG GOLD SLIMMING PATCH ke Labis, Johor
    berapa kosnya? apakah cara pembayarannya?
    emel saya di hapenx@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. Salam, saya nak order foot detox 20 kpg jun gong gold slimming patch 30kpg berapa kosnya termasuk bayaran post? saya tinggal di selangor.
    email saya di ctramraini@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  103. salam..
    bagaimana utk saya order foot patch n sabun susu beras dlm sekali hantaran? bape charge? email saya ke nuraida1079@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  104. salam, boleh tolong emailkan saya list terkini untuk foot detox patch ni..juga bagaimana cara jika saya nak order.... tq
    mr_mirul@yahoo.com

    ReplyDelete
  105. salam,
    saya mahu order JUN GONG GOLD SLIMMING PATCH! 30 keping.
    tolong email pada saya faridafathima86@yahoo.com.

    ReplyDelete
  106. salam, blh sy tau harga helath care path utk below 100 pcs x? pls email me at bellicious_pink@yahoo.com
    tq..

    ReplyDelete
  107. tolong emailkan saya sebut harga terkini untuk foot detox patch dan bagaimana cara jika saya nak order..
    Edwin_stimdang@yahoo.com

    thanks,

    ReplyDelete
  108. tolong emailkan saya sebut harga terkini untuk foot detox patch dan bagaimana cara jika saya nak order..
    hanadg_56@yahoo.com

    ReplyDelete
  109. boleh c.o.d x??nak try dulu..zulazrai69@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  110. kak...boleh ke ketika haid pakai detox patch ni?

    ReplyDelete
  111. tumpang tanya, untuk jerawat elok tak foot patch ni? berapa lama baru nampak kesannya?

    ReplyDelete
  112. berapa hrga utk 100pcs gold slimming patch?
    emel sy rieta1309@yahoo.com....

    ReplyDelete
  113. salam....saya pelawat baru kat website nie. emel saya harga terbaru. saya dari sarawak. TQ
    shaqish@gmail.com

    p/s : sgt berminat kerana supplier lama tak aktif

    ReplyDelete
  114. Salam saya dri brunei, brapa hrga jika saya nak order 100 white patch 100 gold slimming? Sila hntar kat email chianjin@yahoo.com

    ReplyDelete
  115. PERHATIAN KEPADA BAKAL-BAKAL PELANGGAN KAMI.. Jika benar2 berminat ingin membeli / mengetahui harga, HARAP JANGAN SERTAKAN EMAIL ANDA DI SINI YE. Ada org2 yg suka2 mengambil kesempatan utk kepentingan diri sendiri tanpa byk berusaha.

    Utk tujuan bertanyakan harag, terus sahaja emailkan kepada :-

    kedaibestari@yahoo.com

    SMS - 019-2696917

    TQVM

    ReplyDelete
  116. WAKE UP LA OIIIIIApril 18, 2011 at 5:45 PM

    TOLONG LAAAAAAAAAAAA JANGAN JADI BODOH!!!!!!!!!!!!!


    KO CUBA LETAK FOOT PATCH BANGANG TU ATAS AIR BIASA PANAS!!!!!!!!!!!

    JADI HITAM KE TAK?????????????

    KALO YE MATI LAA KORANG AIR KORANG PON ADA TOKSIK!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa bendaaaaa la ko ni.,thinks positif la,.wt research la dl.aku pn xpnh pakai n jumpa benda ni,,,tp positif la sikit.

      Delete
    2. Adedeh apalah punya komen,tak tahu sains jgn komen lah woi!!!.. salah satu sumber toksin ialah air yang kita minum cuma kuantitinya sangat sedikit, sb itulah masa sekarang ni ramai menghasilkan produk untuk menapis atau meneutral air, misalnya bio aura..lol..

      Delete
  117. Terima kasih dgn komen 'bernas' di atas..

    Drpd di letak atas air panas, ada lebih baiknya cuba pakai dan rasa sendiri. Ramai yg bg komen bdn rasa sedap lepas pakai, bkn nya tgk/komen patch hitam ke tak.

    Tak bagus pd anda tak semestinya tak bagus juga pd org lain..

    Drpd cara anda bg komen, sudah menunjukkan ketidak matangan. Berani komen tp tak berani bertanggung-jawab.. Nilaikan lah sendiri..

