Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Jamu Mak Dara KAPSUL & SERBUK

JAMU MAK DARA : FORMULASI TRADISI TURUN TEMURUN

SERBUK :- RM 60.00 - 250gm
HARGA TERBARU JAMU MAK DARA GOLD
: RM49.00 / 60 KAPSUL
NOW - RM42.00 SAHAJA

KHASIAT JAMU MAK DARA GOLD
1) Membantu menyelesaikan masalah berat badan
2) Membantu menjadi awet muda
3) Menghilangkan masalah senggugut dan haid tak teratur
4) Menghilangkan masalah keputihan
5) Menyelesaikan masalah muka berjerawat dan kusam
6) Merapatkan otot faraj
7) Mengurangkan lendir berlebihan
8) Mengembalikan semula keharmoniaan rumahtangga
9) Mengencangkan otot-otot payudara
10)Mencantikkan payudara agar sihat dan montok
11)Menyelesaikan masalah rahim turun
12)Menghilangkan bau-bau tidak enak
13)Menyihatkan rahim
14)Menyelesaikan masalah terkencing ketika batuk dan bersin
15)Membuang angin dalam badan
16)Membuang toksik dalam badan
17)Membantu menyelesaikan masalah kesihatan seperti gout darah tinggi, kencing manis resdung migrain dll.
18)Menghilangkan sengal badan, sakit pinggang, sakit tumit dan lutut
19)Menyelesaikan masalah tidur tak lena



TERBARU! JAMU MAK DARA GOLD (KAPSUL) menggantikan jamu mak dara yang biasa sebelum ini.
HARGA TERBARU : RM49.00 / 60 KAPSUL

Cara Pengambilan JAMU MAK DARA GOLD :
KAPSUL
2 biji pagi sebelum sarapan 2 biji malam sebelum makan malam

SERBUK
1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan 2 X sehari, sebelum sarapan/makan malam

PERINGATAN
- Harus cukup tidur dan rehat
- Elakkan mengambil makan malam selepas pukul 7 malam
- Elakkan makan nasi pada waktu malam
- Lebihkan makan sayur-sayuran
- Kurangkan pengambilan makanan bercili dan berlemak
- Senaman bersahaja 15 minit setiap hari
- Jika makan malam, pastikan rehat selama 4 jam sebelum tidur.

Untuk langsingkan badan / kesihatan keseluruhan wanita
(2 X sehari ) 1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan

Ketika Dalam Pantang
(2 X sehari, sebelum sarapan/makan malam) 1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan atau 6 kapsul Jamu Mak Dara

PERINGATAN-kurangkan pengambilan lauk pauk yang berkuah seperti sup,gulai ,bercili dan berlemak.

Untuk Pesakit Darah Tinggi ( 1 kali sehari)
1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan atau 6 kapsul jamu mak dara

Untuk Mendapatkan Zuriat
(2 X sehari, sebelum sarapan/makan malam)
1 sudu besar Jamu Mak Dara + air panas 1/2 cawan Atau 6 kapsul Jamu Mak Dara (sebelum makan malam)

PERINGATAN
- Harus cukup rehat dan tidur. Kurangkan pengambilan cili dan makan berlemak dan lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran.
- Ibu mengandung dinasihatan tidak mengambilnya. Namun yang menyusukan bayi boleh mengambilnya cuma langkah2 berikat perlu diikutii :-
- PIL - Boleh ambil terus begitu sahaja.
- SERBUK - Ampu buah dada menggunakan tangan dan minum JMD. Apabila air rasa dah turun ke dalam badan, baru lepaskan.

Makanan yang patut dielakkan
Nangka, Timun, Betik, Nenas, Labu, Kundur, Pucuk paku dan Air batu/air sejuk.


* Pastikan minum air masak atau mineral yang banyak.

Isi Kandungan JAMU MAK DARA GOLD :
Gadong, Tahi angin, Cabai pintal, Akar siak, Sambar antu, Cabai batik, Akar cerita, Kulit pulau sari, Kulit kayu serapat, Ketumbar kasar, Jintan hitam, Temulawak, Halia bara, Halia putih, Kunyit kering, Kayu manis cina, Kedaung, Daun cina maki, Masuri, Jerangau, Lengkuas merah, Buah keras, Jemuja, Daun terawas, Hadas pedas, Langkau besar, Langkau kecil, Bica bolong, Biji kani, Buah gorek, Akar kayu putih dan Cekor .


