Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

SET BERSALIN MUSTIKA RATU LENGKAP

SET BERSALIN JAMU SELAPAN LENGKAP
Set Bersalin Jamu Selapan Lengkap

HARGA KEDAI BESTARI - RM190.00 FREE POSLAJU
.
Jamu Selapan Mustika Ratu"Rawatan 40 hari selepas Bersalin"
Melahirkan bayi merupakan satu pengalaman yang sungguh bermakna. Kehamilan memerlukan persedian dari segi fizikal dan emosi manakala perawatan dalaman sangat di utamakan agar dapat kembali bentuk badan asal selepas bersalin.


Walaupun pelbagai jenis rawatan moden berada dipasaran tapi masih ramai wanita khasnya masyarakat Melayu memilih cara Tradisional untuk rawatan selepas bersalin.


Produk di dalam pakej ini:-

1) Galian Parem Wangi (MAL20000526T)
2) Pulih Balung Sumsum (MAL20034147T)
3) Pilis Wangi (MAL19988836T)
4) Tapel Raket Mustika Sejati (MAL2000528T)
5) Parem Segar Sumyah (MAL20000527T)
6) Bubuk Bancar Air Susu (MAL20000529T)
7) Minyak Telon (MAL20000530T)
8) Ginasih Pembersih Wanita (MAL05031068K)
9) Kaplet Mimi Lan Mintuno (MAL19987671T)
10) Minyak Telon (MAL20000530T)
11) Kain Bengkong Gurita (8 meter, bernilai RM60.00, DIBERIKAN PERCUMA)
12) CD Tips Perawatan Semasa Dan Selepas Pantang Mustika Ratu (DIBERIKAN PERCUMA)




Pemakaian SET BERSALIN JAMU SELAPAN LENGKAP 

1. Tapel Raket Mustika Sejati
Ditumbuk dahulu Tapel Raket kemudian di campurkan dengan 1/2 sudu kapur sirih, perahan limau nipis dan 5 titisan minyak kayu putih. Sapukan pada perut kemudian ditampal dengan daun sirih atau daun mengkudu. Ia bertujuan mengeluarkan darah kotor di samping mengencangkan kembali kulit perut.


2. Berbengkung
Selepas menyapukan Tapel Raket pada perut, boleh berbengkung secara melilit bengkung dari bawah punggung sehingga ke atas perut. Biarkan seharian. Amalkan berbengkung ini selama 40 hari berturut-turut. Berbengkung dapat mengencangkan kembali otot perut agar dapat kembali `surut` dan langsing.


3. Pilis Wangi
Pilis Wangi ditumbuk dan dicampurkan dengan air biasa ( pekat ). Kemudian tampal diatas dahi. Biarkan Pilis Wangi sehingga kering. Ia berkhasiat menghilangkan lebam dibawah mata disamping menyegarkanya.



4. Bancar Air Susu
Dicampurkan dengan air biasa, sederhana pekat. Sapukan di sekeliling payu dara. Elakkan bahagian puting, biarkan ia kering. Ia membantu melancarkan susu ibu.


5. Parem Segar Sumyah
Dicampurkan dengan air biasa dan 10 titisan minyak kayu putih. Campuran hendaklah sederhana pekat dan sapukan pada kulit badan yang terdedah seperti lengan, kaki dan leher. Ia memberikan kehangatan dan memgelakkan dari masuk angin.



6. Jamu Galian Parem Wangi
Minumlah jamu Pil Galian Parem Wangi 5 biji setiap pagi bertujuan mengeluarkan darah kotor dan melncarkan air susu ibu.



7. Jamu Pulih Balung Sumsum
5biji diminum setiap petang untuk mengembalikan kesihatan ibu.


Rawatan Tradisional Bayi Menggunakan Minyak Telon Mustika Ratu
Lakukan urutan pada bayi selepas dia mandi. Sekiranya pusat bayi sudah luruh titiskan minyak telon kedalam pusat bayi dan urutkan di kawasan pusat bayi dengan menggunakan ibu jari. Lakukan gerakan secara membulat sebanyak 7 kali sebelum ibu jari di pusingkan kembali.
Urut juga bahagian tapak kaki bayi perlahan-lahan agar badan si kecil tidak di masuki angin. Setelah mengurut lembut kawasan lutut dan betis, beralih ke belakang badan dan urut menggunakan jari dan tapak tangan anda. Sekiranya bayi anda mengalami masaalah senak perut, sebaiknya urut di celah piggul bayi agar dia kembali selasa.


Rawatan Menggunakan Jamu Kaplet Mimilan Mimtuno Dan Ginasih Wash
Untuk anda yang hilang ghairah dalam hubungan suami, eloklah makan Jamu Kaplet Mimilan Mintuno yang di buat dari akar-akar kayu. Akar kayu ini dapat membantu mengembalikan ghairah dan juga mengencangkan otot-otot Vagina dan merawat masalah keputihan.
Setiap kali mandi, untuk perawatan luaran, bersihkan bahagian sulit dengan Ginasih Pembersih Wanita yang dibuat dari daun sirih yang terbukti mempunyai anti septik untuk membunuh bakteria dan juga membantu merawat keputihan.

SET BERSALIN JAMU SELAPAN LENGKAP 
Harga : RM190.00 free postage sjung.
Hubungi : Wassap/sms/call 019-2696917

11 comments:

  1. SALAM,NAK TANYA....MANA SATU PRODUK BERSALIN YANG BAGUS.....BOLEH TOLONG CADANGKAN TAK?

    ReplyDelete
  2. Semua pun bagus jika kita disiplin mengamalkannya. Namun jika kira yg paling lengkap ialah SET BERSALIN SALINDAH krn dah boleh mula seawal 3 bulan hamil sampailah hari ke 44 berpantang. So lebih lengkap lah...

    ReplyDelete
  3. nk tny..set bersalin ni masih hrg sama ke? produk dlm dua2 set ni sama ke?

    ReplyDelete
  4. Masih valid lg ke harge rm177 kat ats tu?

    ReplyDelete
  5. Kat mana boleh dapatkan set ni...

    ReplyDelete
  6. Kat mana boleh dapatkan set ni...

    ReplyDelete
  7. Everything is very open with a precise description of the issues.

    It was really informative. Your website is extremely helpful.
    Thank you for sharing!

    Here iss my page; เข้า เว็บ ibc ไม่ ได้

    ReplyDelete
  8. The cloud disperse along with the self shines just like the sun. Everybody from seniors to
    middle school kids are visiting there favorite torrent sites to downloads what they
    need to see. You probably feel it would be nice to be
    capable of download torrents directly from your
    browser.

    Feel free to visit my webpage; Pirate Bay

    ReplyDelete
  9. Brave Frontier sadly is portrait & iPhone simply and
    it is 2x resolution as it is going to be pleasanter on landscape & is going to be amazing in the retina
    display of the iPad 3 and above to the iPad that's a shame.
    Yet, with proper direction of your units you are able to make due but just just a little difficult to control the impulse to buy
    jewels to expand the capacity of your Brave Frontier Unit.

    Here is my web-site: brave frontier hack download free no survey

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.