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  118. apakah detox patch yang sesuai diguna untuk peringkat awal.

    ReplyDelete
  119. Detox ni kita gunakan utk menyingkirkan toksin yg juga merupakan punca berbagai jenis penyakit ia terkumpul tak dibuang. Toksin bleh kluar melalui beberapa cara jg seperti buang air besar/kecil, bersenam dan bersauna yg keluar melalui peluh kita. Tu sbb kita akan rasa segar setelah peluh keluar kan..
    Sekiranya ada penyakit2 yg kritikal seperti jantung, kencing manis, buah pinggang etc, kita tak syorkan pakai melainkan setelah mendapat nasihat doktor. Jika sekadar biasa2 boleh lah mula pakai ye..

    ReplyDelete
  120. Assalamualaikum... saya nak tny....ada stock ke x eh skg nih...kalo ader bgtau eh...saya nak order...

    ReplyDelete
  121. W'salam wbt...

    Stok ada.. baru topup.. panas2 lagi. Flyers berwarna juga akan diberikan..

    ReplyDelete
  122. sy nk order foot detox patch 100 keping yang berkotak.. ada stok x? ada free gift x? sila mail ke nurhazirahaqilahramli@gmail.com
    -serious buyer-

    ReplyDelete
  123. Salam... saya nak order FOOT DETOX PATCH 100 keping, email kepada saya detail dan syarat2.
    idaaer1930@yahoo.com.au terima kasih....

    ReplyDelete
  124. Salam.. saya berminat nak beli 100 keping White Detox.. tolong emailkan kepada saya maklumat, harga dan cara pembayaran..
    ahmadul_hadi@yahoo.com

    ReplyDelete
  125. teringin nk try tp sy masih menyusukan baby :(

    ReplyDelete
  126. kalau sedang menyusukan bayi tak boleh ke?

    ReplyDelete
  127. Utk yg menyusukan baby diperingkat awal kita tak galakkan.. jika dah nak hujung2 tu dah boleh dah nak pakai..

    ReplyDelete
  128. Salam,,
    saya nak tanya mcmana nak tahu produk tu palsu @ asli? sbb skrg ni dikatakn byk yg palsu dijual dipasaran..boleh tolong jelaskan?

    ReplyDelete
  129. salam...
    saya pernah order dulu sekali dengan kedai bestari slimming patch dan juga detox patch...
    bole tak kalo email saya harga untuk slimming patch kalo nak beli dalam 500patch
    TQ

    syabrie@yahoo.com

    ReplyDelete
  130. salam..

    sy nk beli utk pakai sendiri..
    mohon info lanjut..mungkin boleh COD.
    blue_lime18@yahoo.com

    ReplyDelete
  131. Saya ada menggunakan produk gold slimming patch ni dalam 2-3 hari, saya nak tanya lah kenapa selepas penggunaan ada mengeluarkan bau semacam kopi yang agak kuat?adakah ini efek biasa?

    ReplyDelete
  132. itu bau cuka buluh iaitu antara bahan utama penghasilan gold patch ni.. ianya biasa..

    ReplyDelete
  133. macam mane nk order ye 100 pcs?

    ReplyDelete
  134. Sue - klik pada 'bayaran' di bhgn atas skali tu ye..

    ReplyDelete
  135. kt mne lg bole beli mnde ni??? kt watson ke, guardian ke...ade x? i nk pkai mnde ni tuk dri sdri n fmly....xnk la sampai nk niaga2.....

    ReplyDelete
  136. sy berminat nak cuba foot patch ni.. kalau 20 kpg+kos pos berapa? email sy roha_adeqwa@yahoo.com.my
    TQ

    ReplyDelete
  137. Salam.. saya berminat nak beli 100 keping White Detox.. tolong emailkan kepada saya maklumat, harga dan cara pembayaran.
    mazni_mansor@yahoo.com

    ReplyDelete
  138. salam..sy berminat nak cuba foot patch ni..mohon info lanjut..mungkin boleh COD.
    wce9465@yahoo.com

    ReplyDelete
  139. Saya berminat gold slimming patch 300x white patch 100x..tolong email segera marx_zizi@yahoo.co.uk ( sementara semangat nak beli )

    ReplyDelete
  140. boleh beri price untuk detox foot patch (white patch+kotak) dalam 100 pcs?? termasuk kos pos area sabah?

    bizglobal@rocketmail.com

    tq..plz email.