Testimoni JAMU MAK DARA GOLD
TESTIMONI DARI PENGGUNA JAMU MAK DARA & JAMU ANAK
DARA DARI FORUM-FORUM :-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pengalaman pengguna setelah mengamalkan lebih kurang 2 minggu Jamu Mak Dara:- ” Terasa segar badan dan paling terasa bahagian payudara semakin montok.Terasa makin ketat plak bila pakai bra…. . Nampak gaya nya ….tips mengampu payudara semasa minum jamu telah memberi kesan yang positif

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dah dekat seminggu lebih makan jamu mak dara nie. Me punya masalah period mmg sejak anak dara period tak regular,,, And I tgh try nak conceive for 2nd baby actually,,,but my period nie mmg tak regular, may be tu yg susah sikit la conceive,,, Bulan June, I sampai g doctor amik ubat nak betulkan period cycle, and after mkn ubat doctor baru period keluar? Last month suppose my period on 20th tapi terlepas that date pon tak period,,, doktor kata kalau tak period gak, kena amik ubat lagi,,,,leceh betul… I makan jamu nie abt 1 week, and surprisingly, period I keluar naturally,,,, I pon terkejut,,,alhamdulilah sgt,,,tak yah g doctor amik ubat induced period keluar,,,, I tak tau sebab jamu yg I makan ker, atau kebetulan ajer,,, But, selama nie punyer la susah period nak keluar, puas mkn EPO, Spirulina, at last jumpa doctor ajer senang,,, Even, my gynae pon terperanjat, sebab I mmg tunggu this month punyer period sebab nak start mkn Clomid,,,senang sikit dah keluar period nie,,,heheh Mungkin sebab jamu mak dara nie ekk?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

baru seminggu lebih makan jamu ni… alhamdulillah, so far leh la tertelan jamu nih, tak ler pahit cam dijangka, tapi more to pedas, sure berpeluh lepas makan jamu nih.. gie bilik air for besar like biasa, tak cam makan nr ler, tapi yg kecil memang kerap. selera makan pun kurang, tak control pun tapi rasa cam kenyang ler. nak kata kurang berat badan, tak tau lagi sebab lom timbang tapi mak ada comment yg perut i dah kurang naik bila pakai one particular jeans tu.. harap harap leh kurang 5 kgs as targetted …

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

just tried!! hai,,,katt baru je start sabtu hari tu. Minum macam tu je,,,sebab dah biasa minum yang pahit2 so takdela teruk sgt cuma lepas tu kena bilas dengan airla. Tapi 2 hari pakai memang nampak perubahan pada buah epal..hehehhe..ni yang bersemangat nak teruskan…performance dengan hubby yet to confirm,,,heheheeheheeh cuma 2-3 hari ni breast dan area2 ketiak rasa sengal mcm period tu..mungkin tindakbalasnyela….Alhamdulillah saya tak panas bila makan jamu ni. Harap2 memberi kesan yang maksimum

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My feeback pulak… frenz dah amik jamu ni almost 2 weeks..frenz makan 2 kali sehari…sekali sblm breakfast, sekali lagi sblm dinner… memula makan tu, frenz memang banyak buang angin and buang air besar… tapi perut tak de la rasa memulas2..biasa jer…skrg dah ok… badan rasa energetic…sebelum ni memanjang jer rasa letih bila abis kerja… nak layan anak2 lepas balik opis pun tak larat… lepas consume jamu ni, frenz balik rumah pun still rasa energetic… sempat aerobik 30 minit kat rumah lepas balik kerja and layan anak2 main… as for “service” for dear hubby, the feedback was superb!! hubby kata cam anak dara… rasanya i will continue consume jamu ni sbb kesan dia memang bagus…. walaupun rasa dia pahit ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hello semua, Saya dah cuba 
JAMU MAK DARA semalam. JAMU MAK DARA ni wangi baunya, untuk sayalah! Tak rasa pahit lebih kepada rasa tawar. Cuma kena kacau betul2 sebelum minum & standby secawan air sebab dia serbuk, tak larut habis. Pagi tadi minum lagi sekali b4 bf, sebab nak turunkan berat badan. Effect so far : lawas buang air besar & selalu buang air kecil. Tak rasa panas, tak lapar [so senang diet] & rasa bertenaga sampai sekarang. Kalau biasa masa lunch dah mengantuk. OK, itu saje buat masa ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ini feedback dari sorang customer , ingin berkongsi kegembiraan tapi malu.. Lebih kurang begini lah citer nya melalui telefon :- ” Memang best makan jamu mak dara ini.Saya ni memang le tak tua sangat lagi..lewat 30an.Tapi di sebabkan letih bekerja dan balik rumah ada kerja lain menanti lagi. Memang kalau dapat tidur agak tidak berapa enak jika ada gangguan di waktu malam..Memang lah satu tanggung jawab tapi di sebabkan penat…mood pun hilang entah kemana.Kesian kat suami dan saya sedar memang satu dosa jika menolak.Tetap melayan tapi dalam keadaan hanya kerana TANGGUNG JAWAB .Kalau boleh nak layan tidur aje…Kini setelah mengamalkan 
JAMU MAK DARA, saya pula jadi pelik kerana saya pula ternanti-nanti .Memang jadi bersemangat kembali . Rasa begitu bertenaga.Suami memang lah gembira dengan perubahan.Dari seorang isteri yang kurang semangat jadi POWER ”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

