Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

JOM SERTAI ANA EDAR!!!

SERBA SEDIKIT MENGENAI SYARIKAT ANA EDAR.

Nama Syarikat : Ana Edar Sdn. Bhd.
No. Pendaftaran : 248768X
No. Akta Jualan Langsung (AJL) : AJL 93346
Tahun ditubuhkan : 1993
Alamat : No. 9 Jalan 6, Taman Batu off Greenwood Park, 68100 Batu Caves, Selangor
No. Tel : 03-61890484/85
Fax : 03-61871530Email :
info@anaedar.com
Modal dibenarkan : RM 5,000,000.00
Modal berbayar : RM 1,500,000.00
Juruaudit : Sarina Mohd. & Assoc

PROFIL SYARIKAT....SEJARAH DAN ASPIRASI.
Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. adalah milik bumiputera islam 100% dan telah diasaskan atas titik peluh dan keprihatinan Allahyarham Tuan Haji Othman bin Omar dan isteri beliau, Puan Hajjah Esah bt Omar untuk memenuhi keperluan umat islam khususnya bagi mendapatkan produk yang suci dari sudut syara' serta bermutu tinggi. Kini, perniagaan Ana Edar Sdn. Bhd. diterajui oleh Puan Hajjah Esah bt Omar bersama anak lelaki belau, En. Muttaqin bin Othman dan En. Luqman bin Othman dengan dibantu 7 orang kakitangan mahir dan terlatih.

Berbekalkan pengalaman hampir 15 tahun dalam 'Pemasaran Berbilang Tingkat' dan hampir 25 tahun dalam pasaran, syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. terus mengorak langkah dengan mewujudkan sistem pemasaran dan jualan e-dagang melalui laman webnya
http://www.anaedar.com dan mewujudkan sistem berkomputer sepenuhnya utk semua urusan syarikat termasuklah urusan jual beli, pengiraan bonus dan komisyen.

Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. berazam untuk terus bergerak ke hadapan untuk memenuhi keperluan masyarakat islam khususnya dan memartabatkan ekonomi ummah. Adalah menjadi wawasan dan aspirasi syarikat untuk menjadi satu badan yg bukan sahaja kuat dan mantap dari sudut ekonomi tetapi juga memainkan peranan utama dalam bidang dakwah, kebajikan dan pendidikan. Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. yakin bahawa kekuatan ummah perlu disokong oleh kekuatan ekonomi, hanya dengan ini kebajikan dan hal ehwal masyarakat islam dapat dipelihara serta proses pembinaan insan dapat berjalan dengan lancar. Wallahu a'lam..KE ARAH MEMARTABATKAN EKONOMI UMMAH...


FALSAFAH PERNIAGAAN SYARIKAT.


Sesuai dengan falsafah perniagaan islam, Ana Edar Sdn. Bhd. sentiasa menekankan keperluan mempertingkatkan ekomoni ummah melalui perniagaan yang bersih, halal dan urusniaga yang kompeten dan ikhlas.


Ana Edar mengajak anda menjadi sebahagian daripada warga keluarga Ana sama ada sebagai pengguna, pengedar/ahli atau stokis, dan sama-sama berjuang memajukan ekonomi umat Islam. Semoga Allah sentiasa memberkati usaha kita. AMIN...
Antara produk2 Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd. :-
Produk Anaedar
QASEH KEKANDA/ADINDA, SMART KID HONEY BLEND, RINDU CAFE', COCO HONEY MIX, SAFFRON ORANGE, CRYSTAL PLUS 26, ANA CERDAS, T-3 FEMININE WASH, 3 IN 1 NATURAL CLEANSER, COMPLETE SKIN REPAIR, THERAPEUTIC RUB, PHYTO~RUB, SABUN MUKA EXOTICA WAJAH, KOLEKSI LIPSTIK& LIPGLOSS, KOLEKSI BEDAK WANGI, GEL ALOE VERA 96%, BEDAK ANTI KERINGAT, TONIK RAMBUT, KRIM KECANTIKAN, SERBUK PENCUCI KONSENTRASI TINGGI, SABUN SUSU KAMBING & MADU, BAM SHIFA', KRIM GAMAT, SERBUK TEH ASLI DAN PENAPIS AIR BIO ENERGY ALKALINE ANA...Berminat menyertai rangkaian pengedar Syarikat Ana Edar Sdn. Bhd.???


Yuran keahlian hanya RM30.OO untuk SEUMUR HIDUP!


Beserta Starter Kit yang akan dihantar ke rumah anda setelah yuran keahlian dibayar.Apa Tunggu Lagi..Sertai Sekarang..

SmS kepada kami

NAMA, NO IC, ALAMAT TETAP, NO H/P, NAMA WARIS, NO IC WARIS

dan emailkan kepada kami kedaibestari@yahoo.com atau YM sekiranya kami online. Inilah peluang anda untuk menjadi dealer Anaedar dan menjana pendapatan sampingan sambil menjaga kesihatan sendiri dan keluarga!


ANDA MAMPU MENJANA EKONOMI UMMAH DENGAN HANYA MENJANA EKONOMI ANDA TERLEBIH DAHULU!!!2 comments:

  1. Hai Puan Julia, Saya Eyza, dari S'pore ingin bertanya apa boleh kah saya menyertai puan, menjadi ahli Ana Edar? Kami pernah memakan nya dan khasiatnye sangat memberangsangkan, dari segi minda, cukup hebat! Akan itu saya ingin mempromosikan produk puan ini disingapore, bagaimana cara nya.. Respond dari Puan sangat2 saya harapkan...sekian terima kaseh, wassallam.
    Saya boleh dihubungi melalui email: izah60@yahoo.com.sg atau hp: +6598316144

    ReplyDelete
  2. Kalau nak daftar ahli Shaklee boleh dapatkan maklumat di sini ya

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"