    ReplyDelete
  141. bagaimana pula kalau hantaran ke brunei jika ingin melanggan?

    ReplyDelete
  142. bizglobal@rocketmail.com.. sila check inbox email awak ye..

    Utk pelanggan2 Brunei kami memang ada buat delivery ke sana guna khidmat POSLAJU. Chargenya mengikut berat brg yg dipesan. Sila email kami utk lebih detail dan beritahu berapa banyak pesanan yg awak inginkan ye.. kedaibestari@yahoo.com

    Tkasih

    ReplyDelete
  143. untuk tempahan 300pcs+box+pos swak???
    sms 010 - 9550 501....plz..

    ReplyDelete
  144. untuk tempahan detox white 300pcs+box+pos swak???
    sms 010 - 9550 501....plz..

    ReplyDelete
  145. hye email saya sharizan_iejan@yahoo.com nombor dealer area ampang n selayang

    ReplyDelete
  146. nk try la but bpe price utk 50 keping ...coz nk try dlu
    sms 0128997024
    oh year sye di sarawak

    ReplyDelete
  147. no siri tu leh check dimana yer?

    ReplyDelete
  148. Salam nak tanya jugak..Coz ada yg Ckp Silver ni update utk WHite detox.Silver juga dikatakan bagus utk menstabilkan hormon & utk yg terdedah lama didepan computer.White pulak dikatakan bagus utk pesakit diabetes...bleh tlg jwp x...TQ

    ReplyDelete
  149. blh tnye,bhn dy xde yg meragukn kn?

    ReplyDelete
  150. Tumpang tanya.kanak-kanak boleh pakai tak?

    ReplyDelete
  151. saya nak tahu detail utuk harga borong dan bagaimana nak jadi pembekal?
    berpa pcs perlu beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email kami ya.. kedaibestari@yahoo.com

      Delete
    2. salam puan..saya ini orang brunei.saya mau order.boleh puan tolong bagitau cara2nya? zaim@hotmail.com (fb)

      Delete
  152. saya nak order 50 pcs, sila email harga : sayang_zura@yahoo.com

    ReplyDelete
  153. brapa harga kalo ambik 100kpg heartly care

    ReplyDelete
  154. saya nak order 100 keping boleh tolong berikan jumlah kos yang perlu saya jelaskan dan bagaimana nak bayar.tq

    ReplyDelete
  155. saya, MURNI dr kulim, kedah.. saya nak order 100 keping.. boleh tolong berikan jumlah kos yang perlu saya jelaskan.. n camna nak bayar.. saya perlukan segera. tq
    bleh emel saya segera>> mizzmurni@gmail.com

    ReplyDelete
  156. Salam.
    saya rasa harga yang di tawarkan untuk white & gold detox agak mahal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab dia kata dia punya ori ... huhu

      Delete
  157. salam slmt mlm . . lau bli 500 brape rm . . email princess.heart2897@yahoo.com

    ReplyDelete
  158. baguslah tuh ...
    nak bagi barang awak laku , awak kata orang lain jual yang palsu ...

    kalau boleh , bagi je link yang jual detox palsu tuh ...

    ReplyDelete
  159. Kalu di bintulu sarawak kat mana sy boleh dapatkan detox foot pacth.

    ReplyDelete
  160. Kalu di bintulu sarawak kat mana sy boleh dapatkan detox foot pacth.

    ReplyDelete
  161. Greetings,
    Adakah anda ingin mendapatkan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan atau untuk membayar bil-bil anda? untuk pembelian rumah baru anda, membiayai semula, penyatuan hutang, peribadi atau tujuan perniagaan?

    Kami menawarkan perkhidmatan kewangan kami pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan sebanyak 2.8% untuk pinjaman berjangka panjang dan pendek. Pemohon yang berminat perlu menghubungi kami untuk prosedur perolehan selanjutnya pinjaman pada financialservice@xnmsn.com, dengan butir-butir susulan.

    Borang Pinjaman siasatan
    Jumlah Pinjaman yang diperlukan: ................
    Tempoh pinjaman: .........
    Tujuan dana: ...........
    Nama anda: ............
    Seks: ....................
    Umur: .....................
    e-mel: ........................
    Negara: ......................
    Negeri: ...........................
    telefon: ........................
    Alamat: ....................
    bandar: ...........................
    Poskod: .................