last month after consume 1 pack tu berat turun dlm 5.5kg jer…tak lah byk, but then the best part i perasan my skin become fairer ( tak yah pakai fair n lovely pun….) n skin pun nampak cam lembut skit…….hhehehee terima kasih mak daraaaaaaa * ala2 cam iklan tummy trim :Dlagi satu ambil mak dara ni tak lah menyusahkan nak jadi jaga toilet…. tak cam NR dulu….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

suka..dapat testimoni…sorang pelanggan. Pregnant selepas makan Jamu Mak Dara….1st baby plak tu.. Sebelum ni dah cuba makan benda lain gak.. dan paling kelakar…bila di tanya suami….mana lagi best antara_______ dan Jamu Mak Dara ? Jawapan nya JAMU MAK DARA…… lagi POWER katanya.. Akhir nya misi utk mendapat zuriat tercapai…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Testimoni terkini…baru aje borak2 kat YM dgn member ni:- Turun berat badan dari 56 kg menjadi 51kg..makan 
JAMU MAK DARA tak habis pun satu kotak.Mungkin kombinasi makan jamu dan berpuasa mempercepatkan penurunan ….Alhamdulilah….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiter dpt 
JAMU MAK DARA…makan berbuka dengan sahur….tu pun ader 1 hari skip…tapi semalam timbang dah bergerak 1 kg… dah lama berat maintain 60kg…pakai u-zap semua pun tak turun…sekali minum JAMU MAK DARA dia boleh turun…so sekrg ni minum JAMU MAK DARA jer.. memula minum ngan air ..rasa nak terkeluar balik…gentel ngan madu…rasa tak lepas kat tekak…so ngan sabarnyer bancuh ngan air balik.. yg lain tak terasa sgt…cuma kentut jer slalu…kentut plak mcm org cirit bunyi nyer…kalo mlm tgh tido rasa cam pesta mercun bunyinyer…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

latest testimoni setelah 2 minggu mengamalkan 
JAMU MAK DARA from customer dari puchong: “masa mula makan 54kg, sekarang dah 51kg, badan x rasa letih, selalunya lepas buka, sembahyang, ngantuk sgt2…ini sampai kul 2 pagi leh layan tv lagi… breast ada rasa pejal skett…hubungan husband & wife…entah lerr….dia tak komen apa2 pun…tapi hari2 asyik nak meleset je kat kita hahahaha”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

semalam timbang berat.. turun lak..sekarang 39kg..rasanya sebelun raya berat 42kg.. heran juga sebab makan macam biasa aje .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beliau ada masalah tak datang period dah 2 bulan…dah makan ubat dari doktor…tapi masih gak tak mau keluar2. Makan jamu mak dara 2 minggu…..tup2 datang gak period yang di harap2kan keluar….Memang POWER 
JAMU MAK DARA……ni dia tengah lega sangat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ermm nak update..selepas hampir 2 minggu makan jamu ni.. lady dah dapat rasa satu lagi kesan baik selepas makan 
JAMU MAK DARA… nampaknya..mmg betul kata forumer yg lain… lepas je amalkan JAMU MAK DARA ni “semangat” tu mmg membuak jelah… pantang tersentuh terus jadi…cik abg pun sengih memanjang jela…. dia kata dia plak kena cari jamu utk lelaki…hehehe mmg superb lah JAMU MAK DARA ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cuma makan satu kotak sahaja masa bulan puasa…. turun berat badan 5 kg. Teramat puas hati sbb kesan menakjubkan. Di samping itu…utk kebahagian suami isteri memang di akui keberkesanan nya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

