Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Barang baik!

SERAPAT DARA

Khasiat:
~Membersihkan alat kelamin.
~Menghilangkan bauan yang kurang menyenangkan
~Melindungi alat kelamin daripada jangkitan bakteria
~Membantu mengatasi masalah keputihan dan gatal-gatal
~Memberi kesegaran berpanjangan
~Merapatkan otot faraj
~Tanpa pewangi

Harga : RM 25.00 (WM) RM 30.00 (EM)

MINYAK KELAPA DARA
Khasiat:
~Menguatkan sistem ketahanan tubuh
~Meningkatkan khasiat susu ibu
~Membantu mengatasi kelesuan ibu mengandung
~Sesuai untuk ruam panas
~Memudahkan bersalin. (amalkan sepanjang tempoh mengandung)
~Sesuai bagi pesakit jantung dan darah tinggi
~Mengurangkan risiko kanser
~Membantu mengatasi masalah sembelit dan hepatitis C
~Membantu mengubati penyakit lelah atau asma
~Awet Muda
~Radang Paru-paru
~Anti-oksida
~Mengurangkan risiko penyakit jantung
Harga: WM 35.00 EM 40.00 )

PENAWAR RESDUNG
Khasiat:
~Istimewa pesakit pesakit atau pengidap resdung dan untuk mengatasinya disebabkan
~Gatal mata dan selalu berair
~Gatal hidung dan telinga
~Rasa miang diseluruh muka
~Jerawat yang bernanah dan berbiji
~Kerap bersin, selalu selesema, nafas berbau, rambut gugur dan berminyak, serta pandangan kabur
~Darah kotor / Cuci Darah
Cara Guna : Makan satu biji kapsul dua kali sehari selepas makan pagi dan malam.
Amaran : Ibu mengandung dilarang makan.
Harga : RM 28.00 ( WM) RM31.00 (EM)

4 comments:

  1. salam kak,muka saya mmg banyak pimples dan selalu jugak rasa miang2 kat muka tu.tapi xdela berair,bersin ke apa.cuma rambut gugur tu x dapekla nak cakap banyaknya.hehhe.ada side effect ke kalau makan ni?

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah setakat ni tak ada lagi pelanggan komplen dgn kesan sampingannya. Utk rambut gugur tu akak nak cadangkan TONIK RAMBUT keluaran ana edar. Rambut lebih lembut, mudah diurus dan mengurangkan keguguran rambut bila disikat. Nashrin boleh cuba dahulu dan tgk kesannya...

    ReplyDelete
  3. salam kak...saya ni ader masalah yang agak teruk gak...bukan setakat bersin..selsema pun susah nak elok..malam lak selalu batuk2 sebab tekak ni berkahak je...sy dah byk cuba produk resdung yang ader dipasaran ni tapi tak berkesan sangat..ramai tak pelaggan akak yang bpuas ati ngan penawar resdung ni??saya tak mencuba gak..camner nak order??

    ReplyDelete
  4. Will you be similar to individuals, searching an effective much simpler to be able to cube fresh garlic probably
    prepare enjoyable salsa that will create your existing milkshakes so smoothie throughout homeowner?
    A couple of centrifugal juice extractors. That mixer
    possibilities are easy to discover how and now you don't need all the help many people. Most desired brands relating to diet take in that one carry out from their home might be healthy smoothies. Opt for inclined charge wine-drinker does anyone want an excellent ripe seo every due to the living or simply overall health argument, or if you veggie juice hemp yards, as an example ,, then the might be the breed to consider.

    My web site: cheap kitchenaid mixers for sale

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.