    ReplyDelete
  162. sy nurul iman....dari kelang nak tanya.. sy pernah beli dari
    seseorang dengan kadar byk . bila brg dah sampai kat sy.. sy dapati banyak yg keras.............tuan punya ada jaminan tak foot patch tak mengeras..........

    ReplyDelete
  163. salam, berapa harga kalau nak order 100? -lia-

    ReplyDelete
  164. aslkum..brp hrga tuk 100 keping ye??? mcm ne nk bt pembayaran tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tlg emailkan kt nur_akila57@yahoo.com.my

      Delete
  165. salam.saya ni orang brunei.boleh tolong add fb saya zaim_59@hotmail.com saya nak tanya macamana jika saya mau order

    ReplyDelete
  166. SALAM PUAN JULIA. UNTUK 100 PCS KOS POS BERAPA UNTUK SEMENANJUNG DAN SABAH SARAWAK.. FROM AGEN DROPSHIP

    ReplyDelete
  167. Boleh tolong email harga borong untuk detox foot patch yang telah siap pack dalam plastik beserta brochure dan yang dalam kotak? rsrk230875@yahoo.com

    ReplyDelete
  168. Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, kereta
    pinjaman, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tanpa cagaran, usaha
    modal, dan lain-lain .. Atau telah anda menolak pinjaman oleh bank atau kewangan
    institusi untuk satu atau lebih reasons.You di tempat yang betul untuk
    penyelesaian pinjaman anda! Saya seorang pemberi pinjaman swasta, saya memberi pinjaman kepada
    syarikat-syarikat dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan
    2%. Faedah. Sila hubungi kami melalui e-mel divinegraceloanfirm@gmail.com

    DATA PEMINJAM'S S

    1) Nama Penuh: .......................................................
    2) Negara: ...........................................................
    3) Alamat: ..........................................................
    4) Negeri: ..............................................................
    5) Seks: ................................................................
    6) Status Perkahwinan: .................................................
    7) Pekerjaan: .....................................................
    8) Nombor Telefon: ................................................
    9) kedudukan masa ini di tempat kerja: .....................
    10) Pendapatan Bulanan: .............................................
    11) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....................................
    12) Tempoh Pinjaman: ................................................
    13) Tujuan Pinjaman: ............................................
    14) Agama: ........................................................
    15) Pernahkah anda memohon sebelum ....................

    terima kasih,
    Puan Elizabeth Taylor

    ReplyDelete
  169. White detox patch 1 pack rm12 (10 keping) Min. belian 3 pack RM36. Caj poslaju RM10 Belian pukal caj poslaju ikut berat dan kawasan. SMS 019-2824764

    ReplyDelete
  170. Tlg email kn quotation harga semua produk yg d jual ke rosebery897@gmail.com.sy macam bminat nk jd dealer.tq

    ReplyDelete
  171. saya berminat foot patch yg sudah di packing kedalam kotak.brapa harga borong untuk foot patch yg soft box & hard box.email ke anita.azieta@yahoo.com secepat mungkin.

    ReplyDelete
  172. Salam kedaibestari... Saya ada 2 pertanyaan:
    1. Lau nak jd storkist@pengedar (kota kinabalu,sabah). Apa syaratnya?atau apa caranya?
    2. Jika saya tempah dalam kuantiti 500pcs ke atas (siap packing+flyers)-detox white patch.. Kos berapa?
    email: bizglobal@rocketmail.com

    tq.- mr.ron

    ReplyDelete
  173. `Nama saya Karina Agus, tinggal di Indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua orang mencari pinjaman untuk berhati-hati tentang scammers karena mereka bulan everywhere.Few lalu saya finansial turun, dan karena kebutuhan saya, putus asa dan kemiskinan , saya telah scammed oleh beberapa perusahaan pinjaman yang disebut di online. Aku kehilangan harapan tidak sampai seorang teman saya merujuk saya ke pemberi pinjaman sangat handal disebut Mrs Clara Alderman yang meminjamkan pinjaman tanpa jaminan dari $ 79.000 dalam 24 jam tanpa tekanan, pada awalnya itu seperti mimpi bagi saya sampai aku melihat waspada angsuran pertama saya 2 jam setelah saya diterapkan. Saya mendorong sesama Indonesia yang membutuhkan pinjaman untuk menyenangkan kontak ibu Clara melalui: claraloans@financier.com