after a while fabiana follow thread 
JAMU MAK DARA ni…I think it’s my turn pulak to share the benefits of this Jamu…I dah makan for almost 3 weeks…Nak habis dah pun…makan 2 kali sehari..kekadang je terlupa nak makan sebelah petang…
Positive results that I’ve experienced:
1) Angin memang byk keluar..Sometimes, habis je minum terus rase angin berlumba-lumba nak keluar…best!
2) Memang lawas buang air both big and small. Haritu lepas jamuan hari raya, lepas lunch terus buang 2 kali…he..he…
3)Masuk 3rd week ni…bebudak opis dah tegur nampak makin kurus…actually bila I timbang, berat xlah turun sgt, tapi rasenya
JAMU MAK DARA ni kemaskan badan dan cantikkan part mana yg patut..I am sure I’ve lost a few inches on my hips and thighs since seluar lama dah boleh pakai…Haritu beli new skirt saiz M dah muat…selalu L baru ok sebab nak lepaskan hip he..he…
4)Kulit muka rase makin halus…pores macam kecik….tapi ni maybe combination I makan supplement lain gak…it helps anyway…So, my overall comment, memang puas hati..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Testimoni orang dalam pantang..hari ni hari ke 3 makan JAMU MAK DARA……barulah lawas membuang segala kotoran , angin pun asyik keluar……suspend gak kot babypun angin, maklumlah meyusukan…tapi alhamdulillah setakat ni ok je. Badan pun rasa lebih segar walaupun baby bangun kerap tuk menyusu.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Just nak update laa kan.. Lepas makan jamu nie ramai yg puji..Ramai Kata badan dah kurus sikit… Muka pun berseri-seri.. Syok nyer..!Tang apple tue memang cun laa.. pink ajer.. hee.. hee.. malu cek…Malu tapi suka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum…Nak update nie..malam tadi balik kg aku..sampai umah kul 11 lebih gitu..balik jerk masuk bilik terus terpandang timbang,,eh..penimbang baru…tetiba mcm terus terlompat kat penimbang tu..erk..betul ke nie..tak mamai ke aku nie?? aku suruh adik aku tengok..dia pun kata 70kg..kekekkekekek…confrim..berat aku dh 70kg..turun 4kg..dulu ingat tak aku kata aku nak timbang on 31 dec..tapi sbb terghairah tengok penimbang baru terus terlupa..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NI testimoni dari yang dikategori RATU SEMBELIT..jika dulu buang air besar dlm 3 hari sekali…kini setelah amalkan JMD sudah bertukar……dalam satu hari 3 X membuang…Betui2 puas hati…Lega sangat kata nya…Ringan rasa kepala!!Mula2 beli Pek Percubaan…baru2 ni terus order 1 kotak…sekian melapurkan…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nih nak bagi testimoni makan jmd masa dlm pantang baru2 nih.badan memang terasa segar jer memanjang. kulit muka pon licin jerk. yg tak tahan tu..masa dlm pantang tuh plak ‘nafsu’ nak tootttt tu membuak2! tapi..tahan!!!!kekekekekek…konon2 nak pantang 100 ari. x dan pon pantang 100 ari! cukup jer 50 ari…selamat!! kakakakakaka..sampai laki aku kata..’power lagi!’ hehehehehe…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TESTIMONI JAMU MAK DARA + SAUNA gak lee….. dari forumer dah mkn JMD almost 3 kotak … + execise sikit2 plus sauna n jaga makan .. nak tau tak berapa berat badan i turun ???.. jeng jeng jeng 10 kg.. (dlm 3 bulan) … seronok giler and rasa cergas sgt badan …. terima kasih JMD .. pengalaman mak kat kg: mkn jmd baru sekotak .. tapi dia ckp berat dia dah turun 4kg .. masa dia timbang tu, ada la sorang staff lelaki dia tanya .. buat apa sampai boleh turun. dia ckp mkn JMD la .. terus jer staff tu suh order utk dia sekali.. wakakaka pssst tumpang tanya pada sesape yg berkenaan .. kalau jamu pria tu pun boleh turunkan berat badan jugak ker? pengalaman teman sepejabat: period dia sebelum ni dah lama tak datang. tak tetap …. so i syor kan ambik JMD ni.. lepas dia makan dlm sekotak …. so far period dia dtg dgn lancar.. tumpang gembira utk dia. .. dia tgh bercadang utk pregnant .. so sama2 la kita doakan moga dia cepat2 lekat yer .. amin .. so pada saper2 yg nak cuba mkn jamu tu .. memang berbaloi la makan JMD ni .. the best so far ……

————————————

Sori lambat reply. Lately server asyik down je.. ni baru boleh tgk forum ni. Thanks so much… rasa macam mimpi tapi itulah dia kekuasaan ALLAH s.w.t Kita hanya berusaha tapi Dia yang maha Kuasa… Hari ahad lepas dah confirm ngan doc. Alhamdulillah memang pregnant.. ni nak promote kat kawan2 lain lak. Tapi bila cakap pasal nak kena makan jamu tu yang depa dok meliat nak makan. I cakap kita ni harus berusaha…

—————————————————

nak share satu lagi berita gembira mengenai JAMU MAK DARA… tepat pukul 12.14 tengahari - 21hb. Feb 2007
… Assalamuailaikum…. baby just nak inform…Alhamdulillah selepas makan JAMU MAK DARA GOLD selama 2 bulan, baby mengandung sekarang ni..Syukur sangat2….

46 comments:

  1. salam...
    jamu ni sesuai di gunakan utk lingkungan umur berapa?
    sesuai x utk org lum kawin?

    ReplyDelete
  2. X da masalah utk diambil org mereka2 yg belum berkahwin..Cuma kene lah ikut pantang larang dia ek..sila baca dulu dgn teliti sblm mencuba! (",)

    ReplyDelete
  3. salam,saya baru j gunakan JMD ni(kapsul) dlm 3 mgu... selps baca tstimoni kt ats sata nak tanya ttg berenti makan 3 bulan, slps guna sbulan? cmne tu

    ReplyDelete
  4. salam, saya dh brkhawin 10 tahun, masih belum mmpunyai zuriat, pernah gugur 2 kali..kali terakhir gugur setahun yg lepas..dua dua kali mengandung slps saya berhenti berubat ngan doc. saya mmmg x yakin ngn produk2 ni..tp slps biras saya mengandung anak ke dua slps hampir 13 tahun (katanya mgkn sbb dia amalkan JMD ni) jd dia mencadangkan agar saya berikhtiar dng JMD ni.. Saya nak tanya mana yg lbh bgus kesannya Serbuk @ kapsul? tq

    ReplyDelete
  5. Dua2 pun bagus..cuma bergantung pada masing2 mana yg lebih mudah nak ambil dan amalkan.. tp kalo sy lebih prefer kapsul lah.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualikum..
    Pn. saya belum berkahwin. dan baru je mengambil JMD ni. Yg musykilnye ada sesetengah org kata tidak elok bagi yg belum berkahwin mengambil JMD ni. Apa pendapat Pn.? dan sekiranya sesuai untuk yg belum berkahwin, berapa kapsul yg perlu diambil, adakah perlu kurangkan dos bagi yg belum berkahwin.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  7. btuila ,apa yg di kata...breast pon rsa mantap,semangatt dgn hubby pon sama..hehehe...kencing pun x berbau....mmg mantap abis...

    ReplyDelete
  8. sy tertarik ingin mencube JMD tp saya terlalu kurus, ingin menaikkan berat badan...tp bimbang pule kalau mkn JMD sy makin bertambah kurus....tolonglah beri jawapan adakah JMD sesuai untuk si kurus spt saya ?

    ReplyDelete
  9. Bagi yg belum berkahwin juga boleh makan dengan tujuan utk menjaga kesihatan. Ttg dos pula, jika pil boleh amalkan pagi sebiji mlm sebiji. Jika utk turunkan berat bdn, amalkan 2biji pagi dan malam..

    Boleh ambil JMD bersama dengan GAIN EIGHT utk menaikkan berat sekaligus menjaga kesihatan. Mkn makanan yg seimbang. Klik di bawah utk ke link :-
    http://www.kedaibestari.com/2008/10/gain-eight.html

    ReplyDelete
  10. Umur 50 tahun keatas sesuai dengan jamu apa?