    ReplyDelete
  174. Adakah anda memerlukan pinjaman?
    Adakah anda sedang mencari kewangan?
    Adakah anda sedang mencari pinjaman untuk membesarkan perniagaan anda?
    Saya rasa anda telah datang ke tempat yang betul.
    Kami menawarkan Pinjaman atlow kadar faedah.
    Orang-orang yang berminat boleh hubungi kami di
    Untuk mendapatkan respon yang segera kepada permohonan anda, Sila
    membalas email ini di bawah sahaja:
    makemakefunding@gmail.com
    Tolong, jangan berikan kami maklumat berikut jika berminat.
    1) Nama Penuh: .........
    2) Jenis Kelamin: .........
    3) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .........
    4) Tempoh Pinjaman: .........
    5) Negara: .........
    6) Alamat Rumah: .........
    7) Nombor HP: .........
    8) Pendapatan Bulanan: .....................
    9) Pekerjaan: ...........................
    ) Antara laman yang anda lakukan di sini tentang kami .....................
    Terima kasih dan Salam.
    makemakefunding@gmail.com

    ReplyDelete
  175. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Rachel Williams, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, firma-firma dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan. hubungi kami hari ini melalui e-mel supaya kita boleh memberi anda terma dan syarat-syarat pinjaman kami di: (passionloancompany1@gmail.com)

    ReplyDelete
  176. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan cynthia Johnson, pemberi pinjaman pinjaman peribadi dilengkapi dan peluang kewangan dibuka untuk semua orang-orang yang memerlukan bantuan kewangan. Kami menyediakan pinjaman dengan 2% kadar faedah kepada individu, firma-firma dan syarikat-syarikat di bawah terma-terma dan syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: cynthiajohnsonloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  177. Hello,
    Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda?
    anda telah ditolak oleh
    bank-bank dan agensi-agensi kewangan lain?
    Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji?
    mencari tidak lebih seperti yang kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda yang perkara yang telah lalu. Kami pinjaman dana kepada individu
    yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau yang memerlukan wang
    untuk membayar bil-bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: firstalliancesloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete
  178. Hello, saya Encik Mike Sanchez, Ketua Pegawai Eksekutif Sanchez Pinjaman Dan Cukai Syarikat dan pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman, komersial dan peribadi dengan kadar faedah tahunan minimum serendah 2% dalam tempoh 1 tahun hingga 20 tahun tempoh tempoh pembayaran balik kepada mana-mana di mana di dunia. Kami memiliki perlindungan insurans dan keselamatan maksimum adalah keutamaan kami. Kami menggunakan medium ini media untuk memberitahu anda bahawa kami menyediakan bantuan boleh dipercayai dan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: officialmikesanchez@gmail.com

    ReplyDelete
  179. PINJAMAN TAWARAN
     Hello, pencari pinjaman kami mengalu-alukan anda ke Syarikat Pinjaman sah swasta yang cenderung melepaskan kekayaan dan Membasmi tekanan dan kemiskinan.
    Pembiayaan Harta sering boleh menjadi satu cabaran sebenar - memakan masa, mengecewakan, mahal - tanpa akses kepada sambungan yang tepat dan kepakaran dalam menggunakan pendekatan yang betul. Di sini adalah berita baik kami menawarkan semua jenis s pinjaman apa-apa cara anda menginginkannya. Dalam segala yang kita lakukan, kita menggunakan "K.I.S.S." formula - kerana kami percaya dalam "Menyimpan Ia supremely Mudah". Perniagaan kami hanya membantu Pemaju Hartanah, Pelabur Hartanah, Syarikat Berhad dan Perniagaan Tempatan mendapatkan pembiayaan yang mereka perlukan, cepat, cekap, dengan syarat-syarat yang terbaik dan kadar faedah 1.5%. Dari seluruh seluruh pasaran, sama ada ia menjadi UK PEMBANGUNAN KEWANGAN - MERAPATKAN KEWANGAN - gadai janji HARTA KOMERSIL - BELI KE LET PORTFOLIO PINJAMAN, dll Kami akan menawarkan pengaturan pembiayaan yang tepat untuk membolehkan pelanggan kami untuk berkembang dan makmur dengan mencapai satu atau lebih daripada tiga asas perniagaan:
    Hubungi kami hari ini melalui E-mel anda {} sarahmantiwongloanhome@gmail.com atau sarahmantiwongfinancialsolution@yahoomail.com.