    ReplyDelete
  11. bley x mkan JMD nie dgn supplement yg len? lg satu sesuai x dgn umo 23 thn?

    ReplyDelete
  12. Utk 50 thn ke atas, cuba amalkan MAAJUN ANGGUN BISTARI.. InsyaAllah terbaik.
    Boleh makan campur tapi peringkat awal sebaiknya produk2 herba ni jgn di campur dulu sehingga agak serasi dalm 3 ke 4 bulan.
    Sesuai utk 21 thn ke atas..

    ReplyDelete
  13. assalamuaikum,saya ingin mencube jmd nie tapi takut tak berkesan boleh syor kan tak yg mene,masalah saye berat badan dan perut buncit selepas bersalin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba amalkan ni ya:-

      http://www.kedaibestari.com/2011/05/premium-diet-plus-fibre-dherbs.html

      Delete
    2. Mnakh lebih brksan kapsul kew serbuk

      Delete
  14. slam nk tanya ckt saya blum kawin. klau untuk kuruskan bandan kena ambil yg mana satu produk JMD ni

    ReplyDelete
  15. salam nk tnya saya merancang utk hamil lagi anak kedua..saya teringin nak cuba tp sya xde masalah period,badan saya pn kurus cma merancang utk hamil disamping menjaga kesihatan dalaman.ape pndapat puan..dan cara pemakanan jamu

    ReplyDelete
  16. Salam..saya nak tanya boleh tak makan kedua2 jenis ni sekali.serbuk dan juga kapsul.

    ReplyDelete
  17. salam. sy nk tny. boleh ke ambil jmd kalo pki iud?

    ReplyDelete
  18. salam..sy nk tnya kpsul n serbuk jamu mak dara sama ke dia punya kandungan n penyelesaian masalah

    ReplyDelete
  19. salam, nak tanyer,
    sekarang ni saya menghitung hari nak bersalin. ingatkan waktu berpantang nanti nak mkn JMD jer.. boleh kan?

    kalo utk family planning ingatkan nak amik MAB..

    leh ker JMD tu dimakan bersekali dgn MAB selepas 3 bulan bersalin.

    ReplyDelete
  20. I pay a visit every day some web pages and websites to read articles, but this website provides quality based articles.


    Feel free to visit my homepage; green coffee extract weight loss

    ReplyDelete
  21. Hi there, You've done an excellent job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I'm
    confident they will be benefited from this site.

    Stop by my web page; organic bug repellent

    ReplyDelete
  22. Greetings, I'm Weldon and I've just recently started to get into what you're referfing to. I am not certain where you’re finding your information, but great job regardless. I really need to commit some time learning and understanding much more. Thanks for this: I was looking for this info for my mission.

    Here is my website - www.luvydub.com

    ReplyDelete
  23. It's the best time to make some plans for the future and it's time to be happy.
    I've read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

    Look into my web blog: h�tels

    ReplyDelete
  24. My name's Ramiro from Rumendingen, Switzerland and I just wanted to tell you your article is very entertaining. The clarity of your post is quite good and I can reckon you are an pro on this subject. With your authorization, would you let me to grab your RSS feed to keep updated with new posts? Thanks a million and please carry on with the fantastic work.

    Feel free to surf to my web site: fexofenadin

    ReplyDelete
  25. Solid goods here on blogger.com, dude. I actually like what you have acquired in this
    article, certainly like what you're thinking and the way through which you say it. You are making it enjoyable and you still take care to keep it smart. I cannot wait to discover much more from you. This is certainly a superb web site.

    My web site ... lapiedra

    ReplyDelete
  26. Thanks so much for this. I'm a blogger from Abazia Di Sulmona, Italia and what I just read here on blogger.com couldn't be written
    much better. Going through this article reminds me of my first roomie,
    Sybil. He incessantly kept preaching about this. I most certainly will send this
    information to him. I'm certain he will have a very good read. I am grateful to you you for posting this.

    Here is my homepage: graysonline

    ReplyDelete
  27. Salam,
    Sy nak tanya, sy pernah membuang satu tiub folopio pd tahun 2012. Dr ada mengatakan kemungkinan sukar untuk mengandung lagi. Saya teringin sangat untuk mengandung lagi. Sekarang ini saya hanya ada tiub sebelah kiri sahaja. Buat masa ini masih belum ada yang lekat. Oleh kerana operation tersebut, dalam masa 7 bulan berat badan saya mendadak naik dari 47kg ke 60kg dlm masa 3 minggu. sekarang ni badan saya masih dlm 60-63kg. Bolehkan masalah saya ini diselesaikan dengan JMD?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba amalkan JMD ni dengan syarat ikut saranan2 yg telah kami nyatakan seperti di atas ya dan istiqomah. InsyaAllah.

      Delete
  28. Εхceptional post but I was wanting to know if you cоuld
    ωrite a littе mοre on this tоpic?
    I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

    Here is my web blog :: raspberry ketones cvs

    ReplyDelete
  29. I love it ωhen people come together and share ideas. Great blog,
    continuе the gοod work!

    My weblog - гaspberrу ketones dr oz (ithinkihate.com)

    ReplyDelete
  30. Ροst writing іѕ also a еxсitement, if уou bе acquaіnted ωіth
    afterwаrd уou can write іf not it іs
    diffіcult to write.

    Heге іs mу blog post: green coffee

    ReplyDelete
  31. I гeallу like your blog.. very niсe
    colοrs & theme. Dіd you make this websіte
    youгself or dіd yοu hіre someοne to ԁо it for you?
    Рlz ansωeг back as Ӏ'm looking to create my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

    Look into my page; raspberry ketone diet side effects

    ReplyDelete
  32. Dο yοu have any ѵіԁeo of that?
    I'd want to find out more details.

    Feel free to visit my page; pure raspberry ketone

    ReplyDelete
  33. Excellent post! We are linking to this great artіclе on
    our wеbѕite. Keep uρ the good
    writing.

    Mу weblog ... green cоffee bean еxtгact liquid *canadaman.net*

    ReplyDelete
  34. I’m not that much of а intеrnet гeadeг to be honеst but your
    blogѕ reallу nice, κеep іt
    up! I'll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks

    Have a look at my homepage :: dr oz green coffee extract

    ReplyDelete
  35. Excellent blog! Do уou haѵe аny hints for
    aspіrіng writегѕ? I'm planning to start my own site soon but I'm a littlе lοst οn eѵerything.

    Would you гecommend ѕtагtіng with а frеe platform
    like Wordρresѕ oг go for a paiԁ optiοn?
    There aге so mаnу choices оut there that І'm totally overwhelmed .. Any suggestions? Many thanks!

    Feel free to visit my blog post :: pure raspberry ketone extract [theraspberryketones.blinkweb.com]

    ReplyDelete
  36. I quitе like reading through аn aгticle that
    will make men and ωomen think. Also, thank уou for allоwing me to comment!


    My blog - sіmply raѕpbeгry ketonе reviews **

    ReplyDelete
  37. Wоnderful post but Ӏ was wаnting to κnοw іf you
    сould wгite a litte moгe on this subjeсt?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Bless you!

    My weblog :: life extension green coffee extract - http://cpaexamonline.com/node/27937 -

    ReplyDelete
  38. sy tny bg pihak kawan saya ..
    die blm berkahwin tp pnh melahirkan ank ..
    smpai skunk blm mndirikan rmh tangga n bakal mendirikan thn hadapan..
    die bimbang & ingin merapatkn kmbali miss v die utk bakal suami die ..
    sesuai ke untuk die makan JAMU MAK DARA ?

    ReplyDelete
  39. Sy nk tya...sy punya jmd da expired boleh ke sy trus makan...nk buang rasa syg...

    ReplyDelete
  40. Nak hilangkan jerawat/jeragat dan jadikan kulit halus & gebu. Sila ke facebook "Ailin Skincare Product". Dijamin berkesan!!

    ReplyDelete
  41. salam. sy br keguguran 5m.sb ada tisu2 yg lom hbs sy bt dnc. skrg umur sy 42 th sy bercadang utk hamil dlm masa terdekat. adakah sesuai sy ambil jmd gold ini.

    ReplyDelete
  42. salam. sy br keguguran 5m.sb ada tisu2 yg lom hbs sy bt dnc. skrg umur sy 42 th sy bercadang utk hamil dlm masa terdekat. adakah sesuai sy ambil jmd gold ini.

    ReplyDelete
  43. Sy nak try JMD ni tp sy still BF lg...sesuai tak tuk ibu menyusukan anak

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.