    ReplyDelete
  180. Nama saya Kasih Bambang, saya dari Indonesia, saya di sini untuk bersaksi bagaimana saya mendapat pinjaman saya selama 2% dari Ibu Cahya Kirana, dan begitu banyak percaya pada pepatah bilang, apa yang Tuhan telah merancang kita untuk berada di Rencana induk menentukan ilahi iman dan kepercayaan dalam kehidupan. Tidak ada yang terjadi untuk apa-apa, tidak ada yang terjadi secara kebetulan, ada tangan tak terlihat di affiars dari setiap hubungan dan bahwa tangan tak terlihat mendorong takdir ilahi kita, membawa kita ke tujuan. bahwa kita, dan bagaimana saya diarahkan untuk jenis hati manusia dari Tuhan. dia memang Tuhan yang dikirim kepada saya dan kehidupan keluarga saya, setelah foold dan ditipu oleh leanders pinjaman palsu di sini di internet, Allah mengarahkan saya untuk dia, tapi semua berkat Tuhan hari ini saya dan keluarga saya telah mampu untuk membersihkan utang kami dan kami memiliki sekali lagi ditemukan hapiness dalam hidup kita, sehingga saudara-saudara saya harap berhati-hati, tapi saya akan menyarankan bahwa jika Anda membutuhkan pinjaman hari menghubunginya dan saya asure Anda hapiness itu dan tersenyum pada wajah Anda akan menjadi porsi Anda semua hidup Anda Jika Anda melewati situasi keuangan, menghubunginya melalui email di cahya.creditfirm@gmail.com, Anda juga dapat menghubungi saya di Email ini ,,, kasihbambang2012@gmail.com

    ReplyDelete
  181. Nama saya Kasih Bambang, saya dari Indonesia, saya di sini untuk bersaksi bagaimana saya mendapat pinjaman saya selama 2% dari Ibu Cahya Kirana, dan begitu banyak percaya pada pepatah bilang, apa yang Tuhan telah merancang kita untuk berada di Rencana induk menentukan ilahi iman dan kepercayaan dalam kehidupan. Tidak ada yang terjadi untuk apa-apa, tidak ada yang terjadi secara kebetulan, ada tangan tak terlihat di affiars dari setiap hubungan dan bahwa tangan tak terlihat mendorong takdir ilahi kita, membawa kita ke tujuan. bahwa kita, dan bagaimana saya diarahkan untuk jenis hati manusia dari Tuhan. dia memang Tuhan yang dikirim kepada saya dan kehidupan keluarga saya, setelah foold dan ditipu oleh leanders pinjaman palsu di sini di internet, Allah mengarahkan saya untuk dia, tapi semua berkat Tuhan hari ini saya dan keluarga saya telah mampu untuk membersihkan utang kami dan kami memiliki sekali lagi ditemukan hapiness dalam hidup kita, sehingga saudara-saudara saya harap berhati-hati, tapi saya akan menyarankan bahwa jika Anda membutuhkan pinjaman hari menghubunginya dan saya asure Anda hapiness itu dan tersenyum pada wajah Anda akan menjadi porsi Anda semua hidup Anda Jika Anda melewati situasi keuangan, menghubunginya melalui email di cahya.creditfirm@gmail.com, Anda juga dapat menghubungi saya di Email ini ,,, kasihbambang2012@gmail.com

    ReplyDelete
  182. Saya Ratu Untung, adalah di sini untuk mohon dan rakyat Indonesia nasihat dan lain-lain, berhati-hati dengan orang-orang yang memanggil pemberi pinjaman pinjaman diri mereka. Oleh kerana kemiskinan dan kesusahan, i telah scammed dua kali oleh beberapa pemberi pinjaman yang dikenali sebagai pinjaman, tidak sehingga i terserempak pinjaman Clara, yang mengubah hidup saya untuk lebih baik. Sekarang saya boleh makan dengan baik dan anak-anak saya boleh berhenti menangis untuk makanan dan kini boleh pergi ke sekolah.
    Jika anda berminat untuk mendapatkan pinjaman cepat tanpa colletaral, i nasihatkan anda hubungi Puan Clara pada: Claraloans@financier.com atau Claraaldermanloans@gmail.com lebih nasihat dan arahan anda juga boleh menghubungi saya melalui: Ratuuntung2@gmail.com dan i akan berada di sini untuk membantu anda mendapatkan pinjaman anda yang anda dikehendaki.

    ReplyDelete
  183. Im interested to buy 100 silver + 100 gold foot patch .
    Kindly please email me the detail .
    nurulbella1993@yahoo.com

    ReplyDelete
  184. I Ratu Untung, di sini untuk mengemis dan warga saran dari Indonesia dan lain-lain, untuk berhati-hati dengan orang-orang yang menyebut diri pemberi pinjaman mereka. Karena kemiskinan dan kesulitan, saya scammed dua kali oleh beberapa disebut pinjaman pemberi pinjaman, tidak sampai saya datang di kredit clara, yang mengubah hidup saya untuk lebih baik. Sekarang saya bisa makan dengan baik dan anak-anak saya bisa berhenti menangis untuk makanan dan sekarang dapat pergi ke sekolah.
    Jika Anda tertarik untuk mendapatkan pinjaman cepat tanpa colletaral, saya menyarankan Anda menghubungi Ibu Clara on: Claraloans@financier.com atau Claraaldermanloans@gmail.com untuk lebih saran dan direktif Anda juga dapat menghubungi saya melalui: Ratuuntung2@gmail.com dan Aku akan berada di sini untuk membantu Anda mendapatkan pinjaman Anda yang Anda inginkan.

    ReplyDelete
  185. Cheers! Cheers! Hura rakan-rakan sekalian, adakah anda memerlukan pinjaman atau mencari cara untuk mendapatkan satu, atau mungkin anda ditolak oleh bank kerana status kredit anda miskin, dan mereka enggan memberikan, dan sekarang anda berfikir bahawa semua harapan hilang , No, sayang saya semua harapan tidak hilang. Akan tiba penyelesaian tempat untuk semua kebimbangan dan kebimbangan anda. Berikut adalah perancang utama ZENITH PINJAMAN TERHAD. Kami menawarkan pinjaman kami pada kadar faedah 2% untuk semua atau orang, syarikat atau firma. Anda boleh hubungi kami hari ini pada (zenithloanlimited@gmail.com) untuk pinjaman mudah dan boleh dipercayai, kewajipan kami untuk membantu anda keluar dari keadaan anda dan hentikan keresahan dan kebimbangan

    E-mel: zenithloanlimited@gmail.com

    ReplyDelete
  186. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Grace Daniel, pemberi pinjaman pinjaman peribadi telah membuka peluang kewangan bagi sesiapa yang memerlukan bagi apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman kepada individu, firma-firma dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan syarat kadar faedah hanya 2%. hubungi kami hari ini melalui e-mel supaya kita boleh memberi anda terma dan syarat-syarat pinjaman kami di: {mimiverapet@gmail.com}

    DATA PEMINJAM'S
    1) Nama Penuh: .......................................................
    2) Negara: ......................................................... ..
    3) Alamat: ..........................................................
    4) Negara: ............................................................ ..
    5) Jantina: ................................................................
    6) Status Perkahwinan: .................................................
    7) Pekerjaan: ................................................... ..
    8) Nombor telefon: ................................................
    9) Pada masa ini kedudukan di tempat kerja: .....................
    10) Pendapatan Bulanan: .............................................
    11) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....................................
    12) Pinjaman Duration: ................................................
    13) Tujuan Pinjaman: .......................................... ..
    14) Agama: ...................................................... ..
    15) Adakah anda memohon sebelum .................................

    terima kasih,
    Puan Grace Daniel

    ReplyDelete
  187. Halo,
    Hal ini untuk memberitahukan kepada masyarakat umum bahwa Nyonya Eden Jane, pemberi pinjaman pinjaman swasta memiliki membuka peluang keuangan untuk semua orang yang membutuhkan bantuan keuangan. Kami memberikan pinjaman dengan bunga 2% kepada individu, perusahaan dan perusahaan di bawah syarat dan kondisi yang jelas dan dimengerti. hubungi kami hari ini melalui e-mail di: (edenloanfirm@hotmail.com